Kapitel 14 Bieber

 
 Ur Carlys perspektiv.
 
Killarna är i gäst rummet och pakar för vi r tvungna att åka i morgon i stället för om 2 dagar det är väl okej efter som jag vill bort härifrån.
 
Hej!
 
Jag sitter här i det så kallade mitt rum men i morgon ska jag tillbaka till London jag har snackat med mamma och pappa dom tyckte det va kul att jag kom tillbaka även fast jag inte tror dom efter dom det var dom som skicka hitt mig.Jag har inte hört något från Caty men hon kanske bara inte har haft tid men det är ju lite konstigt efter som vi är bästisar och hon bor hemma hos min familj.Jag vet att det här låter konstigt men jag tror hon gör något som hon inte vill att jag ska veta för hon vet att jag hör när hon ljuger.Jag hade det jätte mysigt med killarna dom tog med mig till baksida av huset och vi satt och spela gitarr och sjöng det var underbart kul med dom.Liam är sjukt duktig på att spela gitarr.
Niall sa att vi skulle se på film senare men jag fick inte veta vilken undra vad dom har i tankarna för film liksom om det är en skräckfilm dör jag seriöst jag gillar dom inte alls.Jag ska...
 
Just när jag sitter och skriver rycks dörren upp och in kommer Niall och Liam.
-"CARLY CARLY CARLY"Ropar Niall och jag börjar skratta.
-"Vilken film ska vi se"Frågar Liam och håller upp Grease och till min stora lycka toy story 3.
-"TOY STORY 3"Skicker jag och Liam börjar göra en seger dans.
-"NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ"Skriker Niall.
Louis kommer in i rummet och ser helt vätskrämd ut.
-"Vad händer"Säger han med panik i rösten.
Jag ser hur Louis tittar på någonting i min hand och jag kommer i håg att jag har min dagbok i min hand.
-"Carly skriver du dagbok?"Frågar Louis och allas blickar vänds mot mig.
Jag nickar och dom ler och innan jag vet ordet av det så har Louis tagit min dagbok ur handen på mig och börjat skumma igenom den.
-"CARLY ÄR DU KÄR I LIAM?"Frågar han sen och jag vill bara sjunka genom marken.
-"Det är inte meningen att du ska läsa det där"Säger jag surt och tar dagboken ifrån han och går ut ur rummet och låser in mig på toan.
Känslig som jag är känner jag hur tårarna börjar rulla ner för mina kinder för det var ju elakt det va inte meningen att Liam skulle höra det eller få veta det.
 
Ur Liams perspektiv.
 
Jag står som förstelnad av det jag just hört är Carly kär i MIG?
-"Louis du bör nog gå och säga förlåt det där var jätte elakt"Säger Niall och jag ser hur Louis skäms men han kan ju inte roför att han inte kunde hålla käften.
Jag reser mig upp och går bort til badrummet men när jag knackar får jag bara GÅ DIN VÄG osm svar.
 
Dagen där på.
 
Ur Carlys perspektiv.
 
Jag vaknar och jag har inte snackat med killarna sen i går då Liam fick veta att jag va kär i han jag ska aldrig aldrig skriva dagbok mer.
jag går ut i köket där jag möts av 5 killar i One Piece jag ler mot dom och jag får svaga leenden tillbaka.
-"Vi åker om 1 timme"Säger Harry med sin gulligaste röst och alla börjar skratta åt han.
 
När vi kommer in på flygplanet så sätter sig Liam bredvi mig och Zayn bredvid han.
Jag ler mot han och han ler tillbaka.Zayn tittar konstigt på oss och vi börjar skratta seriöst Zayns min den såg helt sjuk ut.
Så fort vi kommer upp i luften så somnar Zayn mot Liam axel och Liam suckar djupt.
-"Det här är anldeningen varför jag ALLTID får sitta bredvid Zayn"Säger Liam och jag fnissar lite.
Det känns bra att han inte bahndlar mig anorlunda bara för att han vet att jag är kär i han eller ska man säga GILLAR han.
 
 

Kapitel 13 Biber

 
Ur Carlys perspektiv
 
När vi ätit up så går jag och Liam ut på gatan.
-"Liam titta där borta"Säger jag och pekar mot 4 killar lite längre fram.
-"Det är ju killarna vad gör dom här Zayn viste jag ju va här men rästen ska ju vara hemma i London"Svarar Liam.
Jag tar Liams hand och drar iväg med han bort mot killarna.Jag känner den lilla stöten som kommer in i min kropp när jag tar Liams hand.
Jag hoppas han inte märker hur lycklig jag blev av att hålla i hans hand.
 
Ur Liams perspektiv.
 
Jag känner en liten stöt gå genom kroppen när Carly tar min hand.
-"TITTA DÄR ÄR LIAM"Skriker Niall innan han kommer fram och kramar om mig en riktig Horan Kram och då känner jag att jag saknat killarna även fast jag och Zayn bara vart borta i några timmar.
-"Vad gör ni killar här?"Frågar jag Niall som ler ett lite läskigt leende.
-"Vi har en överaskning till er!"Säger han och jag kan inte låta bli att skratta när han försöker låta ondskefull men inte lyckas för att han börjar skratta.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Vi alla har fått veta av Caty att Carly är rädd för att bli sårad efter det som hände med han Tim så hon kommer nog inte erkänna att hon har känslor för Liam för att hon är rädd att det ska bli som med Tim.
Men det viktiga är inte att man ska vara rädd för att det ska ta slut utan man ska tänka på vad som händer om man tar chansen.
Det är precis som Caty sa efter att hon kommit över Justin för typ 5 år sen  hon sa att man ska inte vara ledsen för att det är slut utan man ska vara glad för att det faktiskt hände.
 
Ur Carlys perspektiv.
 
Jag och Liam går hem till det som nuvarande är mitt hem men inte så längetill.
Dom andra går bort mot stan och egentligen tycker jag Liam borde följt med dom för det känns liksom anrolunda att vara själv med han även fast jag vart det förut så känns det anorlunda nu när han och Danielle har gjort slut.
Jag går in på mitt rum och Liam sätter sig vid Tven.
 
Hej!
Jag vet liksom inte om jag ska skriva Dagbok eller inte så jag väljer att inte göra det för det känns liksom bäst.Jag har inte skrivit dagbok förut.
Jag heter Carly Bieber och är Justin Biebers kusin han är liksom väldigt känd just nu precis som personen jag är kär i Liam Payne han är med i ett band som heter One Direction dom är typ världs kända.Nu tänker du nog hur fan ska jag få deras uppmärksamhet men det behöver du inte oroadig för.För jag känner dom och Liam sitter bara på andra sidan väggen tänk dig han kunde vart vart som hälst i världen men väljer att komma hit till kanada är det inte fantastiskt.Hans kompisar Niall,Louis,Harry och Zayn har fixat något hemligt till senare det ska bli kul att veta vad det är jag vet ju inte hur dom betersig för dom är ju brittiska alla förutom Niall som är irlänsk och har världens gulligaste acsent.
Jag har en kompis hemma i London som heter Caty hon är väl okej men lova att inte säga något hon kan faktiskt vara väldigt jobbig och dryg också.
Jag saknar faktiskt Kanada på ett sätt liksom Kanada är mina minnens hem men ja ska få nya minnen i London sånna som är bättre än dom jag har med Tim som dumpa mig det jävla svinte sa att jag inte var snygg nog men jag vet nog att jag inte är ful i alla fall för om jag va ful skulle jag inte få så många som skrev att jag va fin på twitter.
/Carly ♥
 
Jag slår i hop boken och lägger den i byrolådan innan jag går ut till Liam som ler stort när han ser mig.
Just när jag ska sätta mig så kommer Niall inrusande i rummet och drar med oss ut.
-"Nu ska vi spela gitarr allihopa"Säger han och ler stort.
Jag tar imot gitarren och börjar spela på Torn.
Killarna sjunger med och då sjunger jag med förstås för det skulle bli lite pinsamt annars.
Gitarren går runt och till sist kommer den till Liam som börjar spela på One thing deras låt.
Killarna ler stort och sjunger med.
Jag kan inte slita blicken från Liam där han sitter fullt konsentrerad han är så jätte söt.
Det här är jätte kul att bara sitta med killarna och sjunga det är underbart.

Kapitel 12 Bieber

 
Ur Carlys perspektiv.
 
Det va en underbar kväll igår och vet du vad Justin låter mig åka tillbaka till London mitt underbara London bara jag lovar att hälsa på och gissa vad jag har börjar skriva dagbok jag vet att det är töntigt men jag behöver det nu när jag inte har någon att snacka med efter som Caty bor ju i London och henne träffar jag inte fören om 3 dagar och det finns till och med saker man inte kan snacka med Caty om som att jag tror jag är JÄTTE JÄTTE kär i Liam Payne precis som många andra men liksom hur går det att inte bli kär i han.
Jag kliver upp ur sängen och ler mot min spegelbild jag må se helt förjävlig ut men jag är lyckligare än någonsin.
 
Ur Liams perspektiv.
 
Jag sitter i köket när Carly kommer ut från sitt rum.Hon har en vitt kläning och en brungrå kofta det är jätte fint på henne.
Zayn ligger fortfarande och sover tror jag men det skulle inte förvåna mig om han inte vaknar fören om typ 3 timmar.
-"Godmorgon Liam"Säger Carly.
-"God morgon Carly"Härmar jag med tjejig röst och Carly börjar skratta.
-"Låter jag värkligen så där"Säger hon med till gjord tjejig röst.
Jag börjar skratta och det slutar med att vi båda skrattar så vi får ont i magen.
Helt plötsligt slutar Carly att skratta och tittar upp mot dörren där Zayn står och ser ut som en Zombie.
-"Kan ni vara lite tysat det finns folk som försöker sova"Säger han sömndrucket.
Jag och Carly börjar skratta igen och Zayn blänger surt på oss och det gör ju inte så vi skrattar mindre om vi säger så.
Helt plötsligt kommer jag och tänka på vad söt Carly är när hon skrattar hennes ögon lysser typ av glädje och man kan inte låta bli att bli glad av att vara i Carlys närhet hon är liksom en glad person som delar med sig av glädje.
-"Liam kan vi inte gå och äta fruksost ute på stan i stället det finns ett jätte gulligt café lite längre ner på gatan dom har JÄTTE god varm chokladSNÄÄÄÄÄÄLLA"Frågar Carly och drar ut på Ä i snälla.
-"Kan vi väl vänta så ska jag bara gå och klä på mig.
Jag går in i gäst rummet där jag och Zayn sover och tar på mig en vit tröja och ett par jeans.
Jag skyndar mig ut i hallen där Carly redan står och har på sig sina balerina skor jag tar snabbt på mig mina skor och vi går ut.
-"Du måste bara smaka deras choklad den är UNDERBART god"Säger Carly med ett stort leende på läpparna och jag kan inte låta bli att le mot henne för hon är så glad.
-"Liam Liam Liam Liam Liam Liam Liam Liam Liam vad ler du så fånigt åt"Frågar hon och jag skrattar åt hur många Liam hon använde för att få min uppmärksamhet.
Sen kommer jag på att jag måste se hur fånig ut som hälst där jag går runt och ler som en tok.
-"Inget"Svarar jag lite väl snabbt och då börjar Carly att skratta.
När vi kommer in på café ler Carly stort.
-"Visst är det mysigt"Säger hon.
Jag nickar och vi går fram till kassan där en ungtjej står.
-"Carly det var längesen "Säger tjejen och Carly ler mot henne innan hon sträcker sig fram och kramar om henne.
-"Diselle det var typ evigheter sen det här är  Liam"Säger hon och ler mot mig.
-"Det gamla vanliga Carly?"Frågar Diselle henne.
-"Du känner mig för bra"Säger Carly.
-"Och du?"Frågar hon mig.
-"Ta samma som mig du kommer INTE ångra dig jag LOVAR"Säger Carly med ett leende.
-"Okej"Svarar jag .
Vi går och sätter oss vid ett bort och typ 5 minuter senare kommer dom in med en stor kopp choklad och en baget och jag ler stort mot Carly som ler minst lika stort.
-"Carly det här är ju UNDERBART"Säger jag efter att smakat på chokladen.
Jag menar egenligen att sitta på ett café med henne men det säger jag inte jag låter henne tro att det är chokladen som är underbar vilket den absolut är.

Kapitel 11 Bieber

 
Ur Carlys perspektiv.
 
Jag ler mot dom när dom kommer in i mitt rum.
-"Så när hade ni tänkt hjälpa mig här ifrån?"Frågar jag och Zayn börjar genast skratta.
-"Så fort du vill"Svarar Liam och jag ler mot han.
Justin kommer in i mitt rum med Ryan i hällarna.
-"Carly du ska följa med på röda mattan i kväll och du får ta med dig någonav dom där töntarna jag tar med mig Ryan"Säger Justin och jag ler mot han och sen ger jag han blicken GÅ UT.
-"Så vem vill gå på röda mattan?"Frågar jag och Zayn bara pekar på Liam och Liam står och glor på sin mobil.
 
Ur Liams Perspektiv.
 
Min mobil ringer och det står Niall på den det kan inte vara bra om han ringer nu han som inte vill slösa pengar på något annat än mat.
-"Liam Liam hur går det med tjejen"Säger Niall så fort jag svara och innan jag hinner svara påhans fråga lägger han på så jag börjar stor skratta.
-"Vad skrattar du åt'?"Frågar Zayn.
Jag berättar och Carly och ZAYN börjar också att skratta det här är ju amazing jag ska gå på röda mattan med Carly hur mycket bättre kan det bli.
 
Carly tar fram en kläning och världens högaste skor och säger att hon ska ha på sig det i kväll och jag är helt säker på at hon kommer se underbar ut i det precis som i allt annat hon har på sig efter som hon är underbar.

Kapitel 10 Bieber

 
Ur Liams perspektiv.
 
Jag och Zayn sitter på flyget på väg till Kanada där jag ska få träffa Carly för hopnings vis.
-"Liam det kommer gå bra sluta vara så orolig jag lovar hon kommer säg att han gillar dig med det syns på sättet hon tittar på dig"Säger Zayn till mig och jag ler mot han men självklart så lutar han sig mot min axel och somnar och jag som hade hoppas på att få någon att prata med men NEEEJ han somnar.
 
När vi kommer av planet känner jag hur min nervositet börjar stiga jag är orolig att hon inte vill ha oss här men hon sa ju faktiskt i telefon att hon gärna ville att vi skulle komma.Ja jag berättade för henne och hon ska stå utanför och vänta på oss och det känns bra att veta att hon i alla fall står där och väntar på mig och Zayn.
Jag tar min väska och Zayn som står och håller på att somna bredivd mig drar jag med mig mot utgången där vi möts av världens vackraste leende som tillhör en glad Carly.
-"JAG HAR SAKNAT ER SÅ MYCKET NI ANNAR INTE HUR JOBBIGT DET ÄR ATT BO MED JUSTIN HAN TROR ATT JAG ÄR UTE MEN HANS KOMPIS RYAN NU MEN NEJ JAG ÄR MED ER TACK GODE GUD ATT NI KOM"Skriker hon och kramar om oss och jag ler när hon kramar om mig hon är värkligen värkligen snäll.
 
Ur Justins perspektiv.
 
Jag hörs hur dörren öppnas och hur Carly snackar jätte glatt och jag förstår att hon och Ryan måste haft kul i hop.
-"CARLY KOM HIT"Ropar jag och hon kommer in med världens största leende.
-"Hur mår Ryan?"Frågar jag och ler mot henne.
-"Jag har ingen aning hut Ryan mår Justin du får väl ringa och fråga han föresten några av mina vänner sover här"Säger hon samtidigt som hon ler och då ler jag med för jag har inget i mot tjejer i mitt hus.
Jag reser mig ur soffan och går bort mot hallen där jag ser Liam Payne och Zayn Malik vad fan gör dom här.
-"CARLY!!!"Ropar jag och hon ler mot mig när hon kommer.
-"Dom ska inte sova här"Säger jag.
-"Jo det ska dom det är lika mycket mit hus som ditt om du inte minns det Justin det var din ide du sa det och föresten Ryan är en idiot"Säger hon innan hon drar med sig Liam och Zayn upp och nu ångrar jag det där jag sa om att det var lika mycket hennes hus som mitt FAAN jag vill inte att dom kommer hitt och tar min kusin från Ryan dom skulle ju bli SÅ söta i hop.
-------------
Jag vill bara säga kom i håg att Justin inte är så här i värkligheten(Hoppas jag)Han är det bara i min novell jag gillar han men jag tyckte det skulle bli bra om han va elak inte för att jag tror det i värkligheten så alla som gillar han ta inte illa upp jag har inget i mot han jag bara gör han till en rollfigut för jag vet ju inte hur han är på ritigt men han är säkert JÄTTE snäll

Kapitel 9 Bieber

 
Ur Justins Perspektiv.
 
Jag är på väg hem till mig där förhopnings vis Carly är kvar.Selena sitter bredvid mig med världens största leende.
-"Justin det ska bli så himla kul att träffa din kusin hon värkar så underbart snäll"Säger Selena helt plötsligt och jag ler stort mot henne.
 
När vi kommer fram till huset så springer jag snabbt över på andra sidan och öppnar för Selena som ler ett underbart leende mot mig.
Jag tar hennes hand och vi går tillsammans in i huset där jag hittar Carly sittande i telefon på golvet hon gråter och jag behöver inte ens fråga för att veta vem hon snackar med det är någon av dom där killarna i det där bandet.
-"CARLY GE MIG TELEFONEN!"Skriker jag till henne och hon rycker till och ser sen på mig med arga ögon och jag fattar genast att hon inte kommer ge mig mobilen.
Hon reser sig upp och slänger in den i väggen och jag tittar chockat på henne.
-"ÄR DU NÖJD NU ELLER?!"Skriker hon åt mig och jag ryggar tillbaka jag har aldrig sett henne så här arg.
-"JUSTIN DU FATTAR JU INGENTING DET HÄR SUGER JAG HATAR DET HÄR OCH JAG SKA INTE BO KVAR HÄR FÖR DET HÄR ÄR VÄRRE ÄN HELVETET JUSTIN DU HAR FÖRSTÖRT HELA MITT LIV OM JAG HADE VETAT ATT DET HÄR SKULLE HÄNDA SKULLE JAG FAN HELLER KÄMPAT FÖR ATT ÖVERLEVA FÖR DÖDEN SKULLE VART BÄTTRE ÄN DET HÄR!!!!"Skriker hon mot mig och Selena ryggar tillbaka ungefär lika mycket som jag.
-"Jag visste inte att du kände så"Säger jag till mitt försvar även fast jag visste att jag ljög.
-"Jag vill inte vara kvar här Justin"Säger hon tyst och tårarna rinner ner för hennes kinder och jag känner mig SÅ skyldig.
 
Ur Liams perspektiv.
 
Jag snacka med Carly men hon la plötsligt på och jag kan inte nå henne FAAN.
Niall tittar konstigt på mig och jag ler lite för att han inte ska bli orolig men han ser rakt igenom mitt leende för nu ser han ännu mer orolig ut okej jag är inte särskilt bra på det här.
-"Liam du måste snacka med oss jag vet att det är svårt när hon inte är här men du kan inte stöta undan oss vi är dina bästa vänner Liam vi är oroliga för dig du brukar inte bete dig så här och nu måste du skärpa dig för vi ska ha konsärt och du kan inte gå och tänka på annat det är fel Liam vi får inte göra våra fans besvikna bara för att du tänker på den där Bieber tjejen som inte ville ha MIG"Säger Harry som fortfarande är lite stöt för att Carly knappt tittar på han när han försöker få hennes uppmärksamhet.
-"Jag vet men jag kan inte sluta tänka på henne hon är så olycklig i Kanada jag vill ha henne här i London så jag kan berätta hur jag känner för henne för det kan man inte göra över telefon opch problemet är att jag inte får tag i henne hon la bara på"Svarar jag han och då ser Louis ut som om han fått världens bästa ide oj oj det kan inte vårda gott.
-"Vi får ledigt nästa vecka då kan du ju åka till Kanada och säga hur du känner eller hur!"Säger han och det är ju faktiskt en ganska bra ide nu när vi säger så.
-"Jo det är ju BRA"Svarar jag och ler mot Louis som ser väldigt stolt ut.
-"Jag följer med dig jag tänker inte låta dig åka själv fattar du väl"Säger Zayn och jag ler ett leende mot han som betyder typ tack.
 
Ur Catys perspektiv.
 
Det var så ensamt här i London men jag vill inte tillbaka till Kanada jag trivs här i London precis som Carly gjorde men hon kommer tillbaka det vet jag att hon gör för jag vet att hon inte kommer ge upp för hon gillar Liam och då ger hon inte upp fören hon får säga att hon gillar han och det vet jag att hon vill göra öga mot öga.
Jag väntar på killarna dom ville ha med mig på deras konsärt så jag har gjort mig i årdning med paris kläder för jag älskar värkligen standen Paris jag har vart där 5 gånger med Carly vi hade det så kul när vi var där men det kommer inte bli något sådant nu när Justin har bestämmt att hon ska dejta Ryan det är SÅ drygt.
Jag springer ut till killarnas bil där jag möts av leenden till och med av Liam han som har vart nere ända sen Carly åkte.
-"Hej killar hur är läget?"Frågar jag och ler mot dom.
-"Det är bra Liam och Zayn ska åka till Kanada nästa vecka för att snacka med Carly"Svarar Louis med ett leende som jag uppfattar att det var hans ide efter som han ler så där ONATURLIGT stort.
-"Vet hon om att ni kommer?"Frågar jag och dom skakar på sina huvuden och jag nickar och ler mot dom.
 
Ur Carlys perspektiv.
 
Jag har inte snackat med Justin på hela dagar det har gått 3 dagar sen jag fick ett sms från Caty och hon sa att hon skulle med killarna på konsärt och jag önskar det var jag.
Jag loggar in på datorn som jag inte rört sen jag kom hit och går in på YouTube där jag söker på One Direction I Wish.
Justin kommer in i mitt rum med ett leende på läpparna.
-"Jag har någon här som vill träffa dig"Säger han och för en sekund hoppades jag att det va Liam men mitt hop försvann när jag såg Ryan bakom Justin.
-"Hej Carly kul att se dig igen"Säger han och ler mot mig.
-"Jag önskar jag kunde säga det samma"Säger jag med en irriterad ton i rösten.
Jag lämnar rummet och går bort mot telefonen men jag hinner inte mer än slå in 2 sifror innan Justin kommer och tittar på mig med det där Justin Bieber leendet som alla fans skulle döda för att få se.
-"Du ska inte ringa någon nu du ska ju vara med Ryan"Säger han och jag tittar surt på han.
-"Jag ska visst ringa nu du kan inte tvinga mig att vara med Ryan och föresten så måste jag få ringa efter som du tvingar mig bo här"Svarar jag
Jag vet att Justin inte gillar mig lika mycket som han gjorde innan för jag är inte samma Carly som innn London för det är där jag hör hemma.
-"Jag är orolig för dig Carly du äter knappt något du ignorerar mig och du är sur hela tiden det enda du gör är att vara i ditt rum,snacka i telefon eller lyssna på dom där killarna"Säger han till mig och jag tittar på han med ett ondskefullt leende.
-"Justin du inser väl att jag ignorerar dig för jag HATAR dig du är helt dum i huvet du har förstört mitt liv vad fan ska jag göra då om mina vänner är på typ andra sidan jorden och jag saknar dom jag har ingen matlust för att du sitter mitt i mot mig vid matbordet"Svarar jag med ilska i rösten och Justin tittar sårat på mig men det är sant han kan inget göra han har förstört mitt liv han är VÄRKLIGEN inte den Justin som jag tycket så mycket om och Ryan har alltid ALLTID varit dryg.
Jag vänder mig om och tar med telefonen till mitt rum och Justin tittar sårat på mig men det är hans eget fel att det blev så här hn har sabbat ALLT.

Kapitel 8 Bieber

Först vill jag bara säga att jag tänkte skriva i går/natt men det började åska så pappa drog ur internet och gick och la sig så när det sluta åska så hade jag fortfarande inget internet och då gick jag i till min bror och fråg om han kunde sätta i det men han bara sa NEEJ och efter som jag inte är så HIMLA duktig med det där skiten så tänkte jag inte ge mig på och göra det själ för då skulle jag väl aldrig ha något internet igen så jag skriver nu istället.
 
Ur Carlys perspektiv.
 
Jag har legat här i kansek 3 dagar och Liam och killarna har vart här och sjungit för mig typ hela tiden det är gulligt.
Jag känner hur jag inte kan ligga stila längre så jag bestämmer mig för att öppna mina ögon och röra på mig.Jag trycker upp mina ögon som om det va det enklaste i världen men det är det inte jag måste typ ligga i något koma liknande tillstånd innan jag kan göra det.
Jag reser mig up även fast jag har massa sladar och slangar i mig.
 Just precis när jag satt mig upp så öppnas dörren och där står Justin.
-"Carly du har vaknat jag har snackat med dina föräldrar och du följer med mig till Kanada där du fr lea som du levde innan och s finns ju Ryan där så allt kommer bli bra du kommer inte få några såna här atacker igen det lovar jag dig"Säger han och jg bara glor på han som om han vare dum i huvet vad fn jag lämnar INTE London särskilt inte nu är jag ÄR kär i Liam Payne vilket typ flera tussen andra med är.
-"Nej"Säger jag och Justin stannar upp mitt i en rörelse.
-"Vad menar du med nej?"Frågar han och tittar på mig med dom där rådjurs ögonen han har men om jag har lärt mig något nu när jag vart i London den här korta tiden är att man lämar inte det man gillar hur mycket man än får för det och jag ÄLSKAR London och jag är KÄR i Liam.
-"Jag följer inte med dig till Kanada du kan inte få mig att åka här ifrån jag har allt här"Svarar jag och Justin tittar på mig konstigt igen.
-"VAD SNACKAR DU OM CARLY KLART DU SKA MED HEM TILL KANADA DET ÄR DITT HEM DU FATTAR VÄL HUR MYCKET DU ÄN VILL KOMMER INGEN AV DOM DÄR KILLARNA I ONE DIRECTION ATT GILLA DIG DU FATTAR JU INTE INGEN VILL HA DIG OM DOM NU VILL DET SÅ ÄR DET FÖR ATT DU ÄR KUSIN MED MIG DU BETYDER INGET IGENTLIGEN FÖR DOM DU INBILLAR DIG BARA ATT DOM DÄR KILLARNA GILLAR DIG DOM BRYR SIG IGENTLIGEN DOM KOMMER SÄKERT ALDRIG MER SNACKA MED DIG EFTER ATT DOM FÅTT TRÄFFA MIG FATTAR DU INTE DET CARLY?"Skriker han rakt upp i ansiktet på mig och jag känner hur hela mitt hjärta krossas av dom orden.
 
Ur Justins perspetkiv.
 
Jag vet att jag ljög men vad skulle jag göra hon måste följa med till Kanada Ryan och hon skulle bli perfekta för varandr och hon skulle inte behöva få såna här atacker som hon får när hon blir stressad och över doserad av energi.Jag tror att hon kan glöma dom där killarna i One Direction jag ill inte att dom umgås det är fel min kusin ska inte bli tillsammans med en kändis dom är vårdslösa och snobbiga alla utom jag förstås efter som jag vill skyda min kusin från det här.
Jag ler mot henne men hon ger mig ingen reaktion hon bara står och tittar ut efter ett tag börjar hon skacka.
-"DOM BRYR SIG SÅ JÄVLA MYCKET MER OM MIG Ä AD DU NÅGONSIN HAR OCH KOMMER GÖRA JUSTIN JAG BRYR MIG INTE I OM DU VILL ATT JAG SKA MED TILL KANADA FÖR DET HÄR ÄR MITT HEM NU JAG HAR BOTT HÄR IN NÅGRA VECKOR OCH JAG ÄLSKAR DET SÅ MYCKET TÄNKER DU TA DET I FRÅN MIG NU DÅ HATAR JAG DIG JUSTIN BARA SÅ DU VET JAG KOMMER ALDRIG I HELA MITT LIV FÖRLÅTA DIG OM DU TINGAR MIG BORT FRÅN DET HÄR STÄLLET DET ÄR HÄR JAG VILL VARA FTTAR DU INTE DET MÅSTE DU SERIÖST VARA BLIND!!!!"Skriker hon som svar till mig och jag blir faktiskt ganska chockad hon har aldrig gjort något sånt mot mig tidigare.
 
Ur Liams perspektiv.
 
Jag står på scen där jag är som lyckligast och sjunger med grabbarna men jag kan inte riktigt konsentrera mig jag tänker på Carly undra om hon har vaknat och hur hon mår.Jag har gjort slut med Danielle men i är fortfarande vänner och det känns bra för jag värkligen inte förlora en så bra vän som hon.
 
Ur Carlys perspektiv.
 
2 Dagar senare!
 
Jag hade inte fält en enda tår jag hade inga känslor kvar jag sitter i bilen i Kanada jag vet inte hur men Justin fick med mig hit jag hade inget val och inte fick jag säga hej då till Liam heller så där var den sagan slut om det nu fanns någon saga mellan oss i så fall förstörde Justin den.
Så fort jag stannar utaför Justins hus så tänker jag"Så fort jag kommer in där kommer allt bli värklighet för mig"Jag går sakta upp för grusgången inan jag klier in geom dörren och det är då jag känner dom alla känslorna som jag inte haft där förut varenda en av dom kommer ilska och sorg.
-"JUSTIN JAG HATAR DIG"Skriker jag så högt jag kan innan jag faler gråtandes ner på golvet jag årkar inte röra mig jag årkar ingenting det enda jag vill är att höra Liams röst igen att veta att han inte hatar mig för att Justin förstört mitt liv.
 
Ur Liams perspektiv.
 
Jag har vart hos Carly och hennes mamma sa att hon inte var där utan att hon flyttat till Kanada.Kan det vara sant att hon bara lämnade mig här.
Jag känner hur allt bara är skit.
Jag skyndar mig och slår in Carlys nummer på mobilen och hon svarar efter typ 2 signaler.
-"Liam..."Säger hon tyst och jag hör hur hon gråter.
-"Carly gråter du?"Frågar jag henne.
-"Ja jag vill inte vara här Liam jag vill hem jag vill hem till London"Svarar hon.
 
------------------------
Så vad tycker ni om mitt extra långa kapitel
 
Kommentera.
 
Följ mig på Twitter @anestedt skriv era twitter namn i en kommentar så följer jag er med :)

Kapitel 7 Bieber

 
Ur Carlys perspektiv.
 
När jag vaknar dagen där på så ler jag lite för mig själv i dag är det fredag och det betyder sista dagen innan helg.
Caty har världens huvud värk så hon ska vara hemma och det gör mig faktiskt nervös efter som jag har inte vart i skolan utan henne och det blir ju inte lättare med det här med Tim.
Jag skydnar mig att göra mig i årdning för bussen kommer om 5 minuter och jag har verkligen inte tid med att missa den.
Jag skyndar mig ut och det första jag ser är bussen som åker från hållplatsen seriöst har jag otur i dag eller vad. Då är det väl bara att vänta på nästa buss som kommer om en halvtimme och då kommer jag missa typ en kvart av engelskan toppen.
 
Ur Liams perspektiv.
 
Vi sitter i Louis bil och är på väg till studion och jag sitter i mina egna tankar om Carly det gjorde så ont att vet att hon var typ tillsammans med han Tim men det kändes värre att veta att någon kunde säga att hon inte var snygg.
-"Är inte det där Carly?" Frågar Niall samtidigt som han pekar på en tjej som står vid busshållplatsen.
-"Jo kolla hon ser inte särskilt glad ut hon ser irriterad ut det ser man på den minen hon har" Svarar Louis samtidigt som han kör in mot sidan och öppnar fönstret.
 
Ur Carlys perspektiv.
 
En svart stor bil kommer och stannar framför mig och av någon konstig anledning är jag inte rädd för att det ska vara mördare eller något annat.Helt plötsligt sticker Louis ut huvet och ler mot mig.
-"Tjenare kexet står du här och smullar?"Säger han och bryter sedan ut i skratt som jag genst hänger med i.
-"Nej jag har min vanliga tur och missabussen"Svarar jag.
-"Men hoppa in då så kör ja dig till skolan"Han har ett löjligt flin på läpparna när jag öppnar dörren och möts av 3 glada ansikten.Liam sitter i sin egen lilla värld han värkar inte märka mig fören jag sätter mig bredvid han för då tittar han upp och ler det där underbara leendet som bara han det leendet som man inte kan låta bli att le tillbaka mot.
Vi åker under tystnad till skolan eller rättaresakt Liam och jag är tysta dom andra snackar hela väge.
-"Carly då var vi framme"Säger Louis helt plötsligt.
-"Tack för sjusen Louis"Svarar jag och ler mot han.
-"Ska du ha sjus hem också? När slutar du?"Frågar han
-"Det behövs inte jag hade tänkt stanna lite efter skolan kanske vara i biblioteket"Svarade jag.
Jag vet att jag ljög med att gå till bibliotekt men jag vill inte att dom ska få veta att jag dansar det vet igen om mer än Caty och Justin och så ska det förbli jag älskar att dansar men jag gör det för att tänka och det gör jag bäst ensam och om alla viste det skulle det bli svårt.
-"Okej pluggis"Skämtar Louis med mig.
Jag ler mot han innan jag hoppar ut ur bilen .
 
Skoldagen går segt jag har ingen att snacka med efter som Caty är hemma.
Det ringer för sist gången idag all springer ut ur klassrummet medans jag inte känner att jag har brotom alls jag ska ända gå till dans studion här i skolan.
Jag tar upp mitt block där jag satt och kladda under lektionen och mina ögon fasnar på orden jag skrev när jag tänkte på Liam då jag inte visste vad jag skrev det står: Kärlek gör fan ont
Och så är det ett hjärta över.
Jag går bort i den folk tomma koridoren och lägger in mina grejer i mitt skåp.När jag stängt skåpet så ställer jag mig mot det och tankarna på Liam kommer igen vd var det jg kände för han är det så här det käs att vara kär för i så fall älskar jag känslan av att vara kär samtidigt som jag hatar den jag älskar att känna glädjen av att tänka på Liam och hatar att inte veta vad han tycker om mig.
Jag tar min väska med mina danskläder i där jg har röda mjukis och ett svart linne.
Jag byter snabbt om sen skyndar jag mig in i dans salen och slår på musik.
 
(Lyssna på den här när du läser om du vill veta vad hon dansar till  http://www.youtube.com/watch?v=S8pObbOSS9g)
 
Jag tar dom första stege och känner mig fri jag älskar värkligen att dansa det är det bästa jag vet.
 
Ur Liams perspektiv.
 
Vi går så tyst vi kan genom skolan vi hör musik längre i från.
Vi har vart och tittat i biblioteket om Carly var där vi tänkte överaska henne men hon måste ha ljugit för oss när hon sa att hon skulle till biblioteket.
-"Killar ni måste se det här"Säger Niall helt plötsligt.
Han står vid en stor dörr vi skyndar oss ditt och tittar in och där ser vi Carly som står och dansar och jävlar vad bra hon va undra varför hon sa att hon skulle till biblioteket.
Helt plötsligt så slutar hon dansa och tittar åt vårat hål.
-"KILLAR NI BEHÖVER INTE GÖMMA ER JAG VET ATT NI GÄR DÄR"Ropar hon och vi kommer in genom dörren och hon ler ett litet leende som snabbts bytts ut mot en allvarlig min.
-"Vad gör ni här?"Frågar hon oss.
Musiken är fortfarande på och Louis börjar dansa han med i stället för att svara på Carlys fråga. Hon ser bara mer irriterad ut men helt plötsligt så faller hon i hop på golvet. Vi springer fram till henne och  Niall letar efter hennes puls och pustar ut när han hittar den.
-"RING AMBULANS ELLER NÅGOT"Skriker jag och Louis skyndar sig att ringa ambulans.
 
Ur Carlys perspektiv.
 
Jag vet vad som händer jag har vart med om det tidigare och jag vet också vad som väntar mig det är en lång lång tid i mörker och smärta härligt eller inte.

Kapitel 6 Bieber

 
 
Ur Carlys perspektiv.
 
Det har gått en vecka sen jag börja skolan här och jag och Tim är praktiskt taget tillsammans.
Justin har åkt hem och i kväll ska killarna altså Liam,Louis,Harry,Zayn och Niall komma till mig och Caty på film kväll.
Just nu sitter jag bredvid Tim i hans hängmatta.
-Vi måste snacka Carly! Tim anväänder sån där seriöst tonfal så jag tittar upp på han och han tittar er på mig.
-Ja Tim vad är det? Jag hör hur ostabil min röst låter men jag hoppas inte Tim märkte det.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Liam har vart nere ända sen vi va hos Carly föra gången jag hoppas värkligen det blir bättre den här gången Liam måste bli gladare.
-KILLAR KOMMER NI SÅ SKA VI GÅ!! Det är Harry som ropar självklart han vill ju inte bli försenad han vill ju träffa Caty men jag tror inte Caty är något intreserad av Harry för hon ger han knappt en blick när han söker uppmärksamhet av henne.
 
Ur Catys perspektiv.
 
Jag hör hur dörren slås igen nere det måste vara Carly som är hemma.
-CARLY!! Jag ropar hennes namn men får inget svar jag ska just gå ner till henne när jag se henne med ögonen rödgråtna i dörren.
-Carly vad har han gjort mot dig? Jag låter sjukt orolig men jag är sjukt orolig hon är min bästa vän.
-Killar är svin...Viskar hon fram och jag springer fram och kramar om henne min stackars bästa vän.
-Han strula med andra tjejer han sa till mig att jag inte var snygg nog...Hon hulkar av snyftningarna hela tiden och jag hör hur det plingar på dörren det måste vara killarna.
-Jag går in på mitt rum ha så kul jag kanske kommer ner...Hon säger det tyst innan hon släpar sig i väg mot sitt rum.Hur fan kan han den där killen säga så till henne hon är underbar.
Jag går ner och öppnar för killara och dom ler alla utom Liam han ler inte utan ser helt nere ut.
-Vart är Carly? Frågar Niall.
-På sitt rum hon kommer nog inte ner hon är upprörd för att Tim är dum i huvet! svarar jag.
Jag ser Liams oroliga blick innan han sakta går förbi mig och upp för trappan upp mot Carlys rum...
 
Ur Liams perspektiv.
 
Jag knackar försiktigt på dörren och får ett svagt kom in från andra sidan.
Jag kliver in och ser Carly sitande i sängen men en kude som hon kramar om.
-Carly hur mår du? Frågar jag.
-Liam jag visste inte att det va du jag trode det va Caty..Svarar hon kanske inte riktigt det svaret jag ville ha på min fråga men men.
Jag går fram och kramar om henne och hon snyftar till.
 
Ur Carlys perspektiv.
 
Jag blev väldigt förvånad över att det va Liam som stog där men samtidigt VÄLDIGT glad att det va han.

Kapitel 5 Bieber

 
Ur Carlys perspektiv.
 
Jag och Blondinen Caty gjorde oss i årdning för skolan det skulle bli kul men ändå inte för jag vill inte bli behanlad anorlunda för att jag är Justin Biebers kusin.
Jag tar på mig vita byxer ett linne med något mönster typ blommor eller något sen tar jag en vit tröja över det.
Caty har på sig en musse pigg tröja och solglasögon det är fint på henne men ho passar ju i allt.
Jag hör hur min mamma ropar på mig men jag skiter i det jag måste värkligen bli klar med mitt smink.
Jag drar ett sista drag med läppglanset och sen ler jag ett snett leende mot min spegelbild.
Jag går ner för trappan och äter ett äpple innan jag och Caty går mot skolan.
-Nu kör vi och rockar det här stället eller vad säger du! säger Caty och jag ler och nickar.
 
Vi går med bestämda steg in i skolan och jag hör hur folk börjar viska och det mästa är ju typ det valiga "titta ser du hon det är Justin Biebers kusin ja det är sant"
Hon ler och går bort mot rektorns rum.
vi får nycklar till skåpen och böcker jag ler och tacka han.
Jag och Caty går bredvid varandra i tystad ända tills vi kommer till skåpen.
-Carly jag har matte först vad har du?Frågar Caty.
-Jag har musik mitt favorit ämne. Svarar jag med ett stort leende.
Jag kramar om henne innan jag går bort mot musiksalen det är ganska lätt att hitta efter som det står stora skyltar vart allting finns det känns ganska bra.
Jag går in och sätter mig och ungefär samtidigt kommer en ung kvinna in.
-Hej elever som ni alla redan vet så ska vi få en ny elev i våran klass. Hon säger det som om det vore det självklaraste i världen.
-Kan du inte presentera dig själv? Frågar hon sen.
Jag reser mig och ler mot klassen som står och glor på mig jag är ju van vid att folk tittar på mig jag är ju faktiskt Justin Biebers kusin och har stått med han på scen några gånger.
-Hej jag heter Carly och flyttade hitt med min mamma,pappa och bästa vän Caty från Kanada.
-Carly kan du inte berätta lite om dig vad du gör på fritiden? Frågar hon den där irriterande läraren seriöst måste jag stå och säga att jag hänger med Justin Bieber och hans vänner för att jag inte kan skaffa mig någon annan än Caty. alltså det är inget fel på Caty det är bara det jag vill kunna leva normalt och leva som normala ungdomar och inte behöva oroasig för falskhet bara för att träffa in kusin.
-Vill du att jag ska berätta vad jag gör på fritiden visst men varför? Jag frågar et kyligt och alla i klassen bara glor på mig och slutar viska med varandra.
-Vi vill ju veta lite om dig! Svarar läraren med gullig ton.
-Okej jag ska berätta vad jag gör jag häger med min kusin och hans kompisar och i bland med Caty och då menar jag dom gångerna jag inte ligger på sjukhuset bara för att jag har fel på hjärtat och du behöver inte säga men det där är ju privat det behöver du inte berätta för hela klassen för typ halva världen vet redan om det tack vare att min kusin sa det i en intevju!
Jag ler lite elakt mot henne hon står helt målös.
En kille längre ner öppnar munnen och säger:
-Får man fråga vad din kusi heter?
-Justin Justin Bieber fler frågor?
Alla glor på mig.
 
När musiken är slut så andas jag ut och skyndar mig bort till mitt skåp där Caty står och väntar.
 
Resten av skoldagen går ganska snabbt när det bara är fem minuter kvar av sista lektionen hör jag hur alla i klassrummet börjar skrika och jag tittar mig omkring och in i klassrummet kommer ingen annan än Justin Bieber.
-Carly vill du följa med och äta senare? Frågar Justin och jag börjar stor skratta och alla glor på mig.
Justin ler stort innan läraren skickar ut han.
När jag kommer ut ur klassrummet så går jag bort mot mitt skåp där han killen som fråga vem min kusin va på musiken tidigare står.
-Hej jag heter Tim vi kanske kan hitta på något någon gång?
-Nej jag tror inte!
Jag ler och går bort mot Justin som str lite längre bort och skriver autografer och tar bilder.
 
 

Kapitel 4 Bieber

 
Ur Carlys perspektiv.
 
Jag ler mot killarna och dom ler tillbaka.
-Så några planer för i morgon? frågar Harry.
-Skola...Svarar jag med en suck.
Caty börjar genast att skratta samtidigt som hon säger:
-Det ska du säga du äger ju på allt du har ju för i helvete MVG i allt.
-Har jag inte glöm inte det där jävla matte provet då jag bara fick VG. Säger jag till henne.
-Oj hur kunde jag glöma det du snackar ju om det typ hela tiden! Skrattar hon fram.
Jag bläger surt på henne innan jag reser mig och säger:
-Caty skulle inte du färga hårt typ NU.
-Fan Fan Fan är jag sen?
Jag nickar och hon rusar ut från cafet och jag står kvar och skrattar åt henne.
-Så Bieber vad heter du egentligen? Det är ha Niall som frågar mig det och jag vänder mig om och svarar:
-Jag heter Carly Annie Bieber.
-Jag såg dig på tv i går du va grymt bra på att sjunga!
Niall ser stolt ut över det han sagt och dom andra skrattar åt han.
Jag säger hej då och börjar gå i affärer och hittar världens snyggaste NIKE skor det är Mario på dom och  barnslig som jag är är jag ju bara tvungen att köpa dom.
Hela tiden jag går och väntar på att Caty ska bli blondin så tänker jag på killarna eller rättare sagt en kille han den där Liam.
 

Kapitel 3 Bieber

 Jag tänker börja skriva säger/sa i stället för (   ) det blir kanske lättare att läsa då
 
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Jag tittar efter tjejerna som fortsätter ner på gata dom båda har brunt hår eller typ dn ena har nästan svart hår.
Jag vänder mig igen och går tillbaka in i huset där dom andra är.
-KILLAR SKA NI MED NER PÅ STAN? skriker jag.
Jag får massa Mm och Visst till svar.
 
Ur Catys perspetkiv.
 
Jag och Carly går på stan det är grymt fint här i London.
Åh titta dom där skorna dom är underbara! säger Carly med drömande röst och jag kan inte hålla mig frå att skratta.
-Kom Carly vi går och tittar om dom finns i din storlek.
Jag drar med henne in och då ser jag dom det är ett par rosa skor med glitter dom är mer underbara än något annat jag någonsin sätt.
Jag går och testar do medans Carly testar dom där Nike skorna som ser ut som spring skor fast med klack.
-Jag ska lugnt köpa dom här Caty ska du ha dom där?
Det är självklart Carly som frågar det efter som jag inte känner några andra här.
Jag ler och nickar till svar.
Vi går tillsammans bort till kassan och betalar.
-Ska vi ta och fika?frågar jag Carly som nickar och ler det där leendet som bara Carly kan le.
 
Ur Liams perspektiv.
 
Niall börjar tjata om att vi ska fika så fort vi kommer till stan så det gör vi och det är då jag ser henne det är hon tjejen från tv hon som sjöng så otroligt.
Hon sitter vid ett bort med en annan tjej.Vad gör dom här?
-Niall är inte det där hon från tv i går? jag frågar medans dom andra går och beställer och Niall ler och nickar och jag ler jag med då var jag inte helt ute och cykla.
 
Ur Carlys perspektiv.
 
En kille med lockigt hår kommer fram till oss och ler stort och jag kan ju självklart inte låta bli att fråga:
-Ursäkta men känner jag dig?
-Nej det gör du og inte jag heter Harry Harry Styles!
Jag nickar och Caty tittar på mig med en blick som säger saker som det är han i One Diection och klart jag vet vem det är.
-Jag är Carly och det här är min bästis Caty!
-Okej det där är mina vänner.
Han pekar bort mot ett bord där några killar sitter vid och jag nickar.
-Okej!Säger jag samtidigt som jag gör världens roligaste min till Caty hon börjar skratta och jag med.
-Vad garvar ni åt? frågar Harry
-Inget! svarar vi men i kanske sa det lite väl snabbt och självklartbörjar vi skratta mer då.
Harrys kompisar kommer fram till oss och jag ler mot dom.
-Det här är Niall,Liam,Louis och Zayn! Harry pekar på killarna i årdning.
-jag heter Caty och det här är mini Bieber! säger Caty och jag börjar skratta.
-Jag trode du inte skulle säga så igen! säger jag.
Killarna örjar skratta och jag ler mot dom.
Jag tar upp min mobil och ser att jag har ett nytt medelande från Justin
 
From Justin :)
Hej hur är det i London jag har inte hört något från dig sen i går borde jag bli orolig.
 
-Vem smsar du med är det din kille? Det är Louis som frågar om jag minns rätt på namnet.
-Min kille nej jag har ingen kille det är min kusin! Svarar jag i glad ton.
 
 

Kapitel 2 Bieber

 
Ur Carlys perspektiv.
 
När jag kommer ner frå scen så tittar mamma på mig med en lycklig blick.
-Gumman gumman titta vad jag fick skickat från sjukhuset(Mamma)
Jag tar det vita kuväret från henne och läser papret som ligger i.
Jag ler stort hela tiden det står att jag har friskförklaras.
-Det är sjukt bra(Jag)
-Nu kommer vi till dom andra nyheterna(Mamma)
-Vad(Jag)
-Vi ska flytta till London och Caty får följa med(Mamma)
-SKA VI TILL LONDON OCH CATY MED(Jag)
Hon nickar och jag ler jag må älska Kanada men jag har alltid och då menar jag alltid velat bo i London min pappas hemstad.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Jag sätter mig vid datorn och ser att Justin Bieber har twittrat för typ 1 minut sen.
det står:
@CarlyBieber jag kommer sakna di jag hoppas vi ses snart jag kommer att hälsa på dig ofta!
 
Jag fattar inget vad menar han med det
 
 
Ur Carlys perspektiv.
 
Jag kliver ur planet och ler stort mot det som ska bli mitt hem Londo.
Caty kommer ut bakom mig med ungefär lika stort leende.
-Nu rockar vi det här stället(Caty)
-Absolut(Jag)
Mamma och pappa är redan här så vi tar en taxi till ditt vårt hus är.
-OMG så sjukt stort det är ju störe än det jag hade hemma i Kanada(Jag)
-Shopping?(Caty)
-Du läser mina tankar.
Vi går in på det som ska bli vårt rum och ser två WIC det är ju underbart envarsin det kommer bli amazing.
Vi ler mot varandra sen springer vi ner och ska just gå till stan när vi ser en man sitta vid köksbordet med mamma och pappa.
-Här är våran dotter Carly och hennes bästis Caty(Mamma)
-Hej(Jag och Carly)
-Hej jag heter Paul och bor mitt i mot här(Paul)
Vi ler innan vi fortsätter ut och ska börja våra shopping runda.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Jag kliver ut ur vårat hus exakt samtidigt som två tjejer kommer gående förbi eller de ena går och den andra hoppar.
Jag käner igen den ena från något men jag vet inte från vad.

Kapitel 1 Bieber

Ur Carlys perspektiv.
 
Mitt namn är Carly Annie Bieber jag är 17 år och har fel på hjärtat.Min kusin heter Justin Bieber.
Jag får ofta som jag vill för jag min mamma och pappa är rika och dom ger mig allt jag vill ha för dom vill att jags ak få leva mitt liv för dom kan inte säga vänta tills du blir äldre för det är inte säkert att jag blir äldre jag äter medecin och mår bra för tillfälet.
Jag är Carly tjejen som dom flästa vill vara för dom tror jag lever på rosenblad men det är inte att leva på rosenblad att vara Justin Biebers kusin man vet aldrig vilka som är äkta vänner.
-Carly du ska på om två(Kenny)
Jag ska sjunga med Justin i dag för det är min 17 års dag och det var därför jag sa tidigare att jag va 17 för det är jag ju.
 
Ur Nialls perspetkiv.
 
-KILLAR KOM NU VI SKA SE JUSTIN BIEBERS KONSÄRT PÅ TVEN(Jag)
Killarna kommer in i vardagsrummet men dom värkar inte lika glada som jag över att se Justi Bieber på tv.
Jag ler mot killarna och startar.
 
Ur Carlys perspektiv.
 
Justin sjunger Love Me och jag står bakom scen för om bara några sekunder ska jag ut och sjunga med Justin.
-Nu Carly det är du(Kenny)
Jag skyndar mig ut och börjar och allas blickar som vart på Justin som sitter i sitt hjärta uppe i luften flyttas till mig.
-CARLY ALLIHOPA MIN KUSIN SÄG GRATTIS(Justin)
Jag vill egentligen inte vara Justins kusin för det är SJUKT jobbigt.
 
Ur Liams perspektiv.
 
-JÄVLAR VILKEN SNYGG TJEJ VEM ÄR HON(Harry)
-Han sa ju nyss det Harry Carly hans kusin(Niall)
Jag tittar upp från mobilen jag har i handen och ser en väldigt vacker tjej hon är grym på att sjunga också.
-Vi måste träffa henne någon gång(Harry)
-Jag tror någon är kär(Louis)
-ÄR JAG INTE(Harry)
Jag förtsätter titta på tjejen på tv hon trivs värkligen på scenen.

Kapitel 25 Only You

 
 
Ur Kelleys perspektiv.
 
Jag satt utanför Summers rum själv killarna var tvungna att skynda si i väg för dom skulle ha konsärt och dom kan ju inte ställa in sitt liv för att vra här med mig och...Summer.
Jag tittar upp mot en sköterska som kommer ut från Summers rum och allt jag vill att hon ska säga är att allt kommer bli bra och att Summer har vaknat och att hon kommer få åka hem.
-Jag måste berätta att Summer tuvärt inte klara sig(Sköterskan)
Jag känner hur tårarna stiger i ögonen det var inte alls det jag ville att hon skulle säga hon skulle ju säga att Summer skulle bli bra.
Det känns som någon stiker en Kniv rakt in i hjärtat på mig jag har inte känt Summer så länge men hon är som en syster för mig.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Jag står på scen och sjunger mitt solo i Moments jag känner mig inte lycklig av att stå på scen jag vill bara vara på sjukhuset vid Summer hon va som en av mina bästa vänner som  min lilla syster.
 
När vi sagt hej då till alla fansen så skyndar vi oss ut från scen.
Det första jag gör är att ringa Kelley men hon svarar inte konstigt.
-Killar Kelley svarar inte i mobilen(Jag)
-Kom vi åker till henne(Louis)
Vi sätter oss i Pauls bil och han kör oss till sjukhuset och när vi kommer in ser vi Kelley sitta lite längre ner i koridoren vi skyndar oss fram till henne.
Hennes mobil ligger slängd på golvet det är massa spriker i den.
-Kelley hur är det med dig(Louis)
Hon tittar upp och hennes ögon är alldeles rödgråtna.
Hon glor på oss men säger inget.
 
Ur Summers perspektiv.
 
Jag står mot väggen men ingen kan se mig eller höra mig det ända jag för göra är att se dom jag bryr mig om lida jag vet inte vad som gör ondast att se dom lida eller veta att jag finns på sätt och vis utan att kan berätta för dom.
Jag ser hur den där jävla sköterskan som förstörde Kelleys liv för bara någon timme sen kommer fram till killarna.
-Jag beklagar värkligen vad som hände med Summer men vi gjorde allt vi kunde(Sköterskan)
Jag vet att jag egentligen inte ska skylla på sköterskan utan på mannen som dödade mig och jag vet precis vem det är jag ska skylla på jag vet vem det va som döda mig men jag kan inte göra något åt han och det värsta är att Kelley måste vara med han allt i hopa är FILIPS fel.

Kapitel 25 Only You

 
 
Ur Kelleys perspektiv.
 
Jag satt utanför Summers rum själv killarna var tvungna att skynda si i väg för dom skulle ha konsärt och dom kan ju inte ställa in sitt liv för att vra här med mig och...Summer.
Jag tittar upp mot en sköterska som kommer ut från Summers rum och allt jag vill att hon ska säga är att allt kommer bli bra och att Summer har vaknat och att hon kommer få åka hem.
-Jag måste berätta att Summer tuvärt inte klara sig(Sköterskan)
Jag känner hur tårarna stiger i ögonen det var inte alls det jag ville att hon skulle säga hon skulle ju säga att Summer skulle bli bra.
Det känns som någon stiker en Kniv rakt in i hjärtat på mig jag har inte känt Summer så länge men hon är som en syster för mig.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Jag står på scen och sjunger mitt solo i Moments jag känner mig inte lycklig av att stå på scen jag vill bara vara på sjukhuset vid Summer hon va som en av mina bästa vänner som  min lilla syster.
 
När vi sagt hej då till alla fansen så skyndar vi oss ut från scen.
Det första jag gör är att ringa Kelley men hon svarar inte konstigt.
-Killar Kelley svarar inte i mobilen(Jag)
-Kom vi åker till henne(Louis)
Vi sätter oss i Pauls bil och han kör oss till sjukhuset och när vi kommer in ser vi Kelley sitta lite längre ner i koridoren vi skyndar oss fram till henne.
Hennes mobil ligger slängd på golvet det är massa spriker i den.
-Kelley hur är det med dig(Louis)
Hon tittar upp och hennes ögon är alldeles rödgråtna.
Hon glor på oss men säger inget.
 
Ur Summers perspektiv.
 
Jag står mot väggen men ingen kan se mig eller höra mig det ända jag för göra är att se dom jag bryr mig om lida jag vet inte vad som gör ondast att se dom lida eller veta att jag finns på sätt och vis utan att kan berätta för dom.
Jag ser hur den där jävla sköterskan som förstörde Kelleys liv för bara någon timme sen kommer fram till killarna.
-Jag beklagar värkligen vad som hände med Summer men vi gjorde allt vi kunde(Sköterskan)
Jag vet att jag egentligen inte ska skylla på sköterskan utan på mannen som dödade mig och jag vet precis vem det är jag ska skylla på jag vet vem det va som döda mig men jag kan inte göra något åt han och det värsta är att Kelley måste vara med han allt i hopa är FILIPS fel.

Kapitel 24 Only You

 
Ur Summers perspektiv.
 
För två timmar sen va allt och då menar jag allt anorlunda för två timmar sen hade jag och Niall det jätte bra vi skrattade han har blivit som en bror för mig han är min bästa vän men nu är jag själv i ingenstans Kelley är ute med Louis och jag hoppas dom har det bra.
Niall bryr sig i mig men det gör inte min mamma.
 
Jag springer barfota på ängen inne i skogen jag ska träffa Johannes han ska dycka upp om ett tag.
Jag ler stort jag är KÄR i Johannes och har alltid vart kär i Johannes.
-Summer vi måste snacka(Johannes)
-Vad Johannes(Jag)
-Jag ska flytta till Sverige(Johannes)
Mitt leende försvinner lika så allt runt om kring mig jag är ensam i ett svart rum.
Jag hör röster och den enda rösten jag känner igen är min egen som säger"Har du nångång funderat på hur det är att dö?"
Jag har funderat på det mycket och då menar jag mycket.
Jag har ingen aning om vart jag är men en sak är säker jag vet inte när jag vakar från det.....om jag vaknar från det.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Jag sitter på sjukhuset utanför Summers operationsrum och gråter hur kan allt förändrats på 2 timmar för 2 timmar sen hade vi det så bra sen hände allt så snabbt men en sak är säker jag kommer ALDRIG ALDRIG att förlåta personen som sköt Summer.
 
2 timmar tidigare.
 
Vi gick och skrattade när vi kom till Justi Biebers vaxdocka så tog jag först bild med den sen Summer.
Vi skrattar men avbryts av ett skot vi vänder oss om och ser en maskerad man som skjuter vilt runt om kring sig.
Summer skriker helt plötsligt till samtidigt som Polisen stormar in i byggnade och griper mannen.
Jag springer fram till Summer som ligger på golvet och blöder från magen där hon blivit träffad.
 
Nu sitter jag här och väntar på Kelley och Louis som skulle komma så fort dom kunde jag sa till dom att dom skulle bytta om lite först och det sa dom att dom skulle även fast Kelley protesterade ett tag me det är bäst för man vet aldrig hur länge vi blir sittande här.
 
Ur Kelleys perspektiv.
 
Tårarna rinner ner för kinderna och jag skriker rakt ut samtidigt som jag drar i håret seriöst om Summer inte klarar sig kommer jag dö seriöst hon är som en syster för mig tänk er att förlora din syster eller bror eller kanske någon som står dig nära seriöst jag årkar inte med fler dödsfall min pappa är död min mamma sitter på mentalen om Summer dör har jag INGET kvar..

Kapitel 23 Only You

först innan jag börjar skriva kapitlet vill jag bara berätta att jag älskar er som läser och tycker det är bra.
Och den enda anledningen till att jag skriver så mycket om Summer är för att man ska kunna leva sig in bättre i det som kommer hända senare i novellen.
Jag har också bestämt att bara skriva om på hittade personer(alltså typ dom enda personerna som är riktiga är One Direction och deras familj+Paul)
Jag hoppas ni gillar novellen och om ni vill att något ska ändras säg till och jag ber om ursäkt i för väg för min grymt dåliga stavning.
--------------
Louis                 Summer i skolan             Kelleys kläder                Niall             Daisy och Phoebe
 
Ur Summers perspektiv.
 
Jag står i skolan när några tjejer kommer fram till mig och ger mig elaka blickar.
-Du sjöng med one direction eller hur(en av tjejerna)
-Ja(Jag)
-Känner du typ dom(en tjej)
-Ja jag och min kusin/syster var hemma hos dom i går och såg på film(Jag)
-Det vill du att vi ska tro på bevisa det(En av tjejerna)
-Niall ska hämta mig efter skolan(Jag)
-För guds skull Malin låt henne va sluta vara så jävla elak(En tjej bakom mig.)
-Lägg dig inte i Phoebe (Malin.)
En tjej som står lite längre bak ler mot mig.
Dom andra tjejerna ger henne en blick innan dom går och hon kommer  fram till mig.
-Hej jag heter Phoebe(Phoebe)
-Jag heter Summer(Jag)
-Jag vet Louis berätta att du skulle gå här när han ringde i går(Phoebe)
-Känner du Louis(Jag)
-Ja han är min bror(Phoebe)
-PHOEBE!!!(en tjej längre ner i koridoren)
-Det där är Daisy min tvilling syster(Phoebe)
-Ja ha(Jag)
 
Jag hänger med Phoebe och Daisy hela dagen dom är värkligen JÄTTE snälla det är konstigt att jag inte träffat dom förut för dom kommer från samma ställe som jag.
 
Ur Kelleys perspektiv.
 
Louis kommer och hämtar mig och jag ler mot han för han är väldigt väldigt fin.

Kapitel 22 Only You

                               Niall             Kelleys kläning              Summer på väg till skolan
 
Ur Summers perspektiv.
 
Jag va orolig jag ska första gången till skolan och har uppträt med One Direction dagen innan.
Jag är också glad på samma gång för Kelley ska ut på dejt med Louis han frågade henne i går och hon ska ha världens finaste kläning.
 
Ur Louis perspektiv.
 
I kväll ska jag på dejt med Kelley det ska bli amazing för det är Kelley jag ska träffa.
-Louis är du glad nu igen(Harry)
-Klart jag är(Jag)
-Det är skönt att ha dig tillbaka brorsa(Harry)
Jag ler mot han.
-Det är skönt att vara tillbaka(Jag)
Han ler mot min spegel bild där jag står och väljer kläder och bestämmer mig för röda byxer och en randig röd och svart tröja.
-Ska du få det kul i kväll vart ska du ta henne(Harry)
-Först ska vi på piknik sen ska jag ta henne till London Eye(Jag)
-DET KOMMER BLI GRYMT(Harry)
-Harry du behöver inte skrika jag står här bredvid dig(Jag)
-Oj sorry(Harry)
 
Ur Kelleys perspektiv.
 
Jag sminkar mig lätt och lockar håret.På mig har jag kläning som jag ÄLSKAR och så vita balerina skor till.
Niall har lovat att hämta upp Summer efter skolan det kommer bli bra allt det här kommer bli perfekt.
 
Ur Summers perspektiv.
 
När jag kommer in i skolan får jag mycket blickar på mig och det käns anorlunda jag är inte van vid uppmärksamheten.
Min mobil ringer och det står Niall på displayen.
-Hej Nialler(Jag)
-Summer(Niall)
-Hur är läget(Jag)
-Det är najs skulle bara säga att jag hämtar dig  kan vi hitta på något kul(Niall)
-Men jag har cykel(Jag)
-Ta det lugnt jag har stor bil(Niall)
Vi snackar ett tag och ler vi ska gå på madame tussauds det ska bli kul för jag har aldrig vart där.
 

Kapitel 21 Only You

Summer på konsärten           Kelley            Louis,Niall och Zayn
 
Ur Summers perspektiv.
 
Jag va nervös och då menar jag det för jag ska upp på scen om 5 minuter och det är flera tussen personer som kommer se mig sjunga med självaste One Direction eller kanske mer rättaresagt Niall Horan.
Jag tar några djupa andetag när jag känner en hand på min axel det är Kelleys hennes blick frågar hur jag mår och jag ler som svr och då ler hon mot mig och kramar om mig.
-Jag är så stolt över dig glöm aldrig av att vad som än händer ÄLSKAR jag dig och du är en underbar sångare(Kelley)
Jag ler mot henne innan jag hör hur dom börjar och jag gör mig i årdning om bara någon minut ska jag komma fram bakom dom och sjunga med Niall.
Jag tar ett steg och börjar sjunga samtidigt som Niall och jag hör hur alla i arenan tystnar från skrik och allt det blir helt tyst och det ända jag hör är min och Nialls röster.
Jag tror jag seriöst konsertrerar mig så mycket det går för jag försöker seriöst konsentrera mig så mycket som det  går.
Det där lätt bara fel men skit samma jag är 9 och lever min dröm.
 
Ur Förfatarens perspektiv.
 
Summer var lycklig på scen om hon bara visste vad som skulle hända henne efter den där konsärten då skulle hon ALDRIG i hella hennes liv sagt ja till att sjunga om hon bara visste hur folk skulle behandla henne och hur hennes liv skulle se ut.
 

Kapitel 20 Only You


Niall                    Summer                  Kelley
 
Ur Summers perspektiv.
 
Vi  knackar på dörren och en blond kille öppnar jag har för mig att han är Niall.
-Hej(Niall?)
-Hej(Kelley)
-Hej jag heter Niall du måste vara Summer(Niall)
YES jag hade rätt namn.
-Ja det är jag(Jag)
Vi går in i vardagsrummet där resten sitter och alla glor på mig.
-Louis du sa inte att hon va SÅ liten jag trodde jag kunde stöta på henne(Harry)
-Sorry Harry menade inget illa(Louis)
Jag ler mot dom och sätter mig bredvid Niall som redan har satt sig i soffan.
Vi diskuterar om vi ska se Toy Story eller Grease och till slut så är det bara jag kvar och den jag väljer blir det har dom bestämt sig för.
-Jag vill inte se på Toy story jag vill se Grease(Jag)
Louis och Niall flygger upp och gör en slags seger dans och jag börjar skratta.
 
När vi sett klart filmn vill ingen att vi ska gå så vi betämmer oss för att ha lite skoj och Niall springer och hämtar sin gitarr och om jag ska vara ärlig så gillar jag Niall liksom han skulle lugnt kunna bli som en bror för mig.
-Kan vi inte sjunga(Niall)
Han börjar spela på Torn en av mina favorit låtar så jag sjunger självklart med och när vi kommer till refrängen tystnar alla förutom jag för jag har aldrig vart blyg för att sjunga så varför inte fortsätta.
-Du är sjukt duktig(Niall)
-Tack men ni är bättre(Jag)
Vi snackar ett bra tag och killarna kommer in på att dom ska ha en konsärt i morgon som dom vill att JAG lilla 9 åriga Summer ska sjunga med i en låt på.
-Du kan sjunga med i More than this och sjunga med mig i mitt solo(Niall)
-Okej(Jag)
Dom lär mig det jag ska sjunga och jag ser hur Kelley och Louis byter blickar hela tiden.
---------------
okej jag har en fråga hur svårt är det att slänga in en liten kommentar här på bloggen jag vet att ni läser så snälla ödsla lite tid på att skriv en kommentar jag ödslar ju tid på att skriva kapitel till er

Kapitel 19 Only You

  Louis                         Summer                  Kelley och Filip
 
Ur Louis perspektiv.
 
Jag sitter i säkert 2 timmar med Kelley och lilla Summer.
-LOUIS KOM GENAST HITT MED DIG VI SKA ÅKA HEM NU(Harry)
Jag säger hej då och skyndar mig i kap hann.
-Så bjöd du ut henne(Harry)
-Nej(Jag)
-Vafan Louis du satt sär i över 2 timmar och bjöd inte ut henne(Harry)
-Förlåt då men vi snackade och Summer var ju där(Jag)
-Summer?(Harry)
-Lilla tjejen(Jag)
Dom andra står redan vid bilen och jag ler mot dom.
-hej grabbar(Jag)
-Hej Louis(Niall)
 
När vi kommer hem så lägger jag mig i solen vid poolen och smsar med Kelley.
 
To Kelley:
Kan inte du och Summer komma över och se film i kväll?
 
From Kelley:
Jo det skulle vi väl.
 
Jag ler och springer in i huset och börjar städa och Harry tittar med fundersam blick på mig han är nog inte van vid att se mig så här glad.
-Summer och Kelley kommer över i kväll för att se på film smsar du dom andra killarna.(JAG)
Harry nickar lydigt och jag ler mot han.
 
Ur Kelleys perspektiv
 
Jag går fram till Filip som just kommit hem med ett stort leende.
-Filip jag och Summer är bjudna till Louis hus i kväll snälla vi får gå(Jag)
-Jaja(Filip)
Han ler mot mig och jag ler tillbaka.
 
Ur Summers perspektiv.
 
Jag sitter på ängen lite i från vårt hus och tänker på att min mamma inte vill ha mig mer jag vet att Filip har sagt att hon inte kan ta hand om mig men hon seriöst slängde ut mig på gatan.
Jag reser mig och går tillbaka till huset där jag träffar en glad Kelley.
-Du och jag ska till killarna om en halv timme(Kelley)
-Okej(Jag)
 
När vi går mot killarnas hus ler jag faktist lite det är kul att vara med Kelley för hon är så UNDERBAR

Kapitel 18 Only You

Jg tänkte börja med att ha bilder till kapitlet!
---------------
Summer                 Kelley           killarna
 
Ur Kelleys perspektiv.
 
När jag kommer hem så går jag raka vägen in i vardags rummet och får världens chock där sitter e liten flicka.
-Vem är du(Jag)
-Jag heter Summer(Summer)
-Vad gör du här(Jag)
-Jag ska bo här(Summer)
-Okej jag är Kelley(Jag)
Jag vet fortfarande inte vem den här Summer är men hon utstrålar värme.
Just när jag står där kommer Filip in i rummet han ler mot mig som om det är det naturligaste i världen att det sitter en främling i soffan.
-Kelley jag ser att du träffat Summer(Filip)
Jag ler och han nickar mot köket som om han vill snacka med mig där.
Jag följer med ha ut och han tittar sorgset på mig.
-Summer är din fasters barn din faster klarade inte av att ha henne så jag sa att hon kunde få bo här jag hoppas inte du har något i mot det(Filip)
-Nej då me det betyder ju att hon är min kusin(Jag)
-Ja och hon kommer från Doncaster.(Filip)
Jag nickar och ler innan jag går ut till henne igen.
-Så hur gammal är du då(Jag)
-9(Summer)
-Vill du följa med ut och shoppa så ka jag vissa dig London(Jag)
Hon nickar och ler och jag bestämmer mig för att behandla henne som en syster.
Vi går i massa affärer och skrattar jätte mycket.
-Så här kul har jag inte haft på evigheter(Summer)
-Det är alltid kul att shoppa i London(Jag)
-Ska vi fika(Summer)
Jag ickar och vi går och sätter oss på närmaste cafe där vi köper en varsin cola och kladdkaka.
-Titta Kelley det är dom där killarna från det där bandet One någonting alla tjejer i min föra skola snacka om dom(Summer)
Jag vänder mig och Louis får syn på mig och jag vinkar och han börjar gå mot oss.
-Känner du dom(Summer)
-Typ(Jag)
Hon ler det där underbart gulliga leendet.
-Kelley här sitter du och fikar med en liten flicka(Louis)
-Louis det här är Summer Summer det här är Louis(Jag)
-Hej Summer(Louis)
-Hejsan Louis(Summer)
-Kan jag sätta mig(Louis)
Jag ickar och han sätter sig bredvid oss och vi snackar ett tag och Louis och Summer kommer jätte bra överens.
-Så du kommer från Doncaster där är jag med i från(Louis)
 
Ur Louis perspektiv.
 
Jag vet inte vad den här lilla tjejen är till Kelley men det jag vet är att hon heter Summer.
-Så Summer vad heter du mer än Summer.(Jag)
-Jag heter Summer Maria Heros(Summer)
-Maria(Kelley)
-Ja(Summer)
Kelley börjar le.
-Det heter jag med jag heter Kelley Maria Heros(Kelley)
Jag är en aning förvirad men vem bryr sig jag sitter bredvid Kelley tjejen jag för bara någon dag sen satt och grätt över att jag inte träffa.

Kapitel 17 Only You

Ur Kelleys perspektiv.
 
Louis...Louis...LOUIS det är det enda jag tänker på just nu  Louis står här framför mig Louis han jag är krä i Louis som gjort slute med Eleanor.
Jag vänder mig bort från Louis till Danielle.
-Ska vi se film snart eller(Jag)
-VAD SKA NI SE FÖR FILM(Liam)
-Jag saknar dig(Jag)
-VAD ÄR DET FÖR FILM?(Niall)
-En svensk min favorit film(Jag)
-Men vi kan inte svenska(Liam)
-Vi kan ha på engelska och svensk text(JAG)
Dom ler stort alla och sätter sig och Louis sätter sig ner bredvid mig VARFÖR blir JAG så glad över det?
Niall rusar ut i köket och kommer snart tilbaka med chips och jag börjar skratta.
 
Ur Louis perspekiv.
 
När filmen är slut har Kelley somnat mot min axel hon är så gullig och filmen den va ganska bra faktist.
Niall och Liam sitter och gråter och Danielle med för den delen.
-Seriöst sluta böla(Harry)
-Men hon dog ju och Stefan är ett SVIN(Niall)
-Niall du lever dig i i filmen för mycket(Jag)
Kelley vaknar och tittar sig sömningt omkring.
Sen helt plötsligt blir hon klar vaken.
-Vad är klockan(Kelley)
-1 Typ(jag)
-FAN Jag skulle vart hemma för en timme sen(Kelley)
-Vad snackar du om bor du inte själv här(Niall)
-nej jag bor hos Filip min morbror(Kelley)
-Din vaddå(Harry)
-Morbror(Jag)
-Tack Louis(Kelley)
Hon ler det där otroligt söta leendet bara hon kan le mot mig.
Jag käner hur jag rodnar och Kelley ler bara mer när hon ser det.
-----------
jag undrar egentligen hur många läser min novell ni kan väl släga in en kommentar
 

Kapitel 16 Only You

Ur Zayns perspektiv.
 
-Öj killar Danielle har en tjej kompis hemma hos sig kan vi inte gå ditt och skrämma dom snälla(Liam)
-Erkänn det är bara för att du vill träffa Danielle(Louis)
Louis har blivit typ sitt vanliga skämtsamma jag men liksom han är fortfarande lite ja ledsen eller vad man ska säga.
-Men kom igen det skulle va kul erkän(Liam)
-Jaa(Harry)
-Danielle brukar ha mat hemma(Niall)
Alla skrattar och nickar.
-Jo kom igen jag vill skrämma lite folk(Louis)
-JAA(Liam)
 
Ur Louis perspektiv.
 
Jag ler det är skönt att inte deppa äve fast jag saknar att tänka på Kelley för det är svårt när man är med killarna.
Vi går hem till Danielle och så tyst vi kan så öppnar vi dörren och tassar in.
Jag hör röster från vardagsrummet.
-Vi lyssnar på musik(Danielle)
Jag hör hur hon sätter på någon låt.
-DET HÄR ÄR MIN FAVORIT LÅT(Den andra personen)
Jag har hört den där röste någonstans förut men jag kan inte sätta fingret på vart.
Vi smyger in i vardagsrummet och sätter oss bakom soffan och hör hur dom skrattar.
 
Ur Kelleys perspektiv.
 
Vi sitter i soffan och lyssnar på min favorit låt Too Little Too Late med Jojo.
-Sen hoppar Liam i och drar med sig Harry i farten(Danielle)
Vi skrattar Danielle berättar om en gång då hon och Liam va hemma hos ha och Harry kommer in när dom badar och Liam inte märker det och drar med sig Harry ner i poolen i stället.
 
Ur Louis perspektiv.
 
Vi räknar till tre med fingrarna innan vi hoppar upp och skriker.
Danielle och.....KELLEY? skriker så högt att jag tror jag ska bli döv.
-LIAM DET DÄR VA INTE KUL(Danielle)
-JO DU SKULLE SETT DITT ANSIKTE(Liam)
Kelley sitter bara och granskar mig uppifrån och ner.
Jag står tyst helt tyst och tittar på henne.
 
Ur Liams perspektiv.
 
Jag tittar på tjejen bredvid Danielle som står och tittar på Louis och Louis tittar på henne med.
Jag går fram till Niall som står och glor på Louis.
-Vem är tjejen(Jag)
-Kelley(Niall)
Då slår det mig Kelley tjejen Louis suttit och gråtit över i evigheter sitter i soffan bredvid Danielle.
 

Kapitel 15 Only You

ur Harrys perspektiv.
 
Så fort vi kommer hem går Louis in på sitt rum stackare men i kväll ska han i alla fall med till Liam.
-Louis glöm inte att göra dig i årdnign(Jag)
jag hör hur han mumlar något till svar och jag slänger mig er på soffan då jag kommer på världens bästa ide vi tar på oss våra One piecer.
Jag går in till Louis som till min förvånad står i sin One Piece redan hm är han tankeläsaere.
-Är du tankeläsare eller? (Jag)
-Nej me du är inte så tyst när du tänker(Louis)
-Oups(Jag)
Jag smsar dom andra och dom tycker det är en bra ide dom med.
 
Ur Kelleys perspektiv.
 
Jag gör mig i årdning tills jag ska till Danielle jag tar på mig ett vitt linne och svarta mjukis.
Håret sätter jag upp i en tofs.
Jag ler mot min spegelbild men mitt leende försvinner snabbt när Louis ansikte frå Intevjun i dag kommer upp när han sa att han gjort slut med Eleanor av personliga skäl det lät liksom som något stort som gjorde honom sorgsen.
Jag tittade mig i spegeln innan jag mimade orden jag saknar dig.
Just när jag mimat det kom jag på att jag hade filmen Jag saknar dig och den tror jag Danielle skulle gilla det finns ju så ma kan se med svensk text och engelsk tal eller tvärt om.
 
Ur Louis perspektiv.
 
Jag minns varje detalj av hennes ansikte varje litet ansikts drag hon är vacker jag saknar det vi hade om vi nu hade något men i alla fall saknar jag att snacka med henne.
-Louis vi ska gå nu kommer du(Harry)
Jag svarar inte utan går bara ut och följer med Harry så går vi tillsammans ner till Liams hus.
Vi knackar inte utan bara går in och där sitter alla i One Piece och spelar fifa.
Jag börjar skratta och ler mot Harry även fast jag vet att det inte ser äkta ut så är det äkta.

Kapitel 14 Only You

Ur Louis perspektiv.
 
-Så Louis det sägs att du och Eleanor är det sant(Elina)
-Ja det är sat(Jag)
-Vad var orsaken till det(Elina)
-Personliga skäl (Jag)
-Var det du eller hon som gjorde slut(Elina)
-Jag(Jag)
Hon forsätter och allt jag kan tänka på är att Kelley skulle vart här så jag kan snacka med henne.
Just när intevjun är slut öppnas den stora dörren och i kommer Filip och Paul med stora leenden.
-KILLAR VI SKA ÅKA SNART(Paul)
Vi nickar och jag rycker på axlarna och börjar gå mot dörren som öppnas när jag är 3 meter i från den och där utanför står Kelley men hon ser mig inte hon tittar argt på Filip.
-FILIP DU LOVADE MIG EN LEDIG DAG OCH DET HÄR ÄR TACKEN SNÄLL DU ÄR FILIP JAG GÖR DET HÄR BARA FÖR ATT DU ÄR DU OCH DET VET DU(Kelley)
Hon går snabbt bort och jag hinner inte reagera innan hon är utom synhåll.
-Louis varför glor du så där(Liam)
-Kelley(Jag)
Jag ska jut springa efter när Paul kommer och föser ut oss i bilen och det känns som om min sista chans är borta för evigt.
 
Ur Kelleys perspektiv.
 
Jag satt hemma och tittade på intevjun när jag får ett sms från Filip.
 
From Filip
Hej gumman jag vet att det är din lediga dag men du behövs värkligen i studion just nu.
 
Jag bryr mig inte i att svara utan stormar bara rakt ut och börjar gå för det är inte så himla långt att gå.
När jag kommer fram stormar jag in genom denn stora dörren och skriker på Filip som ser helt skräckslagen ut.
 
Ur Liams perspektiv.
 
Jag ser hur Louis är helt förstörd av att sett Kelley men inte gjort något och ska jag vara ärlig hon va söt men inget slår Danielle enligt mig.
-Louis vad ska du göra i kväll(Niall)
-Jag ska ligga under täket och inte komma ut(Louis)
-Louis du måste sluta med det där du kan inte lev så här du kan väl komma hem till mig(Jag)
-Jag vet inte(Louis)
-Jag kommer se till att du kommer Louis vare sig du vill det eller inte(Harry)
-Jaja(Louis)
Alla börjar göra någon slags seger dans med armarna efter som vi sitter i en bil och med alla menar jag alla utom Louis som inte tycker det här är kul.

Kapitel 13 Only You

Ur Louis perspektiv 
 
I sista minuten så väljer jag en randig tröja i stället för de rutiga för det kändes inte riktigt rätt att ha på mig den.
-Louis kom nu(Harry)
Jag springer ner till Harry och vi tar bilen till dom andra killarna och hämtar dom.
-NU ROCKAR VI DET HÄR STÄLLET OCKSÅ(Zayn)
-SEN ÄTER VI PÅ NANDOS(Niall)
-SEN SER VI TOY STORY(Liam)
-NEEEJ(Niall)
Jag och Harry tittar på varandra och börjar skratta seriöst dom behöver inte skrika dom sitter i samma bil knappt en meter i från varandra.
När vi kliver ur bilen möts vi av studions ägare Filip Karlsson.
-Hej killar jag heter Filip och tänkte vissa er runt(Filip)
Han säger det och just då ringer hans mobil och han ler när han svarar.
-Hej Gumman hur är det med din lediga dag(Filip)
-Det finns mat i kylen och om du vill så kan du ju alltid komma ner hitt på lunchen och äta här(Filip)
Undra vem det är han snackar med jag har för mig att han inte har några barn eller fru.
-Okej killar ni ska bli intevjuade av Elina en av våra största reportrar hon har ÅR av skicklighet bakom sig(Filip)
-Okej(Liam)
Jag känner mig helt plötsligt nere igeen seriöst då vi är här så ska vi inte snacka med henne det är ju patetiskt.
 
Ur Kelleys perspektiv.
 
Jag slår på tv där det programet jag brukar va med i spelas och jag får en chock när jag ser vilka som sitter i soffan det är ju killarna seriöst.
Min mobil plingar till och jag ser att det är ett sms från Danielle vi har knappt snackat sen jag fick veta att hon va tillsammans med Liam Payne asså killen i bandet där killen jag är kär i är med.
 
From Danielle:
Hej det blev så konstigt jag vet att jag skulle berättat men jag ville att du skulle se mig som Danielle tjejen inte som Danielle tjejen som dejtar Liam Payne i från One Direction.
 
To Danielle:
Jag vet vad du menar och jag vill inte att det ska va så här mellan oss kan vi inte ses senare i kväll och ha film kväll du och jag!
 
From Danielle:
Klart vi kan kom hitt vid  7 så ska vi ha riktig film kväll du och jag!
 
Vi smsar ett tag innan jag lägger i från mig telefonen och tittar på tven igen.

Kapitel 12 Only You

Ur Louis perspektiv

 

Jag tittar på Niall som pekar på tv och det är då jag ser de är ju Kelley jag blir genast mycket piggare.

-Niall det betyder ju att hon är London (jag)

-ja och om du inte visste det så ska vi va med i det där programmet om en vecka(Niall)

Jag börjar hoppa runt jag ska få täffa Kelley igen då kan jag ju snacka med henne. Men det förStås tänk om det är en annan reporter när vi är där då får jag ju inte träffa Henne. Jag bestämmer mig för att gå ut på stan för att köpa nya kläder för säkerhets skull man vet ju aldrig för OM det är kelley så vill man ju faktiskt se lite bra ut.

-Niall jag går ut så fort jag duschat och bytt om(jag)

Jag hör hur Niall säger yes och jag skyndar mig och fixa mig i årdning.

När jag kommer ner på stan kommer många fans fram till mig och ber Om autograf och helt plötsligt så är det precis vad jag vill jag vill Göra mina fans glada. Jag ser hur Eleanor går en bit bort och tittar på mig men jag låtsas som om jag inte ser henne för det känns så mycket bättre att stå där om hon inte hade ståt där borta.en liten flicka kommer fram och ber om ett foto och självklart är jag gärna med på ett foto. När jag sagt hej då till fansen så börjar jag leta efter något jag kan han på Mig och faktiskt efter ett tag hittar jag det perfekta det är ett par röda byxer och en rutig tröja så originellt.

 

Ur Kelleys perspektiv

 

Jag ler lite mot min spegel i min loge jag ska snart upp ditt och inyevjua min bästa vän Danielle hon är ju dansare. Jag har fått små kort där det står vad jag ska fråga och jag hoppas det går bra. När jag kommer upp på den lilla scenen jag har min show på så sätter jag mig i min stora rosa fluffiga fotölj sen har jag en matchande soffa som kändisarna sitter i.

Intervjun börjar och det går jätte bra tills en fråga som förvånar mig kommer upp:Du är ju tillsammans med Liam payne från one direction


Kapitel 11 Only You

Ur Louis perspektiv

 

Jag har snart vart inne på mitt rum i 5 dagar och jag har fortfarande inga planer på att komma ut. Jag hör hur Harry snackar med någon i köket men jag bryr mig lika mycket som alla andra gånger alltså inte alls.

-Louis om 1 vecka ska vi va med i en tv intervju och DU SKA MED (Harry)

-jaja(jag)

Han går ut och lämnar mig i fred för han gillar inte att jag deppar men vad ska jag göra jag är riktigt riktigt kär i Kelley och jag kanske aldrig mer får se henne. Eleanor är INGET gämfört med hur kär jag är i Kelley. Det gör ont varje sekund av att veta att hon inte är min och inte veta var hon är och om det här hänt henne något.

 

Ur Liams perspektiv

 

Jag är orolig för Louis han har inte gjort något på flera dagar men han SKA i alla fall med nästa vecka för han vet att han inte kan förstöra för hela bandet på grund av en tjej. Jag hatar att se han så här det känns så dåligt att veta att en av mina bästa vänner mår så dåligt. Jag sitter och ser på film med Danielle och försöker att kolla på filmen och det är svårt nät Danielle sitter bredvid.

 

Ur kelleys perspektiv

 

Jag har inte lätt att koncentrera mig för just nu framför mig sitter självaste Justin bieber den store pop stjärnan han är här och hälsar på i London och jag fick chansen att intervjua han så jävla coolt.

-så Justin vad tycker du om London så här långt(jag)

-det är najs och fansen dom är ju fantastiska dom bästa man kan ha(Justin)

-Du har just släppt ditt nya album hur går det med de då(jag)

 

Ur Nialls perspektiv

 

Jag sitter och bläddrar mellan kanalerna på Louis och Harrys tv när jag ser att det är något med Justin bieber och som det fanset jag är tittar jag på det. Jag får en chock när jag ser vem tjejen som inyevjuar är det är ju KELLEY.

-Louis kom genast hit du måste se det här (jag)

Jag hör hur han slöar sig ut ur sitt rum och jag är ganska förvånad att han faktiskt kom


Kapitel 10 Only You

Ur Kelleys perspektiv

Nästa morgon så ska jag jobba första gången på mitt nya jobb i tv studion det kommer bli amazing. Jag tar på mig ett par stuprörs jeans ,vitt linne och en plommon färgad munk tröja. Jag följer med Filip runt och han berättar vad jag ska göra och det ska bli kul jag ska få ha en show där jag snackar med kändisar det kommer bli så bra bara att jag inte får välja kändisar själv men men man kan inte få allt här i världen jag har det ju så JÄVLA bra just nu. När klockan slår 3 har jag sett hela studion och jag bestämmer mig för att smsa Danielle.

 

To Danielle: Hej jag har jobbat klart för i dag lust att ta en fika? xx Kellley

 

From Danielle: Jag vill gärna ses det skulle vara amazing att fika med dig xx Danielle

 

Vi smsar ett tag till och jag tar bussen till cafét så fort jag kliver ut ser jag Danielle stå där jag ler stort mot henne och hon ler stort mot mig

. -Danielle hej(jag)

-hej hur är det med dig Kelley(Danielle)

Vi snackar och fikar och jag gillar att vara med Danielle hon är en så himla snäll person. -vi måste göra om det här någon gång (Danielle)

-absolut det var det roligaste jag gjort på länge(jag)

-ses(Danielle)

Hon ger mig världens bästa kram om man inte räknar med Louis kramar för dom är bäst. Jag känner hur klumpen i mitt hjärta kommer tillbaka när jag tänker på han eller rättare sagt den växer för om jag ska vara ärlig så har den nog alltid funnits där. Jag ska vara helt ärlig jag är som enormt många andra kär i Louis Tomlinson.


Kapitel 9 Only You

Ur Kelleys perspektiv.
 
Jag kommer hem och ser att det ligger en lapp på köks bordet där det står"HEJ GUMMAN JAG ÄR OCH JOBBAR KOMMER SÄKERT HEM SENT I KVÄLL DET FINNS PIZZA I KYLLEN OCH OM  DU INTE VILL HA DET SÅ FINNS DET PENGAR UNDER KAKORNA I KAKBURKEN KRAM FILIP"
Jag ler när jag läser det Filip är för go asså han bryr sig värkligen i mig det är inte så många som gör se bara på Louis han lämnade mig efter att fått veta att min mamma låg på mentalen.
Jag tar upp min mobil och smsar Danielle.
 
To Danielle:
Hej hur ä läget Danielle xx Kelley
 
From Danielle:
Hej det är väl okej jag sitter hemma hos min kille och vi hjälper hans kompis komma över en tjej som han värkligen värkligen gillar xx Danielle
 
To Danielle:
Hoppas det går bra xx Kelley
 
Jag lägger i från mig mobilen och går till kylen och hämtar den kalla pizzan.
 
Ur Louis perspektiv.
 
Jag kom just på att Niall och Harry har Kelleys nummer då kan jag ju ringa henne.
Jag skyndar mig ut ur Liam lägenhet och ser hur Danielle och Liam tittar VÄLDIGT mycket på mig som om jag va galen men det är jag ju också jag är galen jag är galen i Kelley.
När jag kommer hem till mig och Harry rycker jag upp dörren och springer in i vardags rummet där Harry och NIALL? sitter och spelar tv spel.
-Harry var är din mobil(Jag)
-Köket hur så(Harry)
-Jag måste ringa till Klley(Jag)
-Gör så du(Niall)
Jag går ut och ringer men jag kommer bara till "NUMRET ÄR INTE GILLTIGT MER"
Jag känner hur allt känns hopplöst IGEN.
Jag skyndar mig in på mitt rum och drar för gardinerna och släker lampan innan jag slänger mig i sängen med inga planer på att gå upp igen.
 
Ur Harrys perspektiv
 
Jag här hur Louis snyftar inne från sitt rum och jag säger bara en sak VAD VAR DET JAG SA jag sa till han att han inte skulle festa sig vid henne särskillt inte när han hade Eleanor.
-Kom vi går in till han'(Jag)
Vi reser oss och går till Louis rum och det vi hittar där inne är en hemsk syn. Louis ser förjävlig ut seriöst inte viste jag att en tjej kunde orsaka så mycket skada Louis måste värkligen VÄRKLIGEN vara kär.
-Louis hur är det med dig(Jag)
-GÅ DIN VÄG(Louis)
 
Ur Kelleys perspektiv.
 
Filip kommer hem på kvällen och ler stort mot mig.
-Varför så glad(Jag)
-Jag har skaffat ett jobb åt dig på min tv station(Filip)
-ÄR DU SERIÖST JAG ÄLSKAR DIG(Jag)
Jag reser mig från soffan jag sitter i och kramar om honom och just nu känner jag mig omtyckt precis som den gången jag va hos mamma men det här känns mer på riktigt det här händer faktist jag lever faktist och är lycklig.
 
 

Kapitel 8 Only You

Ur Louis perspektiv

 

Där står tanten som satt bredvid mig på planet.

-kan jag hjälpa dig med något(tanten)

-Vet du vart Kelley är(jag)

-Tjejen som bodde här innan mig(tanten)

Jag nickar

-nej hon flyttade (tanten)

Jag tackar och känner hur en sten i mitt bröst bildas hon har stuckit nu har jag ingen blekaste aning om hur jag ska få tillbaka henne. Jag går sakta tillbaka till hotellet. Min mobil ringer när jag kommit halvvägs och det står Liam på displayen.

-louis(jag)

-Hur är det med dig Louis du låter hemsk(Liam)

-hon har dragit(jag)

Vi Snackat ett bra tag och det känns lite bättre när vi lagt på men jag fattar inte är vart har hon tagit vägen. När jag kommer till hotellet så sätter jag mig på sängen och låter tårarna rinna jag har ingen aning om vart hon kan vara.

 

Ur kelleys perspektiv

 

Jag går på stan och det första jag ska göra är att skaffa ett engelskt nummer så att det inte blir lika dyrt att ringa till dom vännerna jag inte har. Jag kan i alla fall trösta mig med att här känner ingen mig här och vet om mitt förflutna alla förutom Harry,Niall och Louis. Jag fixar nytt nummer och studsar sedan ner mot gatans slut där jag stöter i hop med en tjej.

-Oj förlåt(jag)

-Det va mitt fel(tjejen)

-Jag heter Kelley du kan kalla mig kel(jag)

-Danielle(Danielle)

-Trevligt att träffa dig(jag)

-här det är mitt nummer vi kanske kan hitta på något nån gång(Danielle)

jag ler och nickar.

 

Ur Louis perspektiv

 

När jag kommer ut på Londons flygplats åker jag direkt hem till Liam jag har inte lust med att Harry ska se mig så här.

-Louis hej(Danielle)

-Hej Dani(jag)

-Du ser helt förstörd ut(Danielle)

-Jag vet jag hittade inte tjejen jag leta efter hon har flyttat(jag)

Jag följer med Danielle in och går direkt in på Liams rum och lägger mig på sängen och låter tårarna rinna.


Kapitel 7 Only You

Ur Louis perspektiv

Jag och Niall sitter i en soffa hemma hos Liam. Liam är ute med danielle så vi gick hit för alla vet att Liam har mat hemma och jag behöver verkligen snacka med någon om den här kelley grejen så jag och Niall väntar på Zayn för han brukar vara så klok och i vanliga fall skulle jag ju fråga Liam i första hand men det kändes inte rätt att störa han i hans träff med Danielle dom ses ju inte så ofta.'

-Jag är här nu(Zayn)

-Bra jag ville snacka med er om att jag ska åka till Sverige för att träffa kelley jag gillar henne och jag måste få säga det till henne och jag vill inte säga det via telefon och för den delen så tog jag bort hennes nummer för jag ville sluta tänka på henne men det gick inte så nu har jag bestämt att säga som det är till henne(jag)

-Men vad hände med Eleanor (Niall)

-Har du inte hört att dom har gjort slut(Zayn)

-Det har du aldrig sagt till mig(Niall)

-jag sa det innan Zayn kom hit då du satt och åt på chips(jag)

 

När jag vaknar nästa morgon så tar jag min res väska som jag packade i går kväll. Jag sätter mig i bilen och kör till flygplatsen där jag parkerar och checkar in. Det är inte så många fans som har fått veta att jag ska åka men dom som har det dom skriver jag glatt autografer till inte för att jag fattar hur dom kan ha kommit på att jag skulle till Sverige. Jag går till planet och sätter mig på Min plats som är bredvid en tant i kanske 74års åldern.

-Hej ska du också till Sverige(tanten)

-ja jag ska ditt och ordna saker i mitt kärleks liv(jag)

-Jag ska ditt för jag har hittat en jätte fin lägenhet där(tanten)

När jag kliver av planer så hämtar jag mitt bagaget innan jag tar en taxi till hotellet jag ska bo på. Jag bestämmer att jag inte ska åka till kelley förren i morgon för jag vet inte riktigt vad jag ska säga för jag har en känsla av art det inte funkar med:

Hej Kelley sorry för att jag dissade dig när du försökte få tag i mig att jag tog bort ditt nummer och att jag inte berättade att jag gillade dig.

Jag lägger mig på sängen och vet inte hur länge jag legat där men jag måste ha somnat för jag vaknat klockan 7 nästa morgon. Jag som inte brukar va uppe tidigt tar tid på mig jag sätter mig i badet i kanske en halv timme innan jag lugnt klär på mig och går ner och äter frukost i lugn och ro. Jag går ut på Stockholms gator och börjar gå mot tunnelbanan.

Ur kelleys perspektiv

Jag vaknar i den stora sängen jag har i MITT rum jag ler självklart jätte stort jag älskar det jag gillar verkligen att bo med Filip han och jag har samma stil och han har sagt att jag får bo här hur länge jag vill och det är sjukt bra för Filip värkar vara lite ensam av sig. Jag reser mig upp och går ner där jag hittar Filip och ett stort bord fullt med FRUKOST jag går och sätter mig mittemot Filip och ler mot han.

-Så vad hade du tänkt göra i dag(Filip)

-Shopping(jag)

Han ler mot mig och jag kan inte låta bli att le tillbaka Filip är en så omtänksam person alla skulle ha turen att bo med han.

Ur Louis perspektiv

Jag går upp för den långa metal trappan ända upp till kelleys lägenhet. Jag knackar på och hör fotsteg och sen öppnas dörren och där står......


Kapitel 6 Only You

Ur Louis perspektiv

 

Jag har inte riktigt vart mig själv sen jag kom hem för 5 dagar sen jag har inte gjort något annat än att legat på min säng. Eleanor har försökt fått tag i mig men jag har inte svarat jag vet inte vad jag ska göra kanske ska jag åka tillbaka till Sverige så jag kan få snacka med kelley men i så fall måste jag fixa det här Eleanor jag måste göra slut med henne. Jag tar på mig mina skor och går med bestämda steg till Eleanor. Jag bryr mig inte i att knacka det gör jag aldrig när jag är hemma hos Eleanor. Jag ångrar ganska snabbt att jag inte knacka för jag hitta Eleanor hånglande med en anan KILLE.

-Louis vad gör du här (Eleanor)

-du gjorde just det jag skulle säga så MYCKET lättare(jag)

-Vad snackar du om Louis(Eleanor)

-Eleanor det är slut och inte bara för att du hångla med en annan kille utan att jag har tappat känslorna för dig jag är kär i en svensk tjej som Jag kanske aldrig mer får se och därför önskar jag dig och denna kille som jag vänligen hoppas inte gör slut för att Eleanor gjorde ett misstag för Eleanor du är en underbar person och jag hoppas vi kan va vänner(jag)

-Louis tack(Eleanor) Jag går ut ur lägenheten och bestämmer mig för att skaffa flygbiljetter till Sverige så jag kan snacka med kelley.

Ur kelleys perspektiv

 

Jag packar det sista innan jag går och lägger mig i morgon är den stora dagen då drar jag från Sverige och startar om mitt liv för evigt. Jag har inte snackat med Louis sen han stack han svarar inte när jag ringer så jag har gett upp för om han inte vill snacka med mig mer så är det hans problem. Innan jag somnar tar jag min mobil och raderar Louis nummer nu är han borta ur mitt liv han vill inte ha mig då ska jag inte ha han heller jag hoppas han får ett långt och lyckligt liv med Eleanor som förresten ät så mycket snyggare än mig hon har det där alla vill ha och vad har jag. Jag är en tjej från Göteborg som är helt fail kort och ful jag fattar inte hur jag kunde bli modell.

När jag vaknar nästa morgon så gör jag mig snabbt i årdning innan jag säger hej då till lägenheten och åker till flygplatsen. När jag kommer fram till flygplatsen så säger jag hej då till Sverige och ler stort snart börjar mitt nya och för hoppnings vis bättre liv i London. Jag går på planet och ler stort det här är början på något stort....

.om jag bara visste hur stort det skulle bli då....

Jag kliver av planet på Londons flygplats och jag känner redan att jag gillar det här. Jag letar reda på bandet där man få hämta väskorna. När jag fått min väska går jag och möter Filip utanför.

-Hej tjejen hur är läget(Filip)

-Bra och med dig(jag)

-Bra kom nu så ska jag vissa dig vart jag bor(Filip)

Vi sätter oss i en bil och åker till lite utanför centrum. Vi stannar utanför ett amazing hus det är det najsigaste jag någonsin sett.

-Välkommen till ditt nya hem(Filip)

-Jag älskar det redan(Jag)


Kapitel 5 Only You

Ur kellys perspektiv

Jag tittar mot Louis som ler mot mig.

-Kelley jag visste inte(Louis)

-det är klart du inte gjorde för jag ville inte att du skulle veta jag ville att du behandla mig som vilken tjej som helst(jag)

-Men det finns ett problem med det kelley du är inte vilken tjej som helst(Louis)

Vänta sa just Louis just det där till MIG.

-Louis kom ner hit ni(Harry)

Ur Louis perspektiv

Jag går ner sär Harry väntar och han ser jätte jätte seriös ut inte alls som han brukar utan som om han ska säga något han verkligen vill att jag ska lyssna på.

-Du får inte göra något dumt Louis du har Eleanor om du inte minns det bara för att hon inte är med betyder det inte att du kan stöta på en annan tjej(Harry)

Juste Eleanor hon hade jag helt glömt bort elle kanske inte glömt bort utan inte bara tänkt på.

-jag vet harry att jag har Eleanor (jag)

Jag måste göra något åt det här och det är snabbt eller jag kanske bara ska låta det vara för jag kanske aldrig mer får se henne. Det gör ont att tänka att ja kanske aldrig mer får träffa sena underbara person igen.

-Ni kanske borde gå efter som ni ska med ett plan i morgon (kelley)

-Ja jag tror det jag med(Niall )

Vi går ut och jag kommer sakna det här stället plus kelley.

Ur Nialls perspektiv

Louis ser lite nere ut när vi lämnar kelleys hus stackars liten dom som börjar bli så bra vänner dom skulle nog bli ett söt par om Eleanor inte fanns men jag är glad för Louis och Eleanors skull dom är söta ihop eller vad man ska säga.

-Niall vad tänker du på(Louis)

-inget (jag)

Nästa dag Louis är deppigare i dag än va han va i går stackars liten Louis han måste tycka det är jobbigt och lämna kelley.

Ur Louis perspektiv

När vi landar i London känns det helt overkligt jag träffade inte kelley det va bara en dröm.jag vet att hon inte är en dröm men det känns så frånvarande när vi är borta från varandra hon var verkligen speciell. Jag ser hur Eleanor kommer springande mot mig och jag får inte alls den där känslan som alla andra gånger när jag ser henne det känns typ som om jag hellre vill att det ska vara kelley men det är klart jag vill ju att det ska vara kelley.

-Gubben hej(Eleanor)

-Hej (jag)

Hon tittar på mig med en frågande blick som jag skiter i att svara på för jag vet att hon vill veta vad som har hänt men jag kan inte berätta för henne om kelley för Eleanor kan bli avis.

Ur kelleys perspektiv Jag packar mina grejer som jag ska ha med mig till London nästa vecka då jag ska bo med Filip.


Kapitel 4 Only You

Ur Louis perspektiv.
 
Jag står på en tunelbana med typ 100 ögon på mig har dom aldrig sett en person åka tunelbana eller?
Oj juste jag är Louis Tomlinson från One Direction och jag har med mig Niall och Harry det kan förklara SÅ mycket.
-Louis är vi frame snart jag är hungrig(Niall)
-SNART(Harry)
-Jag frågade Louis inte dig(Niall)
-Ni behövde inte följa med det vet ni väl(Jag)
-Jo för man vet ju aldrig med dig Louis(Harry)
-Men HAHA(Jag)
Niall värkar tyckte det var väldigt roligt för han ser ut att lägga sig på golvet när som hälst för han skrattar så mycket.
-Kom nu vi ska av här(Jag)
Vi går ut och möts av Kelleys glada ansikte.
-HEEEEEJ (Jag)
-Hej(Kelley)
-Det här är Niall och Harry(Jag)
-Jo jag vet(Kelley)
-HEEEEEJ(Niall)
-Niall du skrämer henne ju(JAG)
-Men du gjorde ju så(Niall)
-Det är en helt annan sak när JAG gör det(JAG)
 
Ur Kelleys perspektiv.
 
Jag ler Louis är så söt...Nej jag får inte tänka så Louis är känd över hela världen och han har Eleanor.
Jag ser hur Harry tittar på Louis med ögon som säger samma sak som jag tänker han har Eleanor varför skulle han vilja ha någon som mig då?
-Så vart ska vi(Louis)
-Hem till mig(Jag)
Dom följer med mig och jag är glad att det inte är så långt för jag vet inte hur mycket mer jag årkar med att Niall och Louis går och puttar på varandra.
-Här bor jag(Jag)
Jag öppnar dörren och killarna springer in och jag går in i köket.
När jag kommer ut i vardagsrummet står dom och tittar på något.
-Vad tittar ni på(Jag)
-Vilka är det på bilden(Niall)
Jag tittar på vilken bild dom tittar på och jag känner hur mitt hjärta går i tusen bitar varför har jag tagit upp den jag må älska den men jag viste att jag inte skulle klara av att titta på den.
-Det är jag och min bästis när jag va liten Adrine hon flyttade till London när jag va 9(Jag)
-Det borde vart svårt(Louis)
-Det var inte lätt i alla fall så mycket som jag fick flytta runt(Jag)
-Hur menar du(Niall)
-Två år efter så flyttade jag MYCKET(Jag)
Jag vill inte tänka på mitt liv men det går inte att gömma det jag vill inte berätta för Louis för jag vet inte om han kommer lämna mig precis som alla andra som vet om det.
-Så vad hände(Harry)
-Sluta snälla(Jag)
Jag går upp på mitt rum och kommer på att jag har min dagbok nere i vardags rummet FAAN.
 
Ur Harrys perspektiv.
 
Jag hittar en svart liten bok på bordet och kan inte låta bli att öppna den och det är en DAGBOK?
Jag öppnar sidan i dag.
 
I dag hände något otroligt pappa jag träffa Louis från One Direction.
Han är värkligen inte som man kan tro han är värkligen väldigt snäll men jag vet inte om jag ska berätta om mamma.Snälla ge mig ett täcken vad du tycker jag ska göra jag hoppas du i alla fall läser det här.
 
Jag fattar inget men hinner inte tänka innan Kelley kommer in  och rycker den ur händerna på mig.
-Vad menar du med det där(Jag)
-Det är inte meningen att man ska läs andras dagböker(Kelley)
-Du skrev till din pappa då kan det inte va din dagbok(Jag)
-Om du så gärna vill veta så skriver jag till min pappa och(Kelley)
Hon ger mig boken.
-Läs då om du vill veta(Kelley)
Hon försvinner igen och jag kan inte låta bli att öppna den igen fast nu börjar jag från början.
-LOUIS TITTA HARRY HAR HENNES DAGBOK KOM VI LÄSER(Niall)
Dom sätter sig bredvid mig och vi börjar läsa.
 
Jag hade VÄRLDENS värsta dröm i natt pappa problemet är att det är värklighet allt jag drömde va värklighet min värklighet.
Jag var 11 år gammal den där dagen då jag vaknar upp och hör mamma gråta sen när jag kommer in i vardags rumet får jag veta att du är död att du va med i en bilolycka.
 
Ïdag i skolan så va alla på mig för mamma men det är inte så konstigt ingen vill ju ha mig den enda som bryr sig i mig sitter inne på mentalen JIPPI .
 
¨Jag hör hur Louis drar efter andan innan han springer upp till Kelleys rum.
 
Ur Kelleys perspektiv.
 
-VARFÖR HAR DU INTE BERÄTTAT ATT DIN MAMMA SITTER PÅ MENTALEN(Louis)
-Är det sånt du vill snacka om är det så du vill att folk ska se dig vad tror du(Jag)
-Vad snackar du om(Louis)
-Fattar du inte varför folk behandlar mig som dom gör dom behandflar mig som luft för jag är inte lika mycket värd som alla andra för jag har ingen riktig familj(Jag)

Kapitel 3 Only You

Ur kelleys perspektiv

Jag ställde mig framför spegeln tänk att killen jag chattat med i flera veckor är självaste Louis tomlinson från one direction. Jag skvätter vatten och tänker vad fan står du här för gå ut ditt nu och snacka med han det kommer gå bra. Men en annan del av mig sa jag kan inte gå ut dit igen jag har gjort bort mig totalt genom att springa där ifrån fan varför gjorde jag det för.

Ur Louis perspektiv

Jag såg hur kelley kom tillbaka från toan hon ler mot mig och jag ler tillbaka.

-Hej(jag)

-Hej ledsen för det där jag fick panik(kelley)

-Det är lugnt ska vi sätta oss(jag)

Hon ler och nickar innan hon sätter sig. Hon är verkligen vacker aldrig har jag sett någon med så underbart leende som hon.

-Nu så hur är läget (jag)

-Bra själv då(kelley)

Vi sitter i säkert två timmar innan Paul kommer och tvingar mig tillbaka till studion.

-Jag smsar dig sen jag lovar(jag)

Hon ler och nickar innan jag går.

Ur kelleys perspektiv Jag är på väg hem med ett stort leende på lämporna tänk att jag fika med Louis från one direction det är varje tjejs dröm och där sitter jag som om det vore vem som helst som jag fika med. När jag kommer in i lägenheten så ringer telefonen undra vem det kan vara ingen ringer ju typ mig.

-hallå(jag)

-hej jag heter Lotta och ringer från mentalsjukhuset din mamma är på hon vill att jag ska berätta att du har en morbror i London som hon vill att du ska bo hos om det inte går för dig(Lotta)

London det betyder ju att jag kan se Louis oftare om han nu vill se mig igen det kanske bara var en engångs grej liksom man vet ju aldrig.

-okej det visste jag inte(jag)

-ja hon hälsar förresten och hoppas du har det bra och vi vill informera om att du nu kan ringa och snacka med din mor (Lotta)

-hälsa tillbaka att jag saknar henne jätte jätte mycket(jag)

Vi lägger på och jag slår in numret som jag fått av Lotta

-Filip(Filip)

-hej jag heter kelley heros(jag)

-kelley hej det va länge sen(Filip)

-kommer du i håg mig(jag)

-det är klart jag gör din mor ringde innan hon ja du vet och sa att du skulle ringa när du blev äldre(Filip)

-det visste jag inte(jag)

-så hur är det med dig då(Filip)

-bra(jag)

Vi snacka ända tills min mobil vibrerar och jag fått ett sms från Louis som skriver att han vill träffa mig innan Han åker i morgon dom skulle ju bara vara här i någon dag.


Kapitel 2 Only You

Ur Louis perspektiv.
 
Jag hade bestämt att berätta för Kelley vem jag va bara för att hon hade blivit en riktigt bra vän jag snackade mycket om henne killarna tyckte jag snackade FÖR mycket om henne.
Jag ville inte berätta över twitter att jag va en av hennes stora idoler så jag bestämde tid på ett café i stockholm tills nästa vecka då vi skulle ditt och spela in.
-Niall gissa vad jag ska gö ästa vecka(Jag)
-Jag vet inte men jag har en känsla att jag snart kommer få veta det(Niall)
-Jag ska träffa Kelley(Jag)
-Varför är jag inte förvånad(Niall)
Harry kommer ut i lägenheten med en stor väska och jag tittar konstigt på han det där är ju min väska.
-Harry det där är min väska(Jag)
-Jag vet och det är dina grejer i den jag packade åt dig efter som du bara satt och snacka med hon tjejen Kelley vi ker ju i kväll om du kommer i håg det(Harry)
-Åh vad snällt av dig Hazza tog du med min randiga tröja(Jag)
-Jag tog med bara randiga tröjer Louis för det va typ det enda jag hitta i din garderob som jag vet att du använder(Harry)
-Jaha okej(Jag)
 
Ur Kelleys perspektiv.
 
I morgon klockan 2 ska jag ficka med William vi ska ses på nått café han kände till.
Jag sitter i min lägenhet och plockar upp det sista jag har vart så inne i mitt jobb som model så att jag inte haft tid.
Jag älskar värkligen mitt jobb det är underbart.
Jag tar på mig mina natt kläder och kryper ner i sängen i morgon ska jag få träffa killen som fick mig att le av att bara skriva till mig.
 
Jag vaknar av att solen lysser in på mig.Jag tar upp mobilen och ser att den är 10 jippi jag vakna tidigare än vanligt.
Jag går in i badrummet och gör mig i årdning innan jag gr och väljer kläder.
Jag tar på mig ett par neon gula bycker och ett svart linne.
Efter att klätt på mig springer jag ner och äter frukost.Jag funderar på att platta mitt små vågiga hår men jag väljer att inte göra det för det tar bara tid och jag gillar ju mina våger.
Jag tar mina svarta balerinor och sätter mig på tunelbanan som ska ta ungefär en halv timme.
När jag går av på stationen och börjar gå mot det stället jag och William bestämt tid att träffas så ser jag hur några små tjejer studsar ner mot något ställe längre ner på gatan där det stå mer personer.
Jag sturntar i det utan går bara in på cafét och beställer en varm choklad.Jag sätter mig vid ett litet bord vid väggen.
Klockan närmar sig 2 när dörren öppnas och självaste ONE DIRECTION kliver in.Jag tittar på dom innan jag rycker på axlarna dom är bra men jag är inte ett jätte fan av dom.Jag vet ju vad dom heter och så men jag stalkar dom inte.
 
Ur Louis perspektiv.
 
Jag tittar rut i Cafét är jag känner hur Niall slår till mig och nickar mot en tjej som sitter lite längre bort med blicken ner i sin kopp.
Jag går sakta ditt och hon tittar upp och jag ser att det är Kelley från hennes bilder på twitter.
-Hej (Jag)
-Hej..(Kelley)
-Jag heter Louis(Jag)
-Jag vet vem du är du är en av killarna i One Direction(Kelley)
-Jag heter Louis William Tomlinson(Jag)
Hon stannar till innan hon reser på sig.
Hon reser sig upp och innan jag hinner blinka har hon gått in på toan och killarna står vid mig.
-Är det hon(Niall)
-Ja(Jag)

Kapitel 1 Only You

Ur Kelleys perspektiv.
 
Jag sitter på lektion och försöker konsentrera mig.Jag tittar på klockan typ hela tiden för i dag ska jag få träffa min mamma för första gången på 8 år.
Jag är Kelley tjejen som är 19 år och som ingen vill ha jag är tjejen som inte är lika mycket värd som alla andra för jag är anorlunda och konstig enligt alla.
Jag gillar One Direction det är nog tack vare dom jag lever idag min mamma hamna på mentalen efter pappas död hon blev anorlunda.
Jag bor hos en foster familj i Göteborg men jag ska flytta om 2 veckor till en lägenhet i stockholm dom vill inte ha mig kvar längre och efter som jag är myndig så får jag ingen ny foster familj utan du står jag ensam på egna ben.
När skol klockan äntligen ringer ut skyndar jag mig till mitt skåp för att åka till det mentalsjukhuset mamma ligger på.
 
När jag kliver av bussen får jag massa blickar på mig inte så konstigt  på mig men det är jag van vid folk brukar titta snätt på mig jag är ett sånt där problembarn eller som min moster kallar mig ett misstag.
 
Jag går fram till kvinnan i disken som kollar med konstiga ögon på mig.
-Hej vad kan jag hjälpa dig med(Kvinnan)
-Jag heter Kelley Heros jag söker Maria Karlsson hon är min mamma(Jag)
-Ja Maria hon har snackat om ditt besök hela veckan hon sakar dig värkligen(Kvinnan)
Hon följer mig genom en koridor bort till ett rum som det står 2 män i och där får jag vänta.Efter 5 minuter kommer en till man in och bakom han kommer min mamma.
-Kelley(Mamma)
-Mamma(Jag)
Jag känner hur tårarna rinner just i det här ögonblicket känner jag mig älskad för första gången på evigheter känner jag mig älskad.
Hon springer fram och kramar mig och jag kramar henne tillbaka.
 
Två timmar senare så sitter jag på bussen på väg hem till min foster faamilj som håller på att paka i hop mina grejer.
Jag tar upp min mobil och loggar in på Twitter och ser att någon @TheBestWilliam har skickat ett DM till mig.
 
To  @KelleyHeros:
Hej jag undrar en sak om din senaste twett du skrev att du va på väg till de enda personen som älska dig vad menas med det för det måste ju finnas fler som älskar dig eller?.
 
To @TheBestWilliam:
Om du bara visste hur mitt liv va skulle du inte säga så.
 
Ur Louis perspektiv.
 
Jag har skrivit med den här tjejenn Kelley i några dagar hon är väkligen snäll men jag är orolig att om hon får veta vem jag igentligen är så kommer hon bli sårad för hon har berättat så mycket för mig me jag kan fortfarande ite se varför hon är olycklig det enda problemet är att dom i hennes skola inte gillar henne.
-Louis vad ler du åt(Niall)
-Inget(Jag)
 
Ur Kelleys perspektiv.
 
Jag sitter i flyttbilen och är på väg till min lägenhet i stockholm jag har fått ett jobb på ett modeföretag som model.
 
är jag kommer till lägeheten så får jag ett DM från han William.
 
To@KelleyHeros:
Hej jag ska till Stockholm om se vecka vi kanske kan ses.
 
To@TheBestWilliam:
Ja det är klart vi kan det vore Amazing.
 
 
 

Kapitel 20 My story

3 år senare
 
Malins perspektiv
 
Så mycket har hänt på 3 år One Direction är inte ett pojkband längre me dom är fortfarande kända jag har inte träffat någon av killarna sen jag sa nej till att ta Niall tillbaka.Bara någon vecka efter det så åkte killarna på turne och jag flyttade till Sverige för att komma bort från engelskan så nu bor jag i Stockholm med min son på 2 år jag hade en kille som hete Tomas men han lämna mig när jag blev gravid.Min son heter James Niall Heras.
-Malin Malin Malin Malin(Julia)
Julia är min bästa kompis jag har inte berättat för henne om tiden med Niall jag  vet att jag borde men jag kan inte.
-Killarna ska ha  en signering i dag (Julia)
-Okej ska du gå(Jag)
-Nej vi ska gå(Julia)
-Me hur blir det med James(Jag)
-Kom igen ta med han det är ju inte så farligt(Julia)
-Jag ska hålla mig i ut kanten(Jag)
Jag tog på mig min jacka och ler jag är en tjej på 21 år med en son på 2 jag får ofta blickar men det bryr jag mig inte i.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Jag har inte vart mig själv sen jag kom hem för 3 år sen efter en turne och Malin va borta jg har inte sett henne på 3 år.
-Niall vad tänker du på(Liam)
-Tror du jag skulle känna igen henne om jag såg henne någon gång igen(Jag)
-Det tror jag säkert(Liam)
 
När vi sätter oss på våra platser vid bordet så ler jag jag gillar Sverige vi har speciela band hitt.
-Hej vad heter du(Jag)
-Julia(Julia)
Jag skriver på bilden när jag märker att hon håller en liten kille i famnen han är kansek runt2-3 år gammal.
-Är det din son(Jag)
-Nej det är min bästis son hon skulle parkera bilen så då tar jag hand om lilla James(Julia)
Jag ler när jag tänker att han hetter James det gör ju jag med Vilket sammanträffande.
När tjejen går ner och släpper ner killen så springer han till en tjej jag mycket väl känner igen MALIN.
Jag reser mig och känner Liams hand på min och han tittar på mig.
-Malin(Jag)
Jag rycker åt mig min hand och springer fram till henne.
-Malin..(Jag)
-Niall(Malin)
-Malin hur kommer det sig att Niall Horan känner dig(Julia)
-Lång historia(Malin)
-Så vad heter din son mer än James(Jag)
-James Niall Heras(Malin)
Hon hade döpt han efter mig.....
----------------------------------
 
Jag är sjukt sjukt ledsen men jag HATAR den här novellen så jag avslutar den NU och börjar på en ny som kommer bli SÅ mycket bättre.
PS något bra tjej namn förslag och vem vill ni att den ska handla om 
 

Kapitel 19 My story

Ur Nialls perspektiv.
 
Hon vänder om och jag kan inte slita min blick från hennes kropp det ända hon har som överdel är ju en sport BH.
Min mobil ringer och et står Zayn på displayen.
-Niall..(Jag)
-NIALL(Louis)
-Louis jag har en fråga varför ringer du aldrig från din egen mobil?(Jag)
-Det ör inte lika kul(Louis)
-Inte intresant att veta(Jag)
 
Ur Malins perspektiv.
 
Jag tog upp min mobil och loggar in på Twitter som jag inte vart inne på evigheter.
Jag tittar vad folk skrivit till mig och ångrar genast att jag loggade in.Tårarna är inte långt borta när jag går förbi Niall ute i hallen han står och snackar i telefon när jag skyndar mig förbi och bort från han.
 
Ur Louis perspektiv.
 
Jag snackar med Niall när jag hör hur han helt plötsligt blir frånvarande han bara mmar till svar på allt det måste vara något.
-Louis kan jag få tillbaka min mobil nu(Zayn)
-Nej(Jag)
Jag försöker få kontakt med Niall men det går inte det ända jag hörr är hur han säger Vad hände nyss Vad hände nyss Vad hände nyss.
 
Ur Ulriks perspektiv.
 
Jag och Filip sitter på planet till London vi bestämde att vi skulle överaska Malin.Miranda kommer ju om några dagar men vi tyckte det skulle vara kul att se henne.
Ska jag vara ärlig så tycker jag hon är HET och inte lite heller om jag har tid kanske jag ska fråga henne på en dejt.
-Ulrik vi ska landa nu(Filip)
Jag ler mot han innan jag tar  på mig bältet och ler.
 
När vi fått våra väskor så skyndar vi oss och tar en taxi och Filip säger en adress som jag inte har någon aning om vart den ligger.
-Filip har du var hos hon förut(Jag)
-Klart jag har hon är ju min kusin(Filip)
Efter tio minuter stannar vi utanför ett hyreshus och Filip går ut och jag följer lydigt efter.
-FILIP(Malin)
Vi tittar upp mot en av balkongerna och där står hon och hänger över räket med ett stort leende innan hon springer och kommer ner till oss men inte lägger hon märke till mig utan bara Filip.
-Hej på dig Malin(Jag)
-Åh hej Ulrik..(Malin)
Hon låter inte lika glad som när hon hälsa på Filip då men vem bryr sig.
-MALIN(En kille längre ner på gatan)
-LOUIS(Malin)
Hon springer ner till han och han lyfter upp henne och bredvid han står en annan tjej som Malin genast kramar om vad är det för specielt med dom där då.
 
Ur Malins perspektiv.
 
-Så vilka är killarna(Louis)
-Filip och Ulrik min kusin och hans vän(Jag)
Igentligen vet jag inte vad Ulrik gör här han har inget med mig att göra han är typ som Johan dryg och DRYG.
-Okej men Malin jag tycker du borde snacka med Niall han är inte sig lik jag snacka med han tidigare i dag i telefon han betedesig jätte konstigt(Louis)
-Var det dig han snacka med(Jag)
-Vad snackar du om(Louis)
-Vid dans lokalen(Jag)
-Dansar du(Eleanor)
-Ja(Jag)
-Det måste du vissa oss någon gång lova(Louis)
-Okej(Jag)
Jag kramar om dom och tar deras händer och drar med dom bort till Filip och....Ulrik.
-Filip det här är Louis och Eleanor(Jag)
-Det är han killen Miranda har hela rummet fullt av(Filip)
-Ja precis(Jag)
Vi skrattar och Louis och Eleanor följer med oss in.
-Ska vi se på skräckfilm(Ulrik)
-Nja jag gillar inte det kan vi inte se Grease(Louis)
-Är du en tanis eller(Ulrik)
-Jag vill också se Grease det är en av mina favorit filmer(Jag)
-Komiskt (Louis)
-Jag håller med Louis och Malin(Eleanor)
-Kan vi inte bjda över rästen av killarna snälla du behöver inte snacka med Nialler om du inte vill(Louis)
-Okej det var ju ett tag sen man såg killarna(Jag)
 
Ur Ulriks perspektiv.
 
Jag vet inte varför men jag gillar inte den här killen inte alls jag slår vad om att jag inte gillar dom andra heller men det skulle jag aldrig säga högt.
-Ulrik jag hörde att du var känd i Sverige(Eleanor)
-Ja jag är en flickidol(Jag)
-Kan du inte spela något(Louis)
Jag tar fram min gitarr som jag alltid har med mig och börjar spela på Life.
 
När jag sjngit typ halva låten plingar det på dörren och Malin ler stort.
-Killarna(Malin)
Hon springer mot dörren och öppnar och där står rästen av killarna i One Direction.
-Det här är Filip min kusin(Malin)
Hon ler och pekar på Filip.
-Vem är det(En av killarna)
-Det Liam det är Ulrik...(Malin)
Hon låter inte lika glad längre.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
När jag kommer in i lägenheten ser jag han killen Ulrik Munther tror jag det va vad fan gör han här.
Jag måste snacka med Malin hon måste bli min igen jag klarar mig inte utan henne.
-Malin kan vi snacka(Jag)
Hon spricker upp i ett leende och nickar och jag käner han Ulriks blickar på mig när vi går in i Malins rum.
-Malin jag vill ha dig tillbaka snälla ka vi inte bara börja om igen(Jag
--------------------
Så vad tror ni hoon kommer svara

Kpitel 18 My story

Ur Liams perspektiv.
 
-Niall vad snackar du om Sverige?(Jag)
-Malin är där jag måste snacka med henne(Niall)
-Niall du vet inte vart hon bor och du ka inte åka ditt och bara rusa in det funkar inte så(Jag)
-Men det är en riktigt HET kille med henne(Niall)
-Niall du anar inte hur fel det där lät och föresten Malin skulle ALDRIG dejta någon efter att ha gjort slut med dig för bara några dagar sen(Jag)
-Men han är känd han är HET tänk om(Niall)
-Niall vissa mig killen i stället(Jag)
Han tar fram sin mobil och vissar en bild på en kille något som tjejer skulle kalla snygg och gullig.
-Jag slår vad om att dom dejtar nu(Niall)
-Niall han är känd i SVERIGE Malin bor i ENGLAND(Jag)
 
Ur Malins perspektiv.
 
Vi sitter vid matbordet och mamma tittar leendes på mig.
-Malin anledningen till att jag tog dig hitt är för att jag vill berätta en sak för dig(Mamma)
-Vad(Jag)
-Jag har hittat en kille han bor i London och vi ska flytta i hop(Mamma)
-Kul(Jag)
Jag lyssnar inte så noga det är väl kul att hon träffat en kille.
-Och jag tänkte att du skulle få lägenheten vi bor i du är ju snart 18(Mamma)
-Mamma jag fyller 18 i morgon och jag tar gärna lägenheten(Jag)
-Och en sak måste du lova mig(Mamma)
-Vad(Jag)
-Gör någonting inte bara sitta hemma utan fortsätt leva ditt liv som du gjorde innan HAN kom in i det du kan ju häga med Isabelle som du gjorde innan(Mamma)
Jag ser hur Ulrik och Filip tittar konstigt på mig.
-DU KAN INTE FÖRVÄNTA DIG ATT JAG SKA GLÖMA NIALL DET VET TILL OCH MED DU OCH ISABELLE SKA JAG ALDRIG MER SNACKA MED FATTA DET(Jag)
Jag reser mig upp och springer upp och tar upp mobilen och ringer den enda personen som värkligen förstår mig Liam.
-Hallå det är Liam(Liam)
-Li..am(Jag)
-Malin gråter du(Liam)
Jag mårkte inte att jag grätt fören han sa det.
-Ja(Jag)
-Vad har hänt(Liam)
-Min mamma tog upp Isabelle(Jag)
-LIAM VEM SNACKAR DU MED(Niall)
Jag blir så glad att höra hans röst just nu bryr jag mig inte i att vi har gjort slut utan jag vill värkligen höra hans röst.
-Liam kan jag få snacka med ha(Jag)
-Visst(Liam)
-Niall jag har någon som vill snacka med dig(Liam)
-Jag vill inte snacka med någon just nu jag är depig(Niall)
-Okej då säger jag det till Malin(Liam)
-GE MIG TELEFONEN(Niall)
-Malin(Niall)
-Hej Niall(Jag)
-Malin(Niall)
Vi snackar i kanske 2 timmar innan Ulrik kommer fram och knackar mig på axeln.
-Malin hur mår du(Ulrik)
-Niall jag måste lägga på och tack(Jag)
Vi lägger på och jag vänder mig mot Ulrik.
-Jag mår mycket bättre(Jag)
-Vad var det där inne om(Ulrik)
Jag känner hur mitt leende försvinner och jag ger han en blick.
-Det har du inte med att göra(Jag)
Jag går förbi han och känner hans blick i ryggen.Seriöst han är dryg det är nästan som om han gillar mig.
-MALIN(Miranda)
-Miranda jag vill att du följer med till London(Jag)
-Vill du(Miranda)
-Klart jag vill(Jag)
Jag ler mot henne vi ska åka hem i morgon och jag vill ha med mig Miranda.
-Mamma kan inte Miranda följa med(Jag)
-Gumman det går inte för vi måste fixa med flytt kartonger men hon kan väl sätta sig på ett plan nästa vecka(Mamma)
-Jaja(Jag)
 
Två dagar senare
 
Home Sweet Home äntligen hemma i London igen.
När jag va i Sverige så färgade jag mitt hår lite jag har det rödbrunare nu det är så mycket snyggare på mig.
 
Jag bestämmer mig för att gå till dans studeon jag har inte vart där på evigheter.
-Mamma jag går nu(Jag)
-Vart ska du(Mamma)
-Jag ska till dans studeon(Jag)
-Ha så kul(Mamma)
Jag har på mig svarta mjukis byxer en rosa sport BH och en lila munk tröja över.
När jag kommer in i lokalen så känner jag mig hemma jag älskar värkligen att dansa.
Jag började att gå igenom danserna till:
Grenade
och sen
Don´t wake me up.
Jag tar av mig munk tröjan och börjar dansa.
När jag dansat klart till dom slår jag på min favorit Stronger och dansar den dansen jag och några tjejer ur min dans grupp gjort.
Jag tar upp en av kepsarna  vi hade när vi dansa i den låten och tar på mig den.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Jag är ute på promenad och ser hur det lyser i den gamla dans lokalen är inte det bara den där gruppen som är på sommar lov som danasr där.
Jag går försiktigt in och just innan jag ska öppna dörren hör jag hr Stronger med Kelly Clarkson börjar spelas.
Jag tittar in och ser en tjej i bara sport BH,Mjukis och en keps.
Hon är bra på det hon gör.
Jag ska just öppna när jag hör fotsteg bakom mig.
-Ursäkta men vad gör du här(En tjej)
Jag vänder mig om och ser en tjej i kanske 17 års åldern.
-Du är Niall Horan(Tjejen)
-Hej(Jag)
-Om du ursäktar(Tjejen)
Hon går förbi mig in i rummet och tjejen som är där inne vänder sig till henne man ser inte hennes ögon tackvare kepsen.
 
Ur Malins perspektiv.
 
-Selina(Jag)
-Malin du kan inte gissa vem som jag stöte i hop med här utanför(Selina)
-Vem?(Jag)
-Niall Horan från One Direction(Selina)
Sa hon just Niall.
Jag reser mig och går mot dörren.
-Vad gör du Malin han kan ju tro att du är ett fan(Selina)
-Nja det här är lite mer kompliserat än så låt oss säga så här jag känner han(Jag)
Jag går ut igenom dörren och där står som sakt Niall.
-Hej jag heter Niall(Niall)
Jag brister ut i skratt.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Tjejen framför mig brister ut i skratt ett skratt jag mycket väl känner igen MALIN.
-Malin(Jag)
-Hej på dig Niall(Malin)
Hon tar av sig kepsen och jag ser mer av hennes hår det är rödbrunt.
-Vad har du gjort med ditt hår(Jag)
-Färgat det(Malin)
-Inte viste jag att du dansa(Jag)
-Jo men det gör jag(Malin)
 

Kapitel 17 My story

Ur Nialls perspektiv.
 
Malin tittar på mig med ett plågat utryck i ansiktet och en tår rinner ner för hennes kind.
-Niall det kanske är bäst att det slutar här(Malin)
Det känns som om jag får en kniv i hjärtat.
-Vad menar du(Jag)
-Niall jag är så ledsen jag klara inte mer du har förändrats så mycket(Malin)
Jag känner hur tårarna rinner ner för mina kinder och hur Eleanor följer mig ut så det är så här det slutar min och Malins historia slutar den här det är ju inget vättit slut.
 
Två dagar senare.
 
Malins perspektiv.
 
Jag sitter på ett plan på väg till Sverige ja ni hörde rätt jag kom hem i går och min mamma sa vi åker och hälsar på dina kusiner i Sverige nu när du fyller 18.
Jag bara nicka jag skulle hälst bara vilja göma mig under täcket jag är ledsen för att jag typ dumpade Niall men han har förndrats och är inte den personen jag kände.
-Malin ska det inte bli kul att träffa Miranda(Mamma)
-Jo Miranda hon är snäll(Jag)
 
När vi landar så står min moster Elsa och väntar på oss och hon ler stort när hon ser oss.
-Malin vad stor du har blivit(Elsa)
-Mm(Jag)
Hon tar min pakning och vi går ut i bilen och jag tar och sätter i musik i öronen.
-Mamma varför följde inte David med(Jag)
-Han skulle mede Lovisa hem till hennes familj hon går ju i privatskola du vet.(Mamma)
 
Ur Tinas(Malins mamma) Perspektiv.
 
-Så Tina varför är Malin så deppig(Elsa)
-Hon och hennes kille gjorde slut för bara någon dag sen(Jag)
 
Tre timmar senare står bilen parkerad i Grängesber ett ställe i dalarna.
 
Ur Malins perspektiv.
 
Jag ser hur Miranda kommer ut springande och jag springer och möter henne i en kram gud vad länge sen det va jag såg henne det var flera år sen jag har värkligen saknat henne.
-Kom jag ska vissa dig vart du ska sova du ska sova i mitt rum(Miranda)
Miranda är 15 och väldigt snäll och speciel.
Jag ler men mitt leende försvinner när jag ser bilderna på hennes väg det är på dom fem killarna jag hälst av allt inte vill tänka på...Louis,Liam,Harry,Zayn och....Niall.
-Visst är dom snygga(Miranda)
Hon står och tittar på bilderna och jag försöker le men det värkar inte gå så bra.
-Niall och hans flickvän sägs det att dom har gjort slut det är bra för hon förtjänar inte han hon va säkert bara ute efter uppmärksamhet.
Jag känner hur en klump i magen växer att min kusin kan säga så om mig.
Min mobil börjar ringa och jag ser att det står Liam på det men jag årkar inte svara.
-Ska du inte svara(Miranda)
Jag skakar på huvet.
-Då gör jag det för att säga att du inte har tid(Miranda)
Jag hinner inte säga något innan hon har mobilen vid örat.
-NEJ(Jag)
 
Ur Mirandas perspektiv.
 
-Hallå det är Miranda på Malins mobil(Jag)
-Hej jag heter Liam är Malin där(Liam)
Jag känner igen rösten men det är omöjligt inte kan det vara Liam Payne från One Direction vad skulle han vilja min kusin.
-Det beror på vad du vill henne(Jag)
-Seriöst det är viktigt(Liam)
-Hon vill inte snacka med dig(Jag)
-FILIP OCH ULRIK IN THE HOUSE(Filip)
Jag skrattar även fast jag snackar med Liam Filip är min bror och Ulrik han är Filips vän dom va med i lilla melodifestivalen i hop Ulrik är typ känd.....Nämnde jag att han heter Munther i efternamn.
-Ursäkta men kan jag få snacka med Malin(Liam)
-Ledsen men Malin har inte lust(Jag)
-MEN FÖR I HELVETE MIRANDA GE HIT TELEFONEN JAG SA JU ÅT DIG ATT INTE SVARA MEN NU SKA JAG SNACKA MED LIAM OCH SE VAD HAN VILL(Malin)
Jag räker över telefonen och det är då det slår mig Liam-Malin-Niall-One Direction.
Malin va tillsammans med Niall och jag antyde typ nyss att hon va en HORA faaan.
 
Ur Malins perspektiv.
 
-Hej Liam(Jag)
-Malin äntligen vem va den innan jag snacka med(Liam)
-Min kusin(Jag)
-Hon lätt inte som du på dialekten(Liam)
-Hon är Svensk(Jag)
-Kul hälsar hon på i London(Liam)
-Nej jag är i Sverige (Jag)
-Men...Varför(Liam)
-Fråga inte mig det va mammas ide(Jag)
-Jag ska snacka lite med Filip och Ulrik nu hej då(Jag)
-Malin vänt...(Liam)
Jag lägger på och går ut till killarna och Urik tittar storögt på mig.
-Hej Malin(Filip)
-Filip HEEJ(Jag)
Ulrik fortsätter glo på mig.
Jag hör hur Miranda kommer ut ur sitt rum.
-MALIN JAG ÄR SÅ SJUKT LEDSEN JAG VISSTE INTE FÖRLT FÖR DOM DÄR SAKENA JAG SA OM DIG OCH NIALL JAG VISSTE INTE(Miranda)
-Ta det lugnt det är nog ändå så varenda jävel ser mig(Jag)
Ulrik och Filip tittar oförstående på mig.
-Malin du fattar inte hur coolt det är att du känner dom(Miranda)
-Det är inte coolt(Jag)
Jag går med bestämda steg ut ur huset till vattnet som är litte längre ner.Jag ser några barn stå och bada lite längre bort på den vanliga badstranden(Kyrkvicken)
-Malin vad var det där om(Filip)
-Oj Filip jag hörde dig inte komma(Jag)
-Vad var det där inne om(Filip)
-Inget specielt(Jag)
Min mobil ringer och det är Niall och jag klickar bort han.
-Inget specielt säger du så varför klickade du juste ett samtal det trode jag aldrig om dig(Filip)
-Det är ingen stor grej(Jag)
Ulrik kommer ner till oss och ler mot mig och sen tittar han mot Filip.
-Så vad var det där om(Ulrik)
-Varför vill alla veta det det va inget specielt okej(Jag)
-MALIN JAG TOG NER ALLA BILDER PÅ DOM FÖR JAG TYCKER DU SKA TRIVAS SÅ BRA SOM MÖJLIGT HÄR(Miranda)
Hon ropar från altalen seriöst kan det bli mer upenbart att något har hänt.
Filip reser sig upp och går in men kommer typ ut lika snabbt igen.
-MALIN DET ÄR NÅGOT FEL PÅ MIRANDA HON HAR TAGIT NER ALLA BILDAR PÅ DOM DÄR KILLARNA I ONE DIRECTION(Filip)
Jag känner ett stygn av sorg när jag hör ha säga One Direction.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Jag har försökt ringa henne men hon klickar mig hela tiden det är förjävligt jag gillar henne men hon vill göra slut på oss men kanske har jag förändrats kanske har jag förändrats för mycket.
-Niall du kan inte sitta på ditt rum hela tiden vi kom tillbaka till London i går för att Paul gav oss ledigt från grejerna i LA så för guds skull sitt inte hela tiden på ditt rum gå och snacka med henne(Louis)
-Det blir nog svårt jag snacka med henne nyss hon är i Sverige(Liam)
-SVERIGE(Jag)
-Japp(Liam)
-Vad gör hon där(Jag)
-Hon hälsar på sina kusiner(Liam)
Jag sätter mig på sängen och lägger huvet i händerna varför händer igentligen det här jag älskar henne men hon hon är inte redo hon har nog fortfarande svårt för den här Isabelle grejern.Om jag inte kysst Isabelle första gången så skulle det aldrig hänt och då skulle Malin kanske bara kanske forfarande vara min tjej.
 
Ur Ulriks perspektiv.
 
Jag ångar inte att jag följde med Filip till Grängesberg deras stuga jag visste att hans kusin skulle komma men han sa inte att hon va 18 och så snygg.
Jag undrar igentligen vart hon kommer i från hon snackar ju Svenska men hon har dialekt och i bland säger hon fel.
Jag hör hur en låt börjar spelas och hur Malin ler jag vet inte varför men för första gången svarar hon.
-ELEANOR(Malin)
Hennes leende försvinner snabbt.
 
Ur Malins perspektiv
 
-ELEANOR(Jag)
-Malin snälla lägg inte på jag måste värkligen snacka med dig(Niall)
Jag tittar på Ulrik som tittar konstigt på mig.
-Var är Eleanor(Jag)
-Med Louis(Niall)
-Varför är jag inte förvånad föresten vad du än gör gå INTE in i rummet(Jag)
Känner hur jag börjar le jag glömde värkligen att Niall hade den invärkan på mig han får mig att le av att bara höra hans röst.
-Malin varför gjorde vi egentligen slut(Niall)
-Jag vill inte ta det här samtalet över telefon Niall(Jag)
-Malin vi måste snacka om det(Niall)
-Men inte över telefon för det vill jag inte jag vill ta det face to face(Jag)
-Malin tack(Niall)
-För vad(Jag)
-För att du inte la på(Niall)
-Det va så lite Niall (Jag)
-MALIN VI SKA ÄTA NU(Ulrik)
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Jag hör en röst i bakrunden en killröst jag blir genast svart sjuk.
-Vem är det(Jag)
Jag försöka låta nyficken och värkar lyckas.
-Det va Ulrik Filip min kusins vän han är ganska känd här i Sverige sök på Ulrik Munther så får du höra hur jävla GRYMT bar han är(Malin)
-okej(Jag)
-Jag ska äta vi ses när jag kommer tillbaka till London(Malin)
Så fort vi lagt på går jag in på datorn och söker på Ulrik Munther på YouTube och det första som kommer upp är : Ulrik Munther Soldiers Melodifestivalen 2012.
Jag klickar upp den och tittar noga på han och blir genast mycket mer svartsjuk efter som han skulle lugnt kunna få tjejer som han vill och han är ganska bra på att sjunga med.
Jag måste träffa Malin innan Ulrik sätter in en stöt på henne.
-LIAM VILL DU FÖLJA MED TILL SVERIGE?(Jag)

Kapitel 16

Ur Malins perspektiv 
 
Jag fattar inte hur dom kan göra så mot mijaget trodde vi va vänner.
-Hur kan ni göra såmot mig du såg ju hur dåligt jagmådde Eleanor(jag)
-Jag är ledsen men du skulle inte följt med vi sa att vi skulle fira din födelsedag(Eleanor)
Jag tittar på dom och känner hur jävla löjligt det va att gråta över Niall han och Eleanor planerade det här det sårar mig djupt att dom kan göra så mot mig. Jag knuffar mig förbi Niall och springer ut ur hotel rummet. 
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Jag springer efter Malin som sprungit ut ur rummet jag får inte förlora henne. Jag känner hur tårarna rinner ner för kinderna det gör ont att göra den man älskar ledsen och ja jag älskar Malin. 
-Malin snälla vänta(jag)
-Så du kan ljuga mer förmig eller(Malin)
Jag förtjäna nog den fast den gjorde ont för det jag gjorde mot Malin är oacceptabelt och hänsyns löst.
-Malin jag älskar dig(Jag)
-Niall du ljög för mig jag va så orolig för dig(Malin)
Det värmer för att hon va orolig för mig att jag kunde vart i fara.
-Malin jag ville bara ha dig här på din födelsedag jag ville vara med dig(Jag)
-Niall du kunde sakt det(Malin)
-Men då skulle du inte kommit du skulle inte gått med på att åka och komma med när vi hade turne du skulle tyckt att du störde jag känner dig Malin(Jag)
-Du och Eleanor kunde ju kommit på en lite mindre smärtsam lögn(Malin)
Hon faller helt plötsligt i hop på golvet och jag känner paniken växa.
Eleanor kommer utspringande och tar snabbt upp sin mobil och jag antar att hon ringer sjukhuset.
 
Två timmar senare
 
Jaag har suttit här på sjukhuset dom säger att det är närings brist.
-Eleanor hur mycket åt hon igentligen under tiden hon trodde jag va på sjuk hus(Jag)
-Hon åt inget(Eleanor)
-Drack hon något eller(Jag)
-Hon sa att hon hade druckit vatten (Eleanor)
-Eleanor fattar du inte hon dracka det aldrig(Jag)
En sköterska kommer ut till oss och säger att hon är vaken och att vi kan gå in.
Där i sängen ligger hon helt blek det gör ont att se henne så.
-Malin..(Jag)
Orden dör ut och jag känner hur tårarna rinner ner för mina kinder.
-Gråt inte Niall(Malin)
Hon reser sig och ger mig ett svagt leende och tårarna går inte att stoppa att jag och Eleanor gjort det här mot henne.
-Malin....(Jag)
-Niall det är inte ditt fel det var mitt fel som inte drack eller åt något(Malin)
-Vi skulle inte ljugit för dig(Jag)
 

KAPITEL 15 My story

Ur Eleanors perspektiv.
 
Det är hemskt att se Malin så här hon är helt förkrosad det gör ont.
-Kom pakar du så beställer jag biljetter(Jag)
Hon reser sig upp och tårarna rinneer ner för hennes kinder jätte mycket och all mascara hon hade innan har runnit.
Jag fixar biljetter innan jag låser in mig på toan för att ringa Louis.
-Hallå Louis här(Louis)
-Hej Louis(Jag)
-ELEANOR(Louis)
-Vad gör du(Jag)
-Städar och du(Louis)
-Pakar(Jag)
-Det ska bli kul att du kommer(Louis)
-Malin kommer också(Jag)
-Ja men hon kommer för Nialls skull du kommer ju för min eller hur(Louis)
-Igetligen åker vi för om 4 dagar fyller Malin år men om det får dig att bli glad kan vi säga att jag åker för din skull(Jag)
Jag hur Malin slår på musik och here whitout you med 3 doors down spelas och jag får dåligt medvetande att det är delvis mitt fel att hon mår dåligt.
 
Ur Malins perspektiv
 
1 Dag senare.
 
Vi är snart framme i LA jag har gråtit hela flyg resan och Eleanor har tittar lidande på mig nästan som om det vore hennes fel att Niall låg på sjukhus.
-Spän fast er för vi påbörjar landningen(Kapten)
Jag tar ett djupt andetag och sätter på mig bältet innan jag blunar och tänker på hur det kommer va att se Niall efter att han blivit skadad.
 
-Vart ska vi(Jag)
-Louis kommer och hämtar oss(Eleanor)
Hon tittar sig omkring och sen börjar hon springa och jag ser att Louis springer han med dom kramas och jag måste titta bort för jag klarar inte av att  veta att Niall är skadad och här är jag utan han.
-Malin kom så åker vi (Eleanor)
-Malin du ser hemsk ut(Louis)
-Tack Louis det värmde(Jag)
Vi går ut i bilen och jag sätter mig bak och sätter i hörlurar.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Jag sitter i hotelrummet när jag hör hur dörren öppnas och Eleanor och Louis röster men inte Malins röst undra om hon är med eller hon kanske sket i om jag va skadad det gjorde ont att tänka så tänk om hon inte bryde sig.
-Vart ska jag sova(Malin)
Det gör ont att höra hennes röst för det hörs att hon gråtit hon kan väl inte ha gråtit så mycket.
-Där inne(Louis)
 
Ur Malins perspektiv.
 
Louis pekar på ett rum som jag går in i och låser in mig i  innan jag sjunker ner mot dörren nu sitter jag i LA och Niall är på sjukhuset här.
Jag klarar inte av att se han tänk om det är hemskt då kommer jag bara bryta i hop mer ä vad jag redan gjort.
 
Ur Eleanors perspektiv.
 
Jag går in i vardags rummet där Niall sitter och tittar nyfiket på mig jag känner paniken växa Malin är helt förstörd av en lögn.
-Så hur går planen(Niall)
-Förjävligt hon är helt förstörd(Jag)
-Vad säger du Eleanor helt förstörd(Niall)
Jag hör paniken i hans röst och jag nickar och på bara en millisekund är han ute ur rummet och på väg mot det rummet Malin just låste in sig i.
 
Ur Malins perspektiv.
 
Jag hör en lätt knackning på dörren.
-Gå din väg(Jag)
-Malin..(Niall)
Jag reser mig snabbt upp när jag hör hans röst och låser up.
-Vad gör du här du ligger ju på sjukhus(Jag)
-Vi ljög(Eleanor)
Jag ser henne stå bakom Niall med Louis arm runt sig.
-LJÖG FÖR MIG(Jag)
Jag känner ilskan koka i mig hur fan kan dom ljuga om något så viktigt
 

Kapitel 14 My story

Ur Malins perspektiv.
 
När jag och Eleanor vaknar nästa morgon tittar jag på klockan och ser att den är 10.
-Malin jag tittade just på mobilen det är den 19/6 i dag när sa du att du fyllde år nu igen(Eleanor)
-23/6 hur så(Jag)
-Det är ju om fyra dagar du blir 18(Eleanor)
-Ja och stor gjer Niall kommer ju ändå inte vara här på min födelsedag så det är inget att fira(Jag)
-Malin Malin du kan inte säga så du måste festa du fyller ju 18(Eleanor)
-NEJ ELEANOR INTE UTAN NIALL(Jag)
Hon tittar på mig och ler och jag ler tillbaka innan jag går in på toan för att duscha.
 
Ur Nialls perspekitv.
 
Jag vaknar klockan 6 på morgonen av attmin mobil ringer.
-Hallå(Jag)
-Oj sorry Niall väckte jag dig(Eleanor)
-Klockan är 6 har det hänt någo(Jag)
Jag hör själv hur panik slagen jag låte.
-Nej jag ville bara veta om du vet vilken dag det är om 4 dagar(Eleanor)
-Ja det är den 23 DEN 23(Jag)
Fan det är ju Malins 18 års dag hur kunde jag glöma det och jag är inte hemma då jag måste åka hem men vi ska ju spela.
-Kan inte du och Malin sätta er på ett plan ner hitt snälla(Jag)
-Jag vet inte hon vill ite göra så stor grej av det hela(Eleanor)
-Men hitta på något som får henne att åka med(Jag)
-Då får du lova att inte svara i mobilen innan vi kommer(Eleanor)
-Vad har du i dina tankar(Jag)
-Du ska ligga på sjukhuset(Eleanor)
-Vad snackar du om(Jag)
-Hon ska tro att hon åker ditt för att du är skadad och ligger på sjukhuset(Eleanor)
-Är inte det ganska elakt(Jag)
-Jo men hon kommer inte följa med annars(Eleanor)
-Okej då när åker ni(Jag)
-I dag(Eleanor)
-Bra(Jag)
 
Ur Malins perspektiv.
 
När jag kommer ut så lägger Eleanor i från sig mobilen med ett skräckslaget ansikts utryck.
-Niall är skadad vi måste åka ditt han ligger på sjukhuset(Eleanor)
Jag fattar inget men jag märker inte att jag faller fören jag ligger på golvet.
 

kapitel 13 My story

Ur Nialls perspektiv.
 
Jag sitter och kramar om Malin det hon just berättat är hemskt mer än hemskt det är förjävligt.
-Niall tack(Malin)
-För vad(Jag)
-För att du finns(Malin)
Jag ler och kramar henne lite hårdare så där sitter vi i vår soffan och kramas.
-Niall jag är hungrig(Malin)
-Jag med(Jag)
Vi reser oss upp och går ut i köket där  vi tar en varsin macka.
Just när vi sitter där i mörkret så kommer Louis in i rummet och tittar på oss med konstig blick.
-Varför är jag inte förvånad att hitta dig här Niall men dig Malin stor chock stor chock(Louis)
Vi brister ut i skratt och några minuter senare står alla förutom Zayn nere och ber oss hålla käften för att dom försöker sova.Vi skrattar bara ännu mer åt dom då.
 
3 Dagar senare.
 
Jag och killarna sitter på ett plan till Usa utan Malin och Eleanor jag kommer sakna dom mycket men jag ska ringa Malin minst en gång om dagen.
-Niall vad tänker du på(Louis)
-Malin(Jag)
-Du kommer sakna henne eller hur(Louis)
-Ja jätte mycket(Jag)
-Men du får vänja dig du är känd Niall du måste åka i från henne det är stort sett ett långdistans förhållande och glöm inte att det sägs att kärleken blir starkare när man är i från varandra(Louis)
-Du saknar Eleanor mycket va(Jag)
-Ja men det är så mycket lättare för oss efter som vi har gått ut med att vi är ett förhållande då kan hon möta mig på flygplatser och offentliga ställen medans du och Malin måste smyga med det om ni inte ska gå ut med det(Louis)
-Jag vet inte jag måste snacka med Malin om det för det hänger på henne jag vill inte att hon ska bli sårad av allt hat liksom hon ska vara lycklig(Jag)
-Jag förstår dig totalt Niall du kommer se att det blir bra i slutändan(Louis)
 
Ur Malins perspektiv.
 
Jag sitter i min soffa med Eleanor bredivd mig vi ser på Twilight vi ska se alla filmerna men nu är vi på första vi försöker liksom få tankarna på annat än att killarna som åkte i dag.
Eleanor va med på flygplatsen men inte jag efter som jag och Niall inte har gått ut med att det är vi så han fick jag säga hej då till i går.
-Malin ska vi poppa popcorn(Eleanor)
-Ja och ta fram dricka(Jag)
Vi pausar filmen och går ut i köket för att fixa .
 
När vi ser i andra filmen så ringer min mobil när jag gråter som mest först funderar jag på att strunta i den men sen ser jag att det står Niall<3 på displayen så vi pausar  och jag ler stort när jag sätter telefonen mot örat.
-Hallå(Jag)
-Malin varför gråter du(Niall)
Han låter jätte orolig och jag börjar skratta.
-Niall det är inget jag och Eleanor ser på New Moon Twilight du vet och den är ju så hemsk(Jag)
-Men Malin då det är väl inte så farligt det är ju bara en film(Niall)
-Jag sa ju att det inte var något(Jag)
-Så hur mycket har du saknat mig nu(Niall)
-MYCKET(Jag)
-Jag saknar dig också mycket(Niall)
-Åh vad gör du nu då(Jag)
-Sitter bakom scen och väntar på att få byta om innan konsärten (Niall)
-Okej ska det bli kul(Jag)
-Ja jätte kul jag älskar att uppträda(Niall)
-Jag vet det syns på dig när du står på scen(Jag)
-Hur vet du allt det där(Niall)
-Jag va bästis med ert största fan om ni inte mins det hon visade klipp på er hela tiden(Jag)
-Okej men jag måste gå nu ringer dig i kväll älskar dig(Niall)
-Lycka till hälsa killarna från mig och Eleanor och du kan säkert pussa Louis från henne älskar dig också(Jag)
-Klart jag ska pussa Louis från henne han blir säkert jätte glad(Niall)
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Vi lägger på och jag går fram till Louis och pussar han på kinden.
-Vad va det där för(Louis)
-Det va från Eleanor Malin sa att jag skulle pussa dig från henne(Jag)
-Okej(Louis)
Han ler och vi går och byter om innan vi springer ut på scen och börjar sjunga One thing och vem tror ni jag tänker på då.
 
När vi kommer till att svara på twitts kommer det upp en fråga vilka som är singlar och Louis geer mig en blick och jag nickar.Det är bara Harry som räker upp handen och allas blickar vänds till mig alltså allas i publiken dom väntar på att jag ska räka upp min hand vilket inte kommer hända efter som jag har tjej.
 
Ur Malins perspektiv.
 
Vi slår på kanlen där dom vissar killarnas konsärt LIVE vi kommer in rakt när dom kör twitter frågor och jag ler när jag ser hur alla reagerar när Niall inte räker upp handen på frågan om vilka som är singlar.
-Malin han vill vissa att det är ni(Eleanor)
-Det fattar jag väl också pucko(Jag)
Vi börjar skratta och fortsätter att titta.
-Ska vi se intevjun som är efter åt sen med eller(Eleanor)
Just när hon säger det får jag ett sms och det står Niall<3displayen.
From Niall:
"HEEEEEJ Malin vi ska snart på intevju ska jag berätta om OSS KRAM Niall"
To Niall:
"Om du vill det så gör det mig inget kram Malin"
Jag vänder blicken till tven och ser att dom sitter och intevjun och Niall tar upp sin mobil.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Det är en tjej som heter Molly som intevjuar oss hon värkar okej men jag vet att jag kommer få fråger om Malin.
-Niall du kan inte ha mobilen vi är i direktsändining(Molly)
Jag bryr mig utan tar uppoch läser smset från Malin och ler stort för varje ord jag läser.
Jag lägger er mobilen igen och tittar mot Molly som ler mot mig hela tiden det är lite läskigt igentligen.
-Du sa  att du hade flickvän får vi veta lite om henne(Molly)
-Hon är en tjej som heter Malin och bor i London(Jag)
-JAG HAR DERAS FÖRSTA KYSS PÅ BILD(Louis)
Jag börjar skratta åt hans iver.
-VILL NI SE(Louis)
Jag sitter i soffan och skrattar jätte mycket åt Louis.
Han tar fram kameran och koplar in den och det första som kommer upp är en bild på Eleanor där hon står med Louis supermanen tröja på sig och hoppar i hans säng.
-Opps hoppas inte Eleanor ser dte här för då är jag dödens(Louis)
Han tar fram bilden på mig och Malin då vi står utanför Nandos och kysser varandra i regnet jag känner hur jag atomatiskt börjar le större.
 
Ur Eleanors perspektiv.
 
Jag satt och glode på skärmen fan Louis han visade bilden på mig när jag hoppade i hans säng med bara hans tröja och underkläder  nu har typ hela världen sätt mig.
-Eleanor snygg bild på dig(Malin)
-Jävligt jag måste värkligen snacka med Louis om att han ligger i knippa(Jag)
-Du måste slappna av ta det som det kommer kom igen vad är det värsta som kan hända att fansen hatar dig för att Louis tog ett kort på dig seriöst dom gillar dig du gör Louis lycklig(Malin)
-Och du gör Niall lycklig(Jag)
Jag ser hur hon blir rosa om kinderna.
-Åh du rodnar så gulligt(Jag)
Malin skrattar men slutar tvärt när min mobil ringer och spelar Look after you när Louis sjunger.
-Det är Louis(Jag)
Hon ler och jag tar upp mobilen.
-Jag är såå ledsen att jag visade bilden(Louis)
-Haha Louis det är lugnt(Jag)
-Är det(Louis)
-Ja det är klart att det är(Jag)
Jag hör att han pustar ut och börjar gaskratta.
-Hej Eleanor det är Niall vi tvingade han att slå på högtalare(Niall)
-Då gör jag det med(Jag)
Jag klickar på högtalare och Malin hör hur Louis skriker "NIALL RÖR INTE MIN COLA DÅ DÖDAR JAG DIG"
Vi båda bryter ut i skratt seriöst dom är för söta killarna.
-Hej killar(Malin)
Det blir tyst och vi hör hur dom viskar med varandra och i bland Nialls skratt.
-Hej Malin hur är läget(Louis)
-Vad har ni i kikaren jag svarar inte på er fråga om ni inte berättar(Malin)
-Vad då vi är helt oskyldiga(Louis)
-Men du sa ju nyss Louis att vi skulle låtsas dö av hennes svar(Harry)
-Men håll käften Harry hon kan höra dig(Zayn)
Vi börjar skratta igen seriöst vad löjliga dom är.
-Kan ni inte logga in på skype jag har snart slut på pengar på mobilen och så kan vi ju se varandra(Louis)
Jag och Malin tittar på varandra och nickar vem bryr sig i att vi sitter i one pice och o sminkade.
-Okej(Jag)
Vi lägger på och springer upp på Malins rum och tar fram datorn och loggar in på min skype och ser att dom är inne på Louis skype.
Vi hinner knappt sätta oss innan dom ringer oss.
 
Två timmar senare går jag och Malin in  på hennes rum vi bestämde att jags skulle sova här.
Klockan närmar sig 2 så vi är helt slut och somnar direkt vi hamnar på sängen.
--------------------------------
Där  har ni kapitel  13 det blev extra långt för jag ska åka bort och vet inte när jag kommer tillbaka och kommer inte ha internet så ingen novell för min del :( men jag ska skriva så mycket jag kan är jag kommer hem det lovar jag er ni får gärna komma med ider om vad ni vill ska hända jag har bestämt att det här ska bli en lång novell kasnek 50-60 kapitel kanske till och med mer man vet aldrig jag hoppas i alla fall att ni fortsätter läsa även fast jag är borta i några dagar.
 
KOMENTERA!!

Kapitel 12 My story

Ur Nialls perspektiv.
 
Det var bara dagar kvar tills vi skulle åka på turne i 1 månad hur ska jag klara mig utan Malin.
Vi sitter alla på Nandos och jag försöker värka glad men jag vet att det inte lyckas så bra.
-Niall är något fel(Malin)
-Nja inte något viktigt(Jag)
-Kom(Malin)
Hon har rest sig och sträker ut sin hand mot mig och jag tar den och hon går ut i ösregnet jag bryr mig inte i att jag blir dyngsur jag får se Malin.
-Vad är det som tynger dig Niall(Malin)
-Inget särskilt(Jag)
-Niall ljug inte för mig jag ser att det är något(Malin)
-Vi åker om några dagar på turne och är borta i 1 månad(Jag)
-Det ska väl bli kul(Malin)
-Jo men jag kommer sakna dig(Jag)
Opps sa jag just det där jag ser hur Malin blir röd om kinderna och innan jag vet ordet av så har jag flyttat nära henne så det bara är några centimeter mellan våra kroppar.
Jag lutar mig fram och kysser henne i regnet och mitt i kyssen hör jag ett klick.
Vi avslutar kyssen och tittar ditt vi hört ljudet från och där står Louis med sin kamera och ler stort.
-Ni va ju så söta så jag va tvungen er första kyss på bild är det inte fantastiskt.(Louis)
 
Malin följer med till oss sen och vi ska se på film skräckfilm.
Vi sätter i filmen i dvd och jag märker att den inte är särskilt läskig.Malin sitter tätt in till mig även fast hon inte är rädd.
 
När filmen är slut tittar jag på Malin som har somnat mot min axel så gulligt inte för jag fattar hru hon lyckas somna till alla som satt och skrek på tv men hon va så söt när hon sov.
 
Ur Malins perspektiv.
 
Jag tittar ner på min sommar klädsel det är en rosa kläning med vita blommor på den jag fick av pappa.Jag står i ett vit rum det är helt vit förutom en röd ros som står längre bort i rummet.
Jag går fram mot rosen och när jag nuddar den blir den ruten jag tittar mig omkring och längre bak i rummet står PAPPA jag springer fram till han och kramar om han.
-Pappa(Jag)
Han svarar inte och jag känner obehaget stiga helt plötsligt är vi inte i de vita rummet utan vid gallerian ett ställe jag älskade att vara på när jag va 14 men nu är jag inte 14 utan snart 18.
-Vad gör vi här(Jag)
Jag får fortfarande inget svar och det är då jag ser det är jag som går längre bort jag som 14 åring jag har på mig tajta jeans och en blå mag tröja och är översminkad.
Jag tittar snabbt mot klockan som sitter på väggen på köpcentret klockan är kvart i 3 det är två minuter kvar till det hemskaste ögonblicket i mitt liv.
Paniken börjar växa jag försöker få mig själv att stanna men det går inte jag går där med Isabelle och Maddie mina bästa vänner då.
Jag käner hopplösheten och vet precis vad som kommer hända jag står bara och tittar på.
Jag,Isabelle,Maddie och pappa går mot bilen när jag hör dom tjutande däcken och i nästa sekund mig själv skrika"PAPPA SE UPP"
Jag ser hur min egen pappa flyger flera meter bort medas bilen bara fortsätter att åka.
 
Jag vaknar med ett ryck och känner hur någon sabbt kramar om mig.
-Malin hur mår du du kallsvettas(Niall)
-Jag måste berätta en sak för dig Niall(Jag)
-Vad Malin(Niall)
-Du vet när du allti frågat hur min pappa mår och jag avisat dig eller sakt att jag måste gå(Jag)
-Ja hur så(Niall)
-Anledningen till att jag inte vill snacka om min pappa är för när jag va 14år det är ju snart 4 år sen så blev ahn på körd och överlevde inte och jag stog bara  några meter ifrån(Jag)
Niall drar in mig i en  ny kram och jag andas in han lukt han luktar så underbart.

Kapitel 11 My story

Ur Isabelles perspektiv.
 
Jag hade ljugit för Niall för jag visste att han skulle sluta gilla Malin och då är han helt min och det är så det ska vara för då kan han hjälpa mig att få uppmärksamhet.
 
Ur Malins perspektiv.
 
Jag och Niall hade bestämt att vi skulle gå över tillsammans till Isabelle jag viste att hon inte kude ljuga mig rakt up i ansiktet.
Niall ryckte upp dörren och sprang in i hennes rum där hon satt vid datorn och skypa med någon.
-NIALL(Isabelle)
Hon ler mot han men leendet försvinner när hon ser mig.
-Malin..(Isabelle)
-Nu vill jag ha en ärlig förklaring varför du ljuger(Jag)
-Jag ljuger inte(Isabelle)
 
Niall går ut ur rummet för både han och jag vet att hon erkänner när han inte är där det ända hon inte vet är att Niall och jag har ett samtal så han hör allt.
-VARFÖR I HELA FRIDEN SÄGER DU ATT JAG KALLAT DIG HORA(Jag)
-Jag gjorde det för att då skulle Niall inte vilja se dig och då skulle han behöva en vän och jag skulle finnas där och jag får atomatiskt uppmärksamhet från tidningar och hans fans(Isabelle)
-JAG KAN INTE FATTA HUR DU KAN GÖRA SÅ MOT NIALL JAG FATTAR INTE HUR JAG KUNDE VA VÄ MED DIG(Jag)
Niall kommer in i rummet ungefär lika rasande som mig
-Hur kan du göra så mot mig(Niall)
Isabelle tittar på han och jag tar upp mobilen och dinglar med den framför näsan på henne och hon ser livrädd ut.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Hur kan man göra så mot flera personer bara för uppmärksamhet det är ju sjukt jag fattar inte hur jag kunde vara typ tillsammans med henne.
Jag och Malin går hem till mig och killarna det käns bra men jag vet att hon och jag inte är vi.....än.
-MALIN(Eleanor)
-Hej(Malin)
-Kan vi inte gå och äta allihopa(Liam)
-NANDOS(Jag och Malin)
Vi börjar skratta samtidigt inte viste jag att hon gillade Nandos.
-Okej(Louis)
Vi kör till Nandos i ösregn och jag känner vilken tur jag och Malin hade när vi gick hem att det fortfarande bara va mullet då.
 

Kapitel 10 My story

Ur Nialls perspektiv.
 
Det har gått 4 dagar sen jag såg Malin på cafet och snackade med henne eller nästan jag har legat på mitt rum sen dess jag årkar inget.
-Niall du kan inte ligga där för evigt du låg de innan du träffade Malin för 4 dagar sen vi fick ut dig men nu ligger du här igen fattar du inte att vi saknar dig(Louis)
-Jag vill inte jag vill inte jag vill inte (Jag)
-Niall du måste lära dig att gå vidare(Harry)
-Jag vill ite gå vidare jaag sårade henne genom att strula med hennes bästis(Jag)
Jag hör hur ytterdörren öppnas och några sekunder senare kommer Eleanor in i rummet.
-Hej Niall jag kom just från Malin ni måste snacka med varandra ni båda är helt förstörda det behöver inte vara så det vet du(Eleanor)
-Hon hatar mig(Jag)
-Nej det gör hon inte skulle hon sitta och gråta över dig om hon hatar dig skulle hon skriva om dig i hennes dagbok om hon hatar dig skulle hon göra precis som du göra nu säga han hatar mig när man försöker snacka med henne(Eleanor)
-Hon har ingen anledning att tro att jag hatar henne(Jag)
-Ni måste snacka med varandra(Liam)
-Jag vill inte(Jag)
-Varför inte(Eleanor)
-För att jag har en typ tjej(Jag)
-Vem då(Liam)
-Isabelle(Jag)
-Niall hon kysste dig och nu är ni tillsammans(Louis)
-Ja hur så(Jag)
Jag vet att det va fel att va tillsammans med Isabelle men jag kunde inte såra henne hon sa att Malin hatade henne och att hon hade sakt massa elaka saker och det vara sånt jag inte torde om Malin inte alls.
Jag bestämmer mig för att i alla fall snacka med Malin för Isabelles skull även fast hon sakt att jag inte ska snacka med henne.
-Jag går och snackar med henne okej slutar ni haka på mig sen(Jag)
Dom nickar och jag ler.
Jag tar på mig skorna och börjar gå mot Malins lägenhet men kommer inte så långt innan jag stöter i hop med Isabelle.
-Niall hej vart ska du(Isabelle)
-Jag ska snacka med Malin(Jag)
-Varför då(Isabelle)
-För hon kan inte gå runt och säga till dig och alla att du är en hora som går och gör allt för uppmärksamhet(Jag)
-Du behöver inte har jag ju sakt det blir kanske bara värre(Isabelle)
-Isabelle du kan inte låta henne hålla på om hon inte slutar går vi väl till polisen eller något(Jag)
-Men Niall du behöver inte jag lovar(Isabelle)
-Nej Isabelle det måste få ett slut(Jag)
Jag va sur på Malin för vad hon hade sakt till Isabelle.
Jag skyndar mig till Malin och går direkt in i hennes rum.
-Varför säger du saker till Isabelle(Jag)
-Nu vill jag veta vad jag sakt till Isabelle efter som jag inte sakt ett ord till henne sen feste(Malin)
-Att hon är en hora som bara söker uppmärksamhet(Jag)
-När skulle jag gjort det jag har knappt gått ut ur mitt rum mer än den gången vi sågs på stan et kand u fråga David och Eleanor om.(Malin)

Kapitel 9 My story

Ur Malins perspektiv.
 
Jag hade kanpt gått ut ur mitt rum på en vecka Eleanor kom över i bland och det var så snällt av henne hon är värkligen en riktig vän.
-Malin hur mår du(David)
Jag ler mot min  yngre bror han må va dryg och elak i bland men han bryr sig.
-Jag har mått bättre(Jag)
-Kan inte du följa med mig och köpa kläder som jag ska ha när jag träffar Lovisa snällaa(David)
-Kan jag väl du är ju min bror och du gillar ju henne så du kan ju inte se ful ut tillsammans med henne(Jag)
Jag ler mot han och ha ler tillbaka.
-Jag ska bara byta om vänta 10 minuter bara(JAG)
Jag gick in i min garderob och tog fram ett par chock rosa shorts och en lime grön T-shirt där det står I LOVE YOU BUT SOME TIMES I HATE YOU MORE THEN I LOVE YOU.
Den passar ju in i läget liksom.
Jag springer ner i hallen där David står.
-Kom nu(David)
 
Vi går i timmar i affärer och när vi hittat det vi behöver och lite till så går vi för att fika.
-Jag vill ha en cola Malin(David)
-Okej(Jag)
Jag ställer mig i kön när jag hör bekanta röster från dörren där står Liam,Harry och Niall.
Jag hoppas för allt i världen att dom inte ser mig men för säkerhets skull tar jag ner solglasögonen jag har på huvet.
 
När jag kommer tillbaka till bordet ler David mot mig.
-Killen som såra dig gissar jag?(David)
Jag nickar och han börjar skratta och jag kan inte låta bli att skratta David må vara 13 men han ser absolut inte ut att vara det han är sjukt mogen för sin ålder.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Jag vänder mig om mot det bordet där jag hör skratt i från och ser det mörkbruna håret som jag inte skulle ta fel på vart jag än är men det förstås hennes skratt skiljer sig det är  Malin men hon är inte ensam hon sitter med en kille jag sitter förlångt i från för att se hur gammal han är men det är bärgis hennes kille.
-Niall lyssnar du äns på oss(Harry)
-Nej(Jag)
Louis,Eleanor och Zayn kommer in genom dörren och Eleanor går direkt fram till Malin som kramar om henne när hon ser henne.
 
Ur Eleanors perspektiv.
 
-Det här är min bror David men det viste du ju redan(Malin)
-Hej igen David(Jag)
-Kan ni inte följa med bort till vårat bort snälla(Louis)
-Jo visst(Malin)
Jag blir faktist lite förvånad men hon ler mot mig och jag ler tillbaka.
 
-Hej Malin(Harry)
-Hej(Malin)
Hon sätter sig bredivd mig och David sätter sig bredvid henne.
-Så satsar du på yngre killar nu eller(Louis)
-Louis det är min bror David(Malin)
Louis blir röd i ansiktet han lyssnade nog inte så noga när vi va där borta.

Kapitel 8 My story

Ur Malins perspektiv.
 
Jag känner den enorma klumpen i halsen  gråten går inte att hålla inne jag springer ut ur lägenhetn och hör att någon följer efter.
-Malin hur är det emd dig(Eleanor)
-Piss(Jag)
-Kom här(Eleanor)
Hon kramar om mig och det känns bra jag har inte känt henne så länge men jag har en känsla av att vi kommer bli bra vänner.
-Berätta nu vad som har hänt(Eleanor)
-Niall..Isabelle...Kyss(Jag)
-Du gillar Niall eller hur(Eleanor)
-Ja jag gillar han och Isabelle visste om det hon vaa min bästa vän(Jag)
-Kom vi går in och tårkar bort tårarna och försöker ha kul det ska inte få förstöra din kväll nu ska du ha kul utan att oroa dig för dom(Eleanor)
-Du är en bra vän Eleanor(Jag)
Hon ler och hjälper mig in.
 
Ur Isabelles perspektiv.
 
Jag kysste Niall jag kysste Niall jag kysste Niall jag kysste Niall.Jag vet att Malin kommer hata mig om hon visste men hon behöver inget veta och hon skulle hata mig ännu mer om hon visste att jag va nykter.
Jag ser Malin längre bort hon står med Louis tjej hon som jag hatar.
-MALIN HEEEJ(Jag)
Hon ger mig en kall blick och jag ser hur Eleanor kramar om henne och hon ler mot henne ett sorgset leende fan hon måste sett mig och Niall.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Jag va ganska full men jag hade i alla fall puttat bort Isabelle när hon kysste mig det kändes inte rätt med tanke på att jag gilar Malin och det skulle förstöra allt.
Jag går bort till Louis som står och dricker cola.
-Niall nu har du ställt till det (Louis)
-Hon såg eller hur(Jag)
-Japp och Eleanor och hon är bra vänner(Louis)
-Vad ska jag göra Louis(Jag)
-Du kan nog inte göra så mycket du har sårat henne hon gillade dig du insåg det bara inte(Louis)
Jag gick mot Malin me hejdade mig när jag hörde vad hon sa till Eleanor"Jag vet inte om jag klarar mer först min pappa och nu Niall"
Eleanor kramar henne och ger mig en blick.
-Malin kan jag snacka med dig(Jag)
-Nej jag måste gå(Malin)
Hon är snabbt ute ur huset.
Jag måste snacka med henne i morgon.
 
 

Kapitel 7 My story

Ur Malins perspektiv.
 
I dag är det fredag jag slutade skolan i onsdags och i kväll ska jag gå på fest med Isabelle jag tar med henne jag har ite så många RIKTIGA vänner i min skola så jag tar bara med mig Isabelle.
-Jag kan inte fatta att vi ska på fest hon One Direction(Isabelle)
-Ta det lugnt dom är valiga killar(Jag)
Jag ser hur Isabelle ändrar ansikts utryck innan hon börjar stor le.
-Vad ska du ha på dig(Isabelle)
-Gula chinos och Vit linne du då(Jag)
-Du får det att låta så enkelt och snyggt jag tar nog min svarta kläning den som slutar lite ovanför knäna(Isabelle)
Jag ler mot henne när jag tar på mig mina kläder sen tar jag mitt bästis halsband som jag och Isabelle har i hop.
-Malin kan inte du locka mitt hår(Isabelle)
Jag är ganska avis på Isabelles hår det är blont och långt medans mitt vad är det jo det är mörkbrunt och räker bara ner till axlarna medans Isabelle har ner till midjan typ.
-Okej(Jag)
 
Klockan 8 är vi klara och vi springer ner Isabelle tar på sig sina typ 12 centimeter höga klackar medans jag tar mina gula converse jag fattar ite hur ma kan gå i klackar.
-Ska du ha jacka Isa(Jag)
-Jag vet inte(Isabelle)
Jag tar på mig min gula och vita baseboll jacka som ni kanske fattar gillar jag gult.
-Jag tror jag tar min glittriga jacka(Isabelle)
Jag nickar och går ut och sätter mig i taxin som väntar på oss.
 
När vi kommer in i killarnas hus tror jag seriöst att Isabelle ska flippa men det gör hon inte vilket är tur.
-Hej kul att ni kunde komma(Niall)
Han skrattar lite när han ser skilnaden på mig och bella hon är typ ett huvud längre än mig efter som jag är kortare än henne i vanligafall så där står jag med normala kläder eller nästan och rakt hår.
Jag kramar Niall som hej sen går jag in i lägenheten och ser massa personer där.
-Hej Malin va det väl(Zayn)
-Hej ja Malin(Jag)
-Trevlig att träffa dig Niall har snackat så mycket om dig(Zayn)
-Okej(Jag)
Jag går fram till Louis som står och dansar med en tjej.
-Hej Louis(Jag)
-MALIN(Louis)
Han lyfter upp mig i en kram.
-Hej mitt namn är Eleanor(Eleanor)
-Hon är min bara min(Louis)
-Haha Louis(Jag)
Hon har på sig shorts och t-shirt.
-Du gjorde min dag Malin äntligen någon som inte har på sig kläning(Eleanor)
-Jag trivs inte så mycket i det(Jag)
-Inte jag heller(Eleanor)
 
När klockan närmar sig halv 3 så bestämmer jag mig för att leta reda på Isabelle jag går runt och letar och när jag väl ser henne ser jag något jag helst inte vill se.

Kapitel 6 My story

Ur Nialls perspektiv.

Det ska bli kul att träffa Malin igen och hänga med henne ho är värkligen underbart cool eller vad man ska säga hon har inte förändras något mer än att när man kommer in på hennes föräldrar så byter hon snabbt samtalsämne eller säger att hon måste gå.
Jag sitter med Liam vid köksbordet det va skönt med lite ledigt men det varar bara i 3 veckor till sen bär det av på turne.
-Niall vad ska du hitta på i dag(Liam)
Jag titta på klockan och såg att den är halv 12.
-1 Ska jag träffa Malin(Jag)
-Niall har en dejt(Liam)

När klockan är 5 i 1 står jag utanför skolan som Malin går i. När klockan är några minuter över 1 kommer Malin och hennes kompis ut.

Ur Malins perspektiv.

-Titta där står Niall lutad mot sin bil(Isabelle)
-Jag vet haha jag ska hänga med han i dag(Jag)
-Du måste ringa mig i kväll(Isabelle)
-Jag lovar jag ringer dig i kväll(Jag)
Jag kramar henne innan jag går bort mot Niall.
-Hej Niall(Jag)
-Hur va skolan(Niall)
-Skojar du med mig Niall du vet redan vad jag tycker om skolan den är förjävlig men jag måste sköta den för jag vill inte bli uteliggare inget har förändrats sen vi va små i alla fall inte så myckt har förändrats(Jag)
-Så hur är det med din mamma och pappa då(Niall)
Jag börjar få smått panik när han nämner pappa.
-Bra tror jag(Jag)
Snygg rädning.

Ur Nialls perspektiv.

Jag ser hur hon blir orolig när jag nämner hennes pappa hon ser helt avslappnad ut när jag säger mamma men när jag säger pappa flackar hon med blicken och ser ut som om hon tycker det är obehagligt.
-Jag och killarna ska ha fest på fredag ska du komma du kan ju ta med dig några kompisar(Jag)
-Okej(Malin)


Kapitel 5 My story

Ur Nialls perspektiv.
 
Jag ser hur Malin hoppar bort mot det hållet vi kom i från.
-Öj killarn är inte ni dom där två från det där bandet va va det dom hete nu igen One Direction(Johan)
-Jopp(Jag)
-Okej behöver ni en till medläm(Johan)
-NEJ(Louis)
-Louis hade en dröm en gång att vi fick en ny medläm som va elak mot han(Jag)
-Okej(Johan)
-Säg till om i ångrar er(Johan)
Han börjar gå åt samma hål som Malin och jag fattar att han följer efter henne han låter henne värkligen inte ha ett eget liv.
Jag och Lousi går vidare mot Nandos.
 
Ur Malin perspektiv.
 
Jag går in i mitt rum och bestämmer mig för att om jag gör läxerna nu kan jag göra något anat senare.
Jag sätter mig och börjar och är sjukt glad över att jag gjorde lite i går med.
 
Efter en halv timme är jag klar så jag bestämmer mig för att lyssna på musik och öva till dansen och ja jag går på dans.
jag slår på min låt lista med dom två låtarna vi ska dansa till.
Don´t wake me up-Chris Brown
Grenade-Bruno Mars
 
Mitt i allt i hop kommer min lillebror upp han är 13 och heter David.
-Malin kan du inte lära mig att dansa den där dansen du har till Grenade?(David)
-Okej(Jag)
 
Efter 2 timmar så kan han hela dansen nästan lika bra som jag.
Just när han skulle vissa den själv ringde min mobil och skärmen lös upp med det underbara namnet Niall.
-David jag måste ta det här(Jag)
Jag gick ut på balkongen och svarade.
-Hallå(Jag)
-Hej det är Louis(Louis)
-Louis varför ringer du från Nialls mobil(Jag)
-Jag har tråkigt och vill snacka med någon och Niall är i duchen(Louis)
-Okej och därför ringer du mig av alla mäniskor(Jag)
-Ja är det konstigt(Louis)
-Ja efter som för det första ringer du från Nialls mobil för det andra jag vet knappt vem du är för det tredje det är Nialls mobil(Jag)
-LOUIS VEM SNACKAR DU MED(Niall)
-Nu ligger du i knippa Louis(Jag)
-Ingen bara Malin(Louis)
-GE MIG TELEFONEN(Niall)
-Nej(Louis)
-JO(Niall)
Jag hör hur telefonen slår mot något.
-LOUIS OM DEN ÄR TRASIG DÖDAR JAG DIG(Niall)
Jag står och skrattar.
-Jag är hemskt ledsen för det där men Louis är inte fullständigt normal(Niall)
Vi snackar i kanske 1 timme innan David kommer ut och jag säger att jag måste avsluta men att vi kan ses i morgon efter skolan.
 

Kapitel 4 My story

Ur Malins perspektiv.
 
-Jag drar hem nu Isa jag har läxer som  ska in på måndag(Jag)
-Jaja me lova att du smsar Niall du ska inte dissa han ni kanske kan ses i sommar(Isabelle)
-Nja jag vet inte meen skönt med sommar lov på onsdag(Jag)
-Om det är(Isabelle)
Jag går ner i hallen och tar på mig mina gula converse innan jag börjar gå hem åt.
-MALIN(Johan)
Nej Nej Nej inte Johan jag vill värkligen inte snacka med han.
-Hej Johan(Jag)
Jag försöker faka ett leende men vet inte om det lyckas jag gillar inte Johan han är snäll och så men han är så dryg.
-Vad gör du här(Johan)
-Kommer från Isa hur så(Jag)
Jag försöker komma på en plan att ryma från Johan och ler stort när jag ser Niall och Louis tror jag det är lite längre bort.
-Jag är hemskt ledsen men jag måste snacka med en kompis okej(Jag)
-Vänta jag följer med dig(Johan)
Jag går bort till Niall som ler stort när han ser mig.
-Malin Hej(Niall)
Jag mimmar Hjälp Mig och Louis börjar skratta när han ser Johan som följer efter mig.
-Hej Niall(Jag)
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Jag tittade på Malin hon är sig lik men ändå inte jag snacka med henne i telefon för bara en stund sen men det är absolut inte samma sak som att se henne.
-Jag heter Johan och är Malins kille(Johan)
Jag känner hur arg jag blir jag gillar Malin och har alltid gjort.
-Johan du är så inte min kille du är dryg och snackar konstigt och plus har jag sakt att jag inte är intresserad av dig(Malin)
Louis börjar genast att skratta och jag tittar på han.
-Men Malin ska du med hem till oss och se film(Louis)
-Kan inte jag måste göra mina läxer och plugga till ett jävla prov(Malin)
Jag skrattar och hon ler mot mig.
-Okej kanske en annan gång(Louis)

Kapitel 3 My story

Ur Malins perspektiv.
 
Jag och Isabelle sitter på ett cafe och det enda Isabelle snackar om är att Niall SJÄLVASTE Horan kände igen mig och ska jag vara ärlig trode jag inte att han skulle göra det.
-Isa du måste lugna dig(Jag)
-Jag måste lugna mig jag vet men jag vill inte inte fören du smsar han(Isabelle)
-Jag smsar han senare lugn(Jag)
Vi börjar gå hem till Isabelle hon snackar hela tiden om att jag bör ringa Niall.
När vi kommer fram säger jag att jag måste på toa.
 
Ur Isabelles perspektiv.
 
Malin lämnar sin mobil så jag tar den och letar fram Niall nummer som jag fick henne att lägga in för säkerhets skull.
RING.
-Hallå det är Niall(Niall)
-Hej jag heter Isabelle och är Malins kompis hon vet inte att jag ringer dig men jag tycker du bör ha hennes nummer för jag vet inte om hon kommer smsa dig för jag känner Malin hon är FEG(Jag)
-ISA VAD GÖR DU MED MIN MOBIL(Malin)
-Inget(Jag)
Hon tar sin mobil och ger mig en mördar blick när ho ser att det är ett samtal med Niall.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Jag hör hur Malin skriker i bakrunden och fattar att den här Isabelle inte är så smart som hon värkar vara.
-Hej Niall jag måste ursäkta min kompis det ända hon kan snacka om just nu är ER och hon är liksom inte fullständigt normal(Malin)
Jag ler över att höra hennes röst.
-Okej(Jag)
-NIALL SNACKAR DU MED DIN FLICKVÄN OHH(Louis)
-DRA LOUIS(Jag)
-Jag vill inte(Louis)
-UT(Jag)
Jag hör hur Malin skrattar i andra änden av telefonen.
-Niall jag måste dra nu men det va kul att prata med dig igen hoppas vi kan ses nån gång(Malin)

Kapitel 2 My story

Ur Malins perspektiv.
 
 Vi står ganska långt bak men jag ser ändå när killarna går upp på scen det gör ont att se Niall efter som vad ska jag göra gå fram och säga "Hej Niall minns du mig Malin vi va bästisar innan jag dissade dig totalt och tappade kontakten med dig"
-HEJ HUR MÅR NI(Harry)
Alla skriker utom jag då jag är inget fan men jag vet ju vad dom heter Isabelle berättar allt.
 
När dom börjar signera så hamnar Isabelle längst bak i kön så jag får stå där lite ensam medans alla tjejer försvinner ut i en kö.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Jag sitter uppe på scen och tittar på dom som inte ställt sig i kö jag ser några killar sen en tjej som har blå chinos och ett svart linne hon ser bekant ut men jag vet inte varför.
Hon tar upp sin mobil och för den mot örat jag undrar varför jag känner igen henne hon är för bekant för att vara ett fan.
Just är jag är som mäst inne i mina dagdrömmar så tittar hon upp och möter min blick det är då jag ser när jag tittar in i dom där havs blå ögonen jag vet vem det är det är Malin.
-Niall kan jag få ta en bild med dig(en tjej)
Jag nickar och sliter blicken från Malin som värkligen inte är sig lik hon må va kort precis som förut men  hon är inte mullig och har ingen tandställning.
-MALIN JAG ÄR SNART FRAME SEN KAN VI DRA OCH FIKA(En tjej längre bak i kön)
-TA DEN TID DU BEHÖVER JAG HAR INGEN BRÅSKA ATT FÅ HÖRA "ÅH JAG RÖRDE DOM NÄSTAN ÅH DOM SNACKADE MED MIG"(Malin)
Hennes röst har fortfarande irländskaksent precis som min.
Tjejen längre bak ler mot Malin.
När hon kommer fram till mig ler hon stort och jag vet precis vad jag ska göra.
-Hej kan du g den här lappen till din kompis det är viktigt och du får inte läsa(Jag)
Jag räker över en lapp med mitt nummer och hon nickar och ler.
 
Ur Isabelles perspektiv.
 
Nial värkar ha känt igen Malin efter som han bad mig ge henne en lapp och jag är ganska säker på att det är  hans nummer.
Jag springer ner till Malin och räker över henne lappen.
-Vad är det här(Malin)
-Niall bad mig ge det till dig(Jag)
Hon viker upp den och tittar på den innan hon lägger den i fickan som inget har hänt.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
När vi kommer till bilen tittar killarna på mig.
-Vad var det för lapp du gav den där tjejen(Liam)
-Det var mitt nummer(Jag)
-Är du dum eller du kan ju inte ge ett fan ditt nummer(Harry)
-Hon skulle ge det till sin kompis(Jag)
-Hjälper det eller(Louis)
-Nämnde jag att dena kompis heter Malin och kommer från Mullingar(Jag)
Dom tittar storögt på mig.
-Är det hon tjejen du snackar så mycket om(Zayn)
Jag nickar och dom busvisslar som vanligt alltså.
 

Kapitel 1 my story

ur Malins perspektiv.
 
Jag sprang på ängen bredvid killen jag älskar mest av allt i hela världen jag må vara 11 men jag älskar han värkligen.
Jag är en tjej på 11 år som bor i Mullingar jag är inte särskilt fin jag blir mobbad för jag är smått mullig och har tandstälning som gör att jag knapt kan snacka rent. Niall är den enda som förstår sig på mig men det blir nog inte så lätt nu när jag ska flytta till London och han bor kvar här.

Det var flera år sen nu jag är 17 och Niall är 19 och världkänd medans jag är lilla meningslösa Malin men jag är anorlunda jag är inte Mullig längre och har ingen tandställning.Jag är den där tjejen som många gillar och hänger efter killarna vill ha mig men jag vill inte ha dom det finns bara en kille och det är Niall jag har inte sett han sen jag flyttade vi tappade kontakten när jag åkte det blev allt mer sällan att vi hördes av.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Jag sitter i mi och killarnas loge när bilderna på mig och Malin kommer upp i huvet undra vad hon gör just nu om hon vet om att jag är känd men det bör hon ju veta.
Jag och hon tappade liksom kontakten efter hon flyttade jag vet inte varför.
-Niall kommer du vi ska upp nu(Liam)
-Nu kör vi(Jag)
Vi springer upp på scen och börjar med I want.
 
Ur Malins perspektiv.
 
Isabelle min bästis kommer in springande med världens största leende.
-Du och jag ska på One Directions skiv signering i morgon(Isabelle)
Jag blir nervös över att träffa Niall igen men jag kan inte säga nej till Isabelle hon är ju min bästa vän.
-Okej varför(Jag)
-För du vet att jag gilar dom(Isabelle)
-Vist jag gör det för din skull(Jag)
 
Nästa morgon.
 
Jag vaknar klockan 9 som vanligt och äter frukost sen kommer Isabelle in springande i mitt rum som vanligt.
-Kommer du eller(Isabelle)
-Jaja(Jag)
Jag har på mig blå chinos och svart linne.
Vi går mot köpcentret där dom ska signera om någon timme.
 

kapitel 26 Hope slutet

Ur Alvas perspektiv.
 
Jag har vart här i två dagar nu.
Jag tar upp min mobil och slår in Bellas nummer.
-Hallå det är Bella(Bella)
-Hej Bella det är jag Alva(Jag)
-ALVA jag har saknat din röst såå(Bella)
-Jag saknar dig(Jag)
Jag tänker på att det roliga är att jag bara ska stanna här i 3 veckor jag har test tid eller semester jag ska tillbaka till London senare när jag samlat krafter för att träffa alla jag ska bara vara borta ett tag.
 
Ur Bellas perspektiv.
 
Jga har fått reda från mamma att Alva kommer hem snart men jag fick aldrig veta när.
Jag satt mäst inne på mitt rum jag saknade Alva hon va som min ända vän även fast jag hade fler men hon betyde så mycket för mig.
Jag har sackat med Alva via telefon och skype men jag vill se henne jag vill krama henne jag vill kunna gråta mot hennes axel när det blir jobbigt.
 
En vecka senare.
 
Jag hör hur dörren smälls igen nere i hallen och det är väl kilarna som vanligt.
Jag tittar upp och får en chock när jag ser vem som står i dörren det är ALVA.
-ALVA(Jag)
-Hej Bells(Alva)
-Skulle du komma hem så fort(Jag)
-Nej jag årkade bara inte vara utan dig(Alva)
-Är du säker när skulle du igentligen åkt hem(Jag)
-2 veckor(Alva)
-Det skulle jag inte överlevt(Jag)
-Jag ska gå och säga hej till killarna(Alva)
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Jag har inte vart mig själv sen hon stack jag älskar henne och lätt henne gå.
Jag sitter vid datorn och tittar på en video frå nån irland då jag kysste Alva för första gången.
Jag sitter och glor på det när jag hör dörren öppnas jag bryr mig inte att kolla det är säkert Liam han kommer in typ en gång i timmen för att se till att jag är okej.
-Haha titta vad muppad min Louis har där(Alva)
Jag hoppar till när jag hör hennes röst jag vänder mig om och tittar in i hennes underbara ögon..
Jag kramar om henne och hon kramar mig tillbaka.
-Jag älskar dig och ska aldrig göra om det där(Jag)
-Det hoppas jag att du inte gör för jag älskar dig också(Alva)
 

kapitel 25 Hope

Ur Bellas perspektiv.
 
Vi kom hem för 2 veckor sen och Alva flyttade i går hon har lovat att komma och hälsa på men hon vill inte berätta vart hon ska flytta.
Jag sitter på mitt rum och tittar tomt ut i den lime gröna väggen när jag hör dörren öppnas och jag hör en röst jag inte hört på flera månader.
-Hej Bells(Maria)
-MARIA(Jag)
Jag slänger mig in i hennes famn och låter tårarna rinna Alva är borta och jag vet inte vart.
Killarna vet inte att hon har stukit hon och Niall bråkade på Sverige och jag fick inte veta att hon skulle dra fören i går innan hon åkte med den där tanten Nora tror jag det va.
-Gumman hur är det med dig(Maria)
-Alva..(Jag)
Hon kramar mig hårdare och jag fattar att mamma och Paul berättat.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Vi är påväg över till Bella och Alva jag kan inte vänta på att få se Alva jag må ha gjort slut för att hon ljög men jag gillar henne fortfarande och funderar på att försöka få henne tillbaka idag.
-HALLÅ BELLA(Zayn)
-Hon är uppe på sitt rum med Maria hon är väldigt upprörd(Tina)
-Okej(Jag)
Vi springer upp till Bellas rum där inne hittar vi en gråtande Bella i Marias famn.
-Vad har hänt(Jag)
-Berättade inte mamma(Bella)
-Nej vad(Jag)
Hon tittar på mig innan hon springer ut ur rummet och in på toan.
Jag vänder mig om för att leta reda på Alva och reda ut vårt bråk.
Jag går in i hennes rum och ser att det är tomt och då menar jag tomt inget av hennes grejer är där.
Jag får en obehaglig känsla och letar runt i rummet och är jag öppnar en byrolåda hittar jag ett papper jag vet att jag inte borde läsa det men jag kan inte motstå.
 
Hej Alva!
Vi har sett din ansökan om foster hem i Sverige och hittat ett långt i från ditt vanliga hem i stockholm.
Vi kommer att hämta dig den 23/7 så ska vi se till att allt årdanar sig.
Hälsningar socialtjänsten!

Jag fattar inte har hon flyttat till Sverige utan att säga något.
Jag springer in till killarna som ser helt förvirrade ut.
-MARIA SÄG ATT HON INTE STUKIT(Jag)
-Hon stack i går och kommer inte tillbaka på ett bra tag kanske för att hälsa på Bella men inte annars(Maria)
 
Ur Alvas perspektiv.
 
Jag kom fram till den lilla byhålan Grängesberg i Dalarna jag står på stationen och tittar mig omkring.
Jag bestämmer mig för att ta bussen till adresen jag fått.
Jag går bort mot busshålls platsen.
 
-Hej jag undrar om det finns en busshålplats nära den här adresen(Jag)
-Ja föreningsbacken(Busschafören)
 

Kapitel 24 Hope

Ur Nialls perspektiv.
 
Jag börjar bli orolig tjejerna har snart vart inne på toan i 5 minuter och det känns inte bra.Jag tittar på tjejen i disken och står och ler mot oss och det är något med henne som Alva inte gillar för hon snackade med Alva innan hon stack.
-Ursäkta vet du vad det är med Alva(Jag)
-Nej hon har alltid vart så där konstig ända sen 4an(Tjejen)
Känner den här tjejen Alva sen långt tillbaka men jag trodde ju att Alva hade bott i London i hela sitt liv och att hennes föräldrar dog för ett bra tag sen och hon fick flytta till fosterfamilj.
-Hur känner du Alva(Jag)
-Hon gick i skola med mig ända upp till 7 då flyttade hon medans hennes familj fortfarande bor kvar(Tjejen)
Vänta hennes föräldrar är ju döda det här stämmer inte.
Jag går förvirad från tjejen och just då kommer Bella och Alva ut från toan och Bella ser helt chockad ut medans Alva är aldeles röd gråten.
Jag springer fram och kramar om henne.
-Gumman hur är det med dig(Jag)
Jag ser hur Bella och Alva bytter blickar och Alva nickar svagt mot Bella som ler ett svagt leende.
-Jag måste berätta en sak för dig sen(Alva)
Jag kramar henne samtidigt som jag nickar.
 
När vi kommer till hotell rummet som jag och Alva delar på så sätter jag mig i soffan och klappar bredvid mig som om Alva ska sätta sig där.
-Berätta nu(Jag)
-Mina föräldrar är inte döda och jag kommer inte från London jag kommer från sverige (Alva)
Hon säger det fort och tyst det är svårt att höra men det hörs att hon gråter när hon tittar ner.
-Varför har du inte sakt något(Jag)
Nu reser hon sig snabbt upp och ser arg ut.
-SKULLE DU TYCKA DET VA KUL ATT BERÄTTA FÖR NÅGON ATT DU BLEV MISSHANDLAD HEMMA ATT DIN MAMMA ANVÄNDE DIG SOM PIGA OCH ATT DU BLEV MOBBAD I SKOLAN SKULLE DU DET(Alva)
-Du kunde ha berättar(Jag)
-Jag ville inte berätta för jag ville inte att det skulle vara sant(Alva)
-JAG TRODDE DU LITADE PÅ MIG(Jag)
-Det gör jag Niall jag önskar bara att det hade vart för att mina föräldrar dött jag flytta inte för att dom misshandla mig(Alva)
-Du kunde ha berättar jag trodde vi sa allt till varandra(Jag)
Jag är arg för att hon inte sa saningen jag trode hon litade på mig.
-OM DET NU ÄR SÅ JÄVLA VIKTIGT ATT DU SKA VETA OM MIN BAKRUND KANSKE DU BORDE VETA ATT JAG LÅG PÅ SJUKHUS 3 GÅNGER FÖR ATT JAG NÄSTAN DÖTT FÖR MIN PAPPA SLAGIT MIG(Alva)
Det gjorde ont att höra allt hennes pappa gjort mot henne.
-Alva du kunde berättat från första början(Jag)
-Jag kunde det men jag vill inte att folk ska se mig som tjejen som blev mobbad och mishandlad häldre tjejen med döda föräldrar för ända sen 4an så har jag önskat att mina föräldrar ska dö så jag kommer bort från dom(Alva)
Jag såg in i hennes ögon och såg att hon talade saning.
-Alva det här kommer aldrig funka om du inte är ärlig(Jag)
-Så du gör slut med mig...(Alva)
-Jag hade fel om dig  Alva jag lovar att inte störa dig mer bara du lovar att inte göra något dumt(Jag)
-Jag lovar inte att inte göra något dumt för jag vet redan nu att jag kommer göra något dumt(Alva)
Hon går ut på balkongen.
Jag följer efter henne men när jag kommer ut så är hon inte på balkongen jag tittar mig omkring och ser henne sitta högst upp i det stora trädet bredvid balkongen hon är en bra klättrare.
 
Ur Alvas perspektiv.
 
Han hade dumpat mig för en dum grej som jag bara ville glöm.
Jag tar upp min mobil och ringer Nora min socialtant eller vad man ska säga.
-Hallå det är Nora(Nora)
-Hej Nora(Jag)
-Alva det var längesen du hörde av dig hur är det med dig(Nora)
-Piss jag skulle vilja bytta foster familj igen jag trivs värkligen inte i den jag är i nu(Jag)
-Är dom inte snälla(Nora)
-Jo dom är underbara men jag skulle vilja komma bort från London inom 3 veckor hälst skulle jag vilja åka tillbaka till sverige(Jag)
Jag visste att det var riskabelt men jag ville bort från Niall och det kändes bäst just nu.
-Det ska jag väl försöka fixa då(Nora)
-Tack(Jag)

Kapitel 23 Hope

Ur Nialls perspektiv.
 
Turnen fortsätter som vanligt ända fram tills vi ska åka till Sverige och spela i stockholm Alva börjar uppföra sig konstigt när vi landar det är som hon inte vill vara här.
-Alva vad är det(Jag)
-Inget(Alva)
Vi går in på ett kaffe och det står på svenska typiskt ka inte något alls av det.
-Vad står det för något(Jag)
-Jag har ingen anning(Liam)
 
Ur Alvas perspektiv.
 
Jag har en obehaglig känsla jag hatar sverige av en anledning och det är min familj alla tror att dom dog i en bilolycka och vill ni veta vad jag skulle vara lycklig om det va så jag skulle inte behöva vara räddd för att träffa min pappa som misshandla mig eller min mamma som sket i mig och lätt mig vara som en slav det var inte längesen jag flyttade här i från 2 år.
Jag börjar störa mig på att killarna inte kan välja mellan allt eller rättaresakt inte veta vad det står.
-Seriöst det står Morotskaka,ost macka,chokladboll,muffin,chokladkaka och fruktsallad(Jag)
Alla vänder sig till mig med minner som ser ungeför ut att betyda samma sak "hur fan vet du det"
-Hur vet du det Alva(Bella)
-Olika anledningar(Jag)
Jag säger det snabbt och lite väl snabbt för alla tittar med konstiga blickar på mig innan dom vänder sig till varandra.
Jag går fram till disken men fryser till is när jag ser vem som står där det är Ronja tjejen som mobba mig i skolan.
-Alva har du vågat dig tillbaka till sverige ensam?(Ronja)
-Nej jag är här med min NYA familj och min killes band(Jag)
-Som om du skulle lyckas få en kille(Ronja)
Jag känner en arm runt mi midja och ser hur Ronja står och glor.
-Vi måste snacka sen Alva okej(Niall)
Han viskar det i mitt öra och jag nickar.
Jag vänder mig snabbt om och går bort mot tjejernas och känner allas blick på mig men jag klarar inte av att vara här inte när Ronja är där och påminner mig om sverige och mitt liv innan jag flytta till London.
 
Ur Bellas perspektiv.
 
-Jag går och snackar med henne(Jag)
-Okej(Zayn)
Jag skyndar mig bort till tjejtoan och just när jag kommer in ser jag Alva stå vid spegeln och titta på sig själv hon säger något jag inte uppfattar.
-Bella lämna mig i fred(Alva)
-Nej du måste berätta vad som pågår(Jag)
-Jag måste inget okej(Alva)
Hennes röst skär sig och tårarna rinner ner för hennes kinder jag undrar vad det är som får det så hemskt  att vara i sverige.
 

Kapitel 22 Hope

Ur Bellas perspektiv.
 
Jag och Zayn hade snackat och bestämt att allt skulle vara som innan han gjorde slut eller vad man ska säga och det värkar ju funka bra tror jag.
Ni skulle sett mig när Harry tog upp Alva på scen liksom coolt och sen Kysste Niall henne på scen framför flera tusen ögon och mäniskor som ögonen satt på det är ju liksom coolt hon får sin första kyss på det visset.
När killarna+Alva kommer ner från scen ser Harry väldigt nöjd ut.
-Ska ni inte tacka mig(Harry)
-För vad(Niall)
-För att jag drog upp Alva(Harry)
-Om inte du gjort det skulle jag gjort det(Louis)
-Juste du va inte ensam om den iden Harry(Liam)
Harry ser helt plötsligt mindre nöjd ut unra varför..Hehehe.
-Ska vi gå och hälsa på fanen(Liam)
alla går ut förutom Zayn och jag vi står kvar och tittar på varandra.
 
Ur Alvas perspektiv.
 
Jag följde med killarna ut men ånga mig snabbt när jag hörde vad dom skrek till mig jag kände hur det gjorde ont inom mig.
-ÖJ SLUTA NI KÄNNER HENNE INTE OCH OM JAG HÖR NÅGOT ELAKT IGEN VÄNDER VI OM OCH GÅR IN IGEN(Liam)
Jag ler tackamt mot Liam inan jag följer med Niall som vägrar släppa min hand när han går fram till fansen.Jag hör hur hon säger till Niall att vi är söta tillsammans och Niall får det där lilla söta leendet som bara han kan få.
-Niall jag går tillbaka till bussen(Jag)
-Nej jag vill att du stannar med mig jag vill inte vara utan dig(Niall)
Han gör valpögonen och jag börjar skratta innan jag ler.
-Visst jag stannar(Jag)
Han hoppar upp och ner och fansen bara står där och skriker medans jag bara pinsamt läge jag har liksom ldrig vart tjejen som är populär och nu står jag med en av världens kändaste killar Niall Horan det store.
------------------------------------
kort jag vet ledsen för det.
 
följ mig på twitter:@anestedt
 

Kapitel 21 Hope

Ur Alvas perspektiv.
 
Killarnas första stopp va någonstans i Irland och Niall va extra glad över det eftr som det var Irland.
Vi satt vid frukosten Zayn och Bells snacka inte med varandra det måste vart obehagligt att ha Bella med på turnen efter som han gjorde slut på grund av den.
-När börjar eran konsärt(Jag)
-8 Hur så(Niall)
-Jag bara undra(Jag)
 
Timmarna gick fort och helt plötsligt skulle killarna göras i årdning då satt jag bara i en soffa med Bella och twittra jag hade fått många fler följare men ingen som hatade mig vilket är bra Niall hade nog sakt saker i den där intevjun som fick folk att tänka om.
-Killar ni ska upp om 5(Paul)
Jag följer med killarna bort bakom scen och Niall pussar mig snabbt på kinden jag vet vi har inte riktigt haft en riktig kyss men jag väntar fortfarande på den och jag har fortfarande Nialls keps på mig.
Bells kommer upp brevid mig och Zayn tittar på henne med en blick som hon bara nickar till och han ler och PUSSAR henne på kinden vad har jag missat killarna ser lika oförstående ut som jag så jag skiter i att känna mig efterbliven.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
-Hej allihopa(Louis)
Jag sätter mig i soffan och ser att man kan se rakt på Bella och Alva min underbara Alva.
Vi börjar med I want.
 
 
I slutet mot konsärten så ska vi sjunga One thing så springer Harry av scenen och hämtar ALVA jag tittar frågande på han när han kommer tillbaka med henne och hon ser helt förvirrad ut.
-Harry vad gör du(Jag)
Han svarar inte utan ger henne till mig och börjar sjunga som inget har hänt jag ler mot henne och tar hennes hand och hon ler osäkert tillbaka.
Inan refrängen så stoppar Harry låten.
-Det här är ALVA allihopa hon är Nialls tjej så va snälla mot henne(Harry)
Dom startar om låten och jag håller fortfarande i Alvas hand.
När vi kommer till refrängen tittar jag på Alva och när jag sjunger också och under hela låten.
I slutet av låten lutar jag mig fram och Kysser henne vår första kyss på scen i Irland och säkert enormt många som filmar det.

Kapitel 20 Hope

Ur Bellas perspektiv.
 
Jag och Alva skyndar oss ner med dom stora väskorna som mamma och Paul hjälper oss ut med i bilen.
-Tack så mycket för hjälpe Paul(Jag)
Vi sätter oss i bilen och vi har fortfarande inte berättat för killarna vi ska träffa dom vid turne bussen om 30 minuter.
-Ni kan ta rummet längst bak tjejer(Paul)
-Okej(Jag)
 
En halv timme senare sitter vi i bussen och hör killarna bråka och man hör hur alla skriker jag tar rummet längst bak men så fort dom kommer in hitt tittar dom med stora ögon på oss.
-Sorry killar ni får ta ett annat rum Paul gav oss det här(Alva)
-Kan inte Bells flytta ut och jag flytta in(Niall)
-Nej jag bor här faktist(Jag)
-Sorry Bells inte meningen att göra dig sur jag skulle bara vilja ja du vet sova med Alva(Niall)
Alla förutom Zayn står här han kanske inte årka bråka med killarna.
-Det där misstolkade jag Niall(Jag)
Han blir röd om kinderna och säger jag menade det inte så och allt sånt.
-Killar vad snackar ni om det låter som om ni beklagar er över något(Paul)
 
Ur Zayns perspektiv.
 
Jag tog rummet som va ensamt det enda rummet jag skulle få sova själv i utan att ha någon som snacka om Bella och får mig att sakna eller ångra det jag gjort.
Niall och killarna kommer ner och jag tittar frågande på dom.
-Ska ni inte sova där uppe(Jag)
-Jag vill sova här det är de bästa rummet(Niall)
-Nej det är de där uppe(Jag)
-Det är upptaget(Niall)
-Av vilka då(Jjag)
-Bells och Alva(Niall)
Vänta är bella på bussen och ska åka med fan det här blir mycket svårare än vad jag tänkt mig att det skulle bli.

Kapitel 19 Hope

Ur Louis perspektiv.
 
Tjejen jag sett halvt död eller vad man ska säga stog nu framför mig det var kanske en lite chock för mig men vem bryr sig så länge Niall är glad.
-Jag är hungrig(Niall)
-Jag med(Alva)
-NANDOS(Niall)
-Visst(Alva)
-Följer ni med(Niall)
-Visst varför inte(Jag)
Vi alla gick ut i hallen då jag märkte att Alva hade Nialls tröja på sig.
-Niall du fattar väll att du aldrig kommer få se din keps igen för den har jag kidnappat nu(Alva)
-Har du tagit min keps som gissla(Niall)
 
Ur Zayns perspektiv.
 
-Jag är lycklig för henne det är underbart att hon hitta Niall(Bella)
-Bells jag älskar dig(Jag)
-Jag älskar dig med Zayn(Bella)
Jag älskade henne det var därför det var svårt att lämna henne men jag är tvungen jag och killarna ska på turne och allt och jag hinner inte med en tjej.
-Bells jag älskar dig det är därför det gör ont att säga att vi inte kan va tillsammans(Jag)
 
Ur Bellas perspektiv.
 
Hur kan han göra något sånt mot mig jag tittar på han innan jag vänder om och går hem till mig och låter tårarna rinna jag älska han men han har inte tid med mig.
-Bella är du redan hemma(Paul)
Jag svarar inte utan går bara upp på mitt rum men möter Paul i trappan och han tittar oroligt på mig.
-Vad har hänt Bells(Paul)
-Zayn är en stor fet idiot(Jag)
-Kom Bells vi sätter oss och snackar om det över en kopp te du ser ut som du behöver en(Paul)
Jag nickar tacksamt till han innan jag följer med han ner.
-Så vad har hänt mellan dig och Zayn(Paul)
-Han gjore slut med mig för att han tror att han inte har tid att träffa mig under turnen(Jag)
-Då får han en chock när han får reda på att du och din NYA syrra ska med(Paul)
-Precis vad jag tänkte med(Jag)
-Varför sa du inget(Paul)
-Jag ville inte om han tror han inte har tid med mig är det hans problem inte mitt(Jag)
-Men du ska ju inte behöva gråta över en kille(Paul)
-Jag behöver gråta i bland få ut alla känslor(Jag)
-Du vet att jag alltid finns när du behöver mig.(Paul)
-Tack Paul du är en riktig vän även fast du är gammal(Jag)
-Jag är inte gammal(Paul)
-Du fattar var jag menar med gammal(Jag)
 

Kapitel 18 Hope

Ur Nialls perspektiv.
 
Framför mig STÅR den tjejen som har legat i koma jätte länge.
-Hej på er trevligt att se er med(Alva)
Jag skakar på huvet innan jag springer fram och kramar om henne.
-Alva(Bella)
-Jag fattar inte hur du årkade ligga så där i 6 år det var ju sjukt jobbigt(Alva)
-Haha jag vet inte hur jag lyckades men jag måste ju lyckats på något viss(Bella)
Jag håller fortfarande om Alva.
-När vaknade du(Jag)
-För 3 timmar sen jag ska få åka hem i dag föresten så snälla jag får låna kläder jag har inget att ha på mig(Alva)
-Jag har byxer sen evigheter tillbaka i fotändan av din säng fråga inte varför(Bella)
Alva ler och ser lycklig ut när hon tar på sig dom blå mjukisbyxerna.
-Här(Jag)
Jag tar av mig min munkjacka och ger den till henne och hon tar glatt i mot den.
-Föresten Bells läkarna har snackat med dina föräldrar och jag får bo hos dig dom är mina nya föräldrar(Alva)
-AHHH JAG HAR EN SYSTER OSM JAG ÄLSKAR(Bella)
Jag ler och kramar om Alva igen.
-Jo föresten Niall jag glömde säga det jag är kär i dig med(Alva)
Jag ler mot henne och kramar om henne igen.
-Kom så åker vi hem och överaskar killarna(Bella)
-JAAA(Alva)
 
Alva skrev ut sig själv och vi körde hem till killarna med MIN bil och Alva ler hela tiden mot mig och dom där underbart gröna ögonen kan smälta mig.
 
-KILLAR VI ÄR HEMMA(Jag)
-DU ÄR HEMMA TIDIGT DET HAR BARA GÅTT EN TIMME SE DU ÅKTE TRÖTNAT PÅ ALVA REDAN(Louis)
Dom sitter i vardags rummet och vissar ingen uppmärksam het till oss när vi kommer in utan dom glor bara på tv.
-Jätte kul Louis jag tror jag skrattar i hjäl mig(Alva)
Alla rycker till av rösten efter som det bara är Zayn som hört den förut så behöver han inte vända sig om för att se vem det är han vet.
-ALVA(Louis)
-Hej Louis(Alva)
Hon ler stort där hon står med min arm runt sig.
-HON LEVER(Louis)
-Nej Louis jag är död jag tror dom redan fattat att jag lever(Alva)

Kapitel 17 Hope

Ur Nialls perspektiv.
 
Så fort intevjun är slut skyndar jag mig bort från tvstudion och till sjukhuset jag skiter i att byta om jag ska ju ändå inte vissa mig så mycket ofäntligt och vem bryr sig i om jag inte gör det liksom jag får se Alva mycket snabbare.
-Niall är du redan här du var ju för 5 minutersen i direkt sänd tv(Bella)
-Jag skyndade mig(Jag)
-Är du inte hungrig(Bella)
-Lite kanske(Jag)
-Jag går till kafet och köper något till dig sitt kvar här du(Bella)
Hon är värkligen omtänksam hon bryr sig i Alva och mig i alla men kanske för hon vet att Alva just hörde det jag sa.
-Hej Alva jag annar att du redan märkt aatt jag är här hehe jag menade det jag sa på tv och föresten om du flyttar in med Bella sen och det vet jag för att jag tjuvlyssna på er så tycker jag att det ska bli kul att träffa dig oftare för jag gillar dig värkligen och hoppas för hela mitt hjärta att du överlever och att koman snart är borta(Niall)
 
Två Månader senare.
 
Jag har fortfarande vart hos Alva ofta men kanske inte lika ofta som förut men minst en gång per dag och det tycker jag är duktigt gjort av mig så jag förtjänar mat på Nandos efter det besöket jag ska ha i dag.
Jag går sakta ner för trappan ut i köket för att bre mig en macka när jag märker att kylen är tom åh NEJ jag skyndar mig bort till Pauls hus för han har alltid mat och det är det som är så bra med att han bor så nära oss.
-HEJ PAUL JAG LÅNAR LITE MAT AV DIG(Jag)
-Välkommen Niall tevligt att du knackade innan du gick in i vårt hus(Bella)
-Förlåt Bella jag ska uppföra mig så fort jag ätit frukost(Jag)
-Klart du ska(Bella)
Hon ler mot mig och vi sätter oss tillsammans vid köks bordet och gör frukost innan vi bestämmer att gå tillsammans till Alva.
-Niall jag kan inte fatta att det gått 2 månader(Bella)
-Hon vanar jag lovar dig det(Jag)
-Jag av alla mänsikor borde värkligen inte vara så här orolig jag låg ju för i helvete i koma i 6 år(Bella)
Vi sätter oss i bilen och kör till sjuk huset.
Bella skuttar i förvåg in i Alvas rum men stanar med öppen mun när hon öppnat dörren jag går och ställer mig bredvid henne och öppnar munnen jag med.

Kapitel 16 Hope

Ur Nialls perspektiv.
 
"Jag går in i sjuk hus rummet och där inne står Alva och hon ler mot mig och hon ler stort också jag springer fram till henne och kramar om henne hårt jag älskar henne seriöst det gör jag jag älskar henne värkligen.
-Alva jag älskar dig(Jag)
-Niall jag älskar dig också(Alva)
Jag lutar mig fram och kysser henne den bästa kyssen i hela mitt liv."

Självklart var det bara en dröm men den va underbar endå.
-Louis jag åker till sjukhuset(Jag)
-Visst vi hämtar dig klockan 2 då har vi en timme på oss innan intevjun(Louis)
Juste fan vi har en intevju idag jag vill inte men jag måste lämna Alva på sjukhuset.
Jag skyndar mig ut i bilen och kör till sjukhuset där jag möts av Bellas glada ansikte.
-Bella hej på dig(Jag)
-Vad väntar du på gå in till henne(Bella)
Jag går in till henne och där ligger hon precis som i går men hennes hy är inte lika blek som i går jippi.
-Hej Alva jag kommer sitta här vid dig ända tills klockan 2 då har jag en intevju men jag lovar att komma tillbaka efter intevjun och snacka med dig(Jag)
 
Timmana går och Louis kommer in vid två och jag säger hej då och följer med han ut till bilen.
-Så Niall vad ska du svara på alla frågor om kärlek(Louis)
-Det får du se(Jag)
 
Ur Bellas perspektiv.
 
-Hej Alva jag sitter här med dig för jag vet hur ensamt det blir Malin går i skolan och ska åka bort till sin bror ver lovet så henne ser vi inte röken av medans jag skiter i skolan och har inga planer mer än att hänga med dig här.Jag tänkte slå på Killarnas intevju för jag minns att min mamma gjorde det och jag älskade det(jag)
 
Ur Alvas perspektiv.
 
Jag är glad att Bells va med mig och när hon nämnde det där om intevjun blev jag bara gladare för vad skulle man mer kunna önska än att höra Nialls röst nu när han inte är här.
 
-Jag är här med självaste One Direction(Killen)
-Hej hej(Killarna)
-Jag har hört mycket om ert album tidigare i andra intevjuer så nu vill vi bara ta frågor från fansen(Killen)
-Okej(Niall)
-Vilka av er är singlar och vilka är upptagan(Killen)
-Det är bara jag och Harry som är singlar men jag är kär i en tjej(Niall)
-Är du kär i en tjej får vi veta något om henne eller vill du hålla det hemligt(Killen)
-Jag kan berätta för den som skriver hat till henne är bara låg(Niall)
-Så vad är hennes namn och hur länge har ni känt varandra och vart är hon nu(Killen)
-Hon heter Alva vi har känt varandra i några dagar men jag är djupt förälskad i henne hon är 16 år vill du veta vart hon befinner dsig just nu så kan jag inte svara på det utan bara vart hennes kropp befinner sig hennes sinne kan ju vara vart som helst anars hon ligger i koma just nu på sjukhuset bara några minuter härifrån och jag bryr mig inte i om hon hör det här för jag vill att hon ska veta att ja är sjukt kär i henne(Niall)
 
Intevjun fortsätter och jag känner mig så varm inombords Niall Horan sa att han va kär i mig och jag är kär i han det måste jag säga till han NÄR jag vaknar.
 

Kapitel 15 Hope

Ur Alvas perspektiv.
 
Jag hör hur dom snackar där utanför och här ligger jag i koma jippi eller inte jag fattar inte hur Bella klarade av det här i 6 år jag har redan trötnat och det värsta är att jag inte kan gör något åt det jag ka bara ligga stil jag vill att någon ska snacka med mig jag vill höra Nialls röst och hans skratt.
Jag hör hur dörren öppnas.
-Hej Alva jag snackar med dig för jag vet att du hör mig och du har blivit som en lillasyster för mig och den dagen du vaknar för jag vet att du vaknar då lovar jag dig att du ska få komma och bo hos mig istället för hos din foster familj som inte bryde sig nog mycket om dig för att komma(Bella)
Jag känner både glädje och sorg glädje för att hon bryr sig och sorg för att jag inte har en bar foster familj det viste jag redan första gången jag träffa dom.
-Du föresten jag vet hur tråkigt det är att ligga i koma därförr vet jag vad som kan muntra upp dig så du får fjärilar i magen... NIALL(Bella)
Hon har rätt bara av att höra hans namn får jag fjärillar i magen jag är värkligen kär.
-Ja du ropade på mig(Niall)
-Kan du sjunga för henne hon måste ha sjukt tråkigt(Bella)
Jag hör hur Niall sätter sig på en stol tror jag sen börjar han sjunga på Baby med Justin Bieber.
Jag känner fjärilar i magen av bara tanken av att han sitter här och sjunger för mig och bara för mig.
Jag hör hur Bella viskar något till Niall och sen hör jag Nialls underbara skratt.
 
Två timar senare så känner jag hur jag börjar bli tröt konstigt kan man sova när man ligger i koma i alla fall somna jag om det nu är möjligt.
Jag vaknar av att en gitarr spelar och sen hör jag hur självaste One Direction börjar spela på One Thing och jag vill le men jag vet att det bara är jag som vet att jag ler för ingen ser mina reaktioner om man inte viste att jag levde skulle man nog tro att jag va död.
 
Ur Nialls persektiv.
 
Det känns bra att spela för henne jag vet inte varför men jag känner på mig att hon är lycklig även fast hon inte ler eller något sånt hon visar inga reaktioner på liv men det kanske inte är så konstigt.
-Niall du jag tror du är kär(Louis)
-Tyst du vet att hon kan höra dig(Jag)
-Opps mitt fel(Louis)
Jag ler lite innan jag känner tröt heten skölja över mig jag lägger ner huvet på Alvas säng bara för att vila mig en snabbis.
 
Ur Alvas perspektiv.
 
Jag känner en beröring på min arm sen efter bara några minuter hör jag Nialls djupa andetag han har somnat bredvid mig så gulligt av han att inte ens åka hem när han är tröt.
Jag hör hur någon ppnar dörren sen hur dågon eller några bär ut Niall.
-Hej Alva killarna kör hem Niall jag har en känsla av att han behöver sova och vila men att han kommer tillbaka så fort han vaknat jag ser på han att han gillar dig och jag vet att du gillar han också och föresten du har fortfarande på dig hans keps din stora dröm som du nämnde det(Bella)
Jag blir lycklig när hon nämner det där om kepsen jag vet att det är varje tjejs dröm att bära Niall Horans keps i bara någon sekund nu bär ag den och har typ haft den i snart 10 timmar.

Kapitel 14 Hope

Ur Bellas perspektiv.
 
allt va så jävla perfekt från första början av dagen vem kunde någonsin tro att en dag skulle kunna gå från perfekt till hemsk.
 
Vi satt oss på en bänk innan Niall bestämde att vi skulle åka till stranden bara för att och det gick vi alla med på och det ångrar jag så sjukt mycket nu.
Vi gick ut mot bilen och skrattade som vanligt Alva gick baklänges framför oss så hon kunde snacka med oss vilket jag också ångrar att hon gjorde.
jag hör skrikande däck sen Alva skrika och allt då menar jag allt går jätte snabbt Alva flyger i väg kansk 3 meter och vad gör jag jo jag bara står och glor på den blodiga inte rörandes Alva.
Jag hör hur Malin ringer ambulans men det enda jag kan tänka på är vad hände nyss jag va i min egen bubbla.
 
Nu sitter jag på en stol på sjukhuset och gråter Alva är inne på operation och jag får inte veta något om henne jag vet inte ens om hon lever.
Zayn sitter och håller om mig medans jag bara glor rakt fram jag vet precis vad som hände nyss eller rätare sakt för 5 timmar sen.
Alva bor i foster familj men ingen bryde sig tillräkligt mycket för att komma till sjukhuset det är ju helt sjukt att hon kan bo vid dom jag tänker övertala Paul och mamma att hon får bo med oss.....om hon överlever.
Tårana har runit nonstop sen vi kom hit och Zayn har viskat tröstande ord i mitt öra hela tiden.
Just är jag nästan somnat så rycks dörren till sjukhuset upp och in kommer Liam,Harry och Louis dom springer fram till Niall och kramar om han stackarn han hade liksom lite känslor för Alva efter att vi fikat dom kom väldigt bra överäns med varandra och maten.
 
Ur Nialls perspektiv.
 
Jag tycker om henne mycket kanske mer än vän men jag vet inte.Jag sitter med huvet nerböjt i händerna när jag känner armar som kramar om mig.Jag tittar upp och ser killarna och jag ler mot dom för dom är så stötande.
-Niall hur mår du(Louis)
-Hemskt(Jag)
Jag känner hur alla slutar krama mig sen hör jag en röst bredvid mig om säger"Niall ta det lugnt vad som än händer är vi här förvarandra och föresten hon gillar din keps hon snode den en gång när jag hade den på mig idag"Jag tittar upp och rakt in i Bellas ögon.
 
Två timmar senare får vi gå in till Alva för att hon har vaknat men hennes hjärta slår otakt.
-Hej på er(Alva)
Jag går fram till henne och sätter på henne min keps och hon ler mot mig och blundar och ett öronbedövande pip kommer från maskinen och alla hoppar till.
Hela rummet fylls av läkare.
 
Ur Zayns perspektiv.
 
-Zayn vad händer om hon inte klarar sig(Bella)
-Det tror jag hon gör(Jag)
 
Vi sitter yterliga 3 timmar innan en doktor kommer ut och ser på oss med sorgsna ögon.
-Hon ligger i koma och det sägs att hon kan höra er men jag vet inte om det är sant(Doktorn)
Jag ser hur Bella reser dig upp och går fram till doktorn.
-Hej jag heter Isabella och jag har svaret på den stora gåtan om man hör folk när man ligger i koma och det svaret är ja det gör man(Bella)
-Så Isabella hur kommer det sig att du vet det(Doktorn)
-För om det här hade hänt för några veckor sen skulle jag ligga inne på ett sjukhus och i koma(Bella)
-Då kanske du vet att det kan ta år innan hon vaknar(Doktorn)
-Du det är jag väl medveten om för mig tog 6 år innan jag vakna(Bella)
Dom snackar på och jag ser ur förstörd Niall är hur fan ska han klara av det här han blev kär vid första ögon kastet det syntes han är gladare än vanligt i hennes närhet.

Kapitel 13 Hope

Ur Zayns perspektiv.
 
Jag satt och kramade om Bella hon hade somnat och jag lätt henne sova mot min axel och sen vaknar hon med ett ryck och det gör jag med för att hon ryckte till.
-Vad är klockan(Bella)
-8 hur så(Jag)
-Fan jag måste skynda mig jag ska ju shoppa med Malin och Alva i dag(Bella)
-Juste det sa ni ju igår efter er fina sång(Jag)
Hon ler mot mig och reser sig ur soffan.
-Zayn jag får låna din jacka(Bella)
-Visst(Jag)
Efter ett tag kommer hon in med min baseboll jacka och Nialls keps.
-Vad tycker du(Bella)
-Snyggt(Jag)
Hon ler mot mig från där hon står.På sig har hon fortfarande sitt vita linne och ljusa shorts.
-Kan jag komma över senare?(Bella)
-Alltid(Jag)
Jag följer med henne ut i hallen och hon ler mot mig ett lurigt leende innan hon rufsar till mitt hår.
-Öj det var inte snällt(Jag)
-Blev du ledsen(Bella)
Hon ler samtidigt som hon tar på sig sina skor.
Jag låtsas bli jätte ledsen och hon ler innan hon pussar mig snabbt på kinden.
-Gladare(Bella)
Jag nickar lite och innan hon vänder sig pussar hon mig snabbt på munnen.
-Vi ses sen Zayn(Bella)
Hon skuttar ut ur huset med min jacka och Nialls keps på sig.
 
Ur Bellas perspektiv.
 
När jag kommer till parken så står Malin och Alva där och väntar.
-BELLS(Alva och Malin)
-Hej tjejer(Jag) 
-Bella  vad har du på dig den där jackan är väl lite stor för dig(Alva)
-Om du visste vems jackan va skulle du nog inte säga det samma(Jag)
-Vems är det(Alva)
-Zayns(Jag)
-Fattar du hur många som skulle döda för att ha den där jackan på sig(Malin)
-Kanske(Jag)
-Är det hans keps också(Alva)
-Nej det är Nialls(Jag)
-Har du Niall Horans keps på dig vet du inte hur många tjejers dröm du bär på dig just nu(Malin)
 
Ur Nialls perspektiv.
 
När jag vaknar ser jag att Bella och Zayn inte ligger i soffan mer så jag går ut i köket där Zayn sitter med ett stort leende på läpparna.
-Hej polarn hur är det med dig(Jag)
-Bra(Zayn)
-Jag tänkte dra och titta på lite kläder jag behöver handla nya(Jag)
-Jag följer med(Zayn)
Vi reser oss och går ut i hallen och jag börjar leta efter min keps var är den jag hade ju den här i går.
-Zayn har du sett min keps(Jag)
-Ja i morse den skuttade iväg med Bella(Zayn)
-Tog hon min keps seriöst vad ska jag ha på mig nu då(Jag)
-Niall du behöver ingen keps ho tog min jacka med så den får jag klara mig utan(Zayn)
 
När vi kommer fram till ett köpcenter går vi in och det första jag ser är Bella och MIN KEPS.
Jag springer fram och tar den från henne och hon vänder sig om och jag ler mot henne.
-Den tar jag (Jag)
-Niall jag lånade den ju(Bella)
-Nej du snode den (Jag)
-Nej jag lånade utan att fråga jag täkte lämna tillbaka den....sen(Bella)
-Säkert(Jag)
Zayn  kommer fram och jag ser hur både han och Bella skinner upp av att se varandra.
-Skulle inte du shoppa med dina vänner(Zayn)
-Jo men dom tittar på underkläder inte min stora idol precis jag tycker det ara är grymt tråkigt(Bella)
-Tror du dom behöver smak råd(Jag)
-PEDO(Malin och en annan tjej)
-Jag viste inte att ni hörde(Jag)

Kapitel 12 Hope

Ur Louis perspektiv.
 
Jag har fortfarande inte smält det där som Zayn sa han är kär i Bella.Bella och Harry låtsas va typ tillsammans bara för att göra Zayn avis för att alla vet att han gillar henne och Linda inte är bar för han.
-Hallå vi är tillbaka(Zayn)
Vi går ut i hallen och det första jag ser är hur Bella tittar på Zayn hon ler och snurrar en hårslinga runt hennes fingrar.
-Bella hej(Harry)
-Jag måste snacka med dig Harry nu(Bella)
Hon drar med sig Harry bort och Zayn tittar på mig med frågande blick och jag rycker på axlarna.
-Vem är du då(Jag)
-Jag heter Malin och är Bells kompis(Malin)
-Okej vilken film vill du se då(Jag)
-Twilight(Malin)
Just då kommer Bella och Harry ut ur Harrys rum och bella ler stort när hon hör Twilight.
-JAAA TWILIGHT (Bella)
-Okej då vi ser Twilight(Jag)
Dom skuttar upp och ner och gör något handslag innan dom börjar garva as mycket.
 
Ur Bellas perspektiv.
 
Jag va och snacka med Harry om vad som hänt i dag med Zayn och att vi inte behöver låtsas mer för om det häder något mellan mig och Zayn så händer det om ödet vill det inte för att vi fixar det.
När jag kommer ut hör jag hur Malin föreslår Twilight och det går jag självklart med på det är mina nya favorit filmer efter som jag såg dom med mamma på sjukhuset efter att jag vaknat det fanns inte så mycket att göra om ni fattar.
 
Vi alla sätter oss i vardags rummet och jag hamnar mellan Zayn och Malin perfekt.
När sista filmen närmar sig  sitt slut känner jag hur ögonen blir tyngre och helt plötsligt har jag somnat.
"Den vackra ängen är framför mig och där framför mig står Zayn med det där underbara leendet som ma kan döda för.Jag har på mig min blå kläning som jag hade på min 13 års fest då ajg och Zayn blev tillsammans.Jag springer fram och kramar om Zayn och han tar fram en kniv och går fram till det stora trädet där han ristar in Z♥B jag ler mot han och sätter mig under trädet och Zayn sätter sig bredvid mig.
Jag letar efter hans hand och ler mot han när hans ögon gnistrar så där underbart som bara hans ögon kan.
-Jag ska åka till London i 3 veckor det ska bli kul men jag kommer sakna dig(Jag)
-Jag kommer sakna dig mer (Zayn)
-Jag ska skriva det lovar jag dig och så dom 3 veckorna kommer gå snabbt sen är vi tillsammans igen eller hur(Jag)
-Klart vi är dom 3 veckorna kommer du ha kul i London och jag ha kul här sen så ses vi igen(Zayn)
Jag känner hur allt blir mörkt och helt plötsligt befiner jag mig på ett plan jag ser pappa bredvid mig och ler stort jag är på väg hem från London och ska snart få se Zayn.
Jag tittar ut och et första jag ser är att det brinner på vingen jag skriker till och en knastrig röst i högtalarna säger:
-Vi kommer störta hål er lugna(Kapten)
Jag tittar på pappa med tårar i ögonen sen går allt så ffort det slutar med att jag ligger ner kyld i vatnet och blir uppdragen av en rädnings båt medans jag hör dom säga att min pappa är död jag kan inget göra men mitt hjärta krossades och det enda jag tänker på är När ska jag få se Zayn igen.
Jag ser ett ansikte framför mig men inte vems ansikte som helst utan pappas det är aldeles vit jag rycker till.
-Det var du som skulle dött i stället för mig(Pappa)"

Jag vaknar med ett ryck och ser mig omkring det är ingen vaken och Malin är inte kvar hon har väl gått hem.Jag känner en hand på min axel och rycker till igen.
-Bella hur mår du(Zayn)
-Mardröm(jAG)
Han kramar om mig och jag kramar om han tillbaka det finns inget bättre än att krama Zayn man känner sig tryg i hans armar.

kapitel 11 Hope

Ur Zayns perspektiv.
 
Jag går bort till kiosken och där bakom står Linda och hånglar med en kille.
-LINDA VAD FAN GÖR DU(Jag)
-Zayn vad gör du här(Linda)
-Va ute på promenad bara och får se tjejen som hånglade med mig igår stå och hångla med en annan kille(Jag)
-Vem är han(Killen)
-Det är Zayn(Linda)
-Killen som du låtsas va tillsammans med för att han ska hjälpa dig bli känd(Killen)
-Vem är du(Jag)
-Simon Lindas kille vi har snart vart tillsammans i 1 år(Simon)
-Linda det är slut bara så du vet(Jag)
-Nej snälla Zayn(Linda)
Jag går bort till Bella och den där andra tjejen Malin som står och snackar.
-Bella du hade rätt(Jag)
-Det har jag alltid lilla du och det vet du(Bella)
-När slutar du skola(Jag)
-1 hur så(Bella)
-Jag hämtar dig vid skolan så kan vi se på film hemma hos oss med killarna(Jag)
-Jag gör det om Malin följer med(Bella)
 
Ur Bellas perspektiv.
 
-Ursäkta oss i någon muínut(Malin)
Hon drar mig en bitt från Zayn coh jag ler mot henne.
-Är du dum i huvet eller du vet hur mycket jag gilar One Direction jag kan inte va i samma rum som dom(Malin)
-KOM IGEN(Jag)
-Okej bara för din skull inte för deras(Malin)
-Jag älskar dig(Jag)
-Vi är på(Jag)
-Bra ses vid 1(Zayn)
 
Ur Zayns Perspektiv.
 
När klockan närmar sig 1 går jag hem till oss och så fort jag kommer innan för dörren så kommer Louis mot mig.
-Jag vet vad du tänker säga och du hade rätt jag gjorde det för att jag gillade Bella och det var dumt av mig att reagera så(Jag)
Han tittar med förvånad blick på mig och jag ler.
-Jag får låna din bil(Jag)
-Vad ska du med den till(Louis)
-Jag ska hämta Bella och hennes kompis Malin så kommer vi hit och ser en film som inte är toy story(Jag)
Han räker över nycklarna till mig och jag går ut till bilen och kör i väg mot skolan.
 
När jag kommer fram står Bella,Malin och en till tjej dom hoppar runt och sjunger.
Så fort jag hoppar ur bilen hör jag hur dom sjunger på "Summer of 69"
-Bra ni sjunger tjejer(Jag)
Dom hoppar till innan dom börjar garva så sjukt mycket.
-Jag måste gå nu om jag ska hinna med bussen men vi ses i morgon och shoppar och föresten Bells älskar din tröja(Tjejen)
-Tack Alva klart vi ses i morgon 9 i parken?(Bella)
-Ja hej då älskar er tjejer(Alva)
Hon springer i väg mot bussen och juag tittar på Malin och Bella.
-Hur gammal är hon hon såg inte ut att gå i 6an(Jag)
-Hon går i 9an och är 16(Bella)
-Hur gammal är du då Malin du ser inte häller ut att gå i 6an(Jag)
-Jag är 17 och har legat i koma i 4 år efter en flygplans olycka(Malin)
-Samma flygplan som du Bella?(Jag)
Dom nickar och vi går tillsammans till bilen.
 
 

Kapitel 10 Hope

Ur Bellas perspektiv.
 
Nu undrar ni säkert varför jag pussade Harry jo det va för att han gav mig en blick sen på Zayn och då skulle jag bara ge igen för jag klarar inte av att stå som inget har hänt när den jag är kär i sitter bara några meter i från mig och hånglar med en annan tjej det gör ont och igentligen skulle jag inte hem då jag gick från dom men jag klararde bara inte av att vara kvar.
Jag går med släpiga steg upp på mitt rum och tar på mig mjukis byxer och ett linne det jag alltid sover i.
När jag tvättat bort sminket,Satt upp håret i en tofs,borstat tänderna och gåt på toa så går jag ner för trappan för att dricka vatten och ta mina medeciner som jag måste ta.
-TITTA HON GÅR NÄSTAN NAKEN(Louis)
Alla vänder sig till mig och jag börjar skratta efter som jag inte alls är nästan naken.
-Nej det va hon ju inte(Harry)
-Ska inte du sova(Zayn)
Han säger det så kyligt att jag rycker till och tittar på han med sårad blick men han vägrar möta min blick.
-Jo men jag måste ta mina medeciner eller ska jag hamna på sjukhus igen tycker du(Jag)
Jag säger det lite argare än vad jag tänkt mig men jag va seriöst arg på vad han gjort han snacka med mig som om jag vore någon jävla hjärtlös person.
Han mumlar något obetydligt men killarna värkar hört för dom vänder sig direkt till Zayn och ger han blickar som jag inte kan tyda.
Jag tar med mig medecinen upp jag vill inte ta spruta ner när dom står och glor på mig.
-AH du har en nål och en spruta(Louis)
-Ja?(Jag)
-Vad ska du med dom till det är väl inte knark(Louis)
-Jag knarkar inte det är min medecin(Jag)
Jag går upp och känner Louis blick i ryggen.
 
Ur Louis perspektiv.
 
Vi går ut i köket och äter mat och alla väntar på att få gå hem för då ska vi allt ta ett snack med Zayn som han beter sig i kväll är ju helt dumt han sa att Bella säkert skulle få det bra på sjukhus efter som Harry skulle va med henne hela tiden.
-Zayn du vet att alla kommer snacka med dig när vi kommer hem(Niall)
-Ja jag vet det(Zayn)
När vi ätit klart så går vi hem och så fort vi stängt dörren så börjar alla fråga saker till Zayn och han bara håller käften och går upp på sitt rum och låser in sig.
-DU VET ATT DET HÄR ÄR INTE ÖVER ZAYN DET DU GJORDE I DAG DET VAR OACEPTABELT DET DU SA TILL BELLA DET VAR LÅGT ÄVEN FÖR DIG HON HAR INTE GJORT DIG NÅGOT ELLER HUR(Jag)
Jag brukar vara den som skrattar och skojar men nu är jag fullt seriöst man gör inte så till personer man gillar.
 
Ur Zayns perspektiv.
 
Jag vet att jag gjorde fel jag vet det så mycket men vad ska jag säga hon kysste nästan Harry eller det var ju bara en kind puss men endå det gjorde ont.
Fast om hon nu gillar mig på samma sett som jag gillar henne då borde det gjort ont att se mig och Linda sitta och kyssas i soffan och om jag ska vara ärlig så vill jag inte sitta och kyssas i soffan med Linda det kändes fel och jag kunde inte låta bli att gämföra kyssarna med den kyssen jag fick med Bella när vi var 13.
Jag håller just på att somna när jag får ett sms från Linda där det står:
 
"Zayn vi kan inte ses i morgon jag har min bästis på besök över dagen hon är värkligen underbar jag älskar dig"
 
Jag årkar inte svara så jag låter det vara.
 
"Jag springer på den underbart vackra ängen där borta står hon med det underbara bruna håret och med det där underbara leendet på läpparna.
Jag kramar om henne och hon ler fortfarande lika stort.
-Zayn jag har värkligen saknat dig(Bella)
-Jag har saknat dig med Bella(Jag)
Jag kysser henne och det känns underbart men sen när jag ska titta in i dom där underbart fina bruna ögonen ser jag in i ett par is blå ögon jag drar mig i från personen och framför mig står Linda och inte Bella.
Jag vänder mig om och där står Bella jag går mot henne men när jag kommer nära ser jag att hon inte är ensam bakom henne står Harry och håller om henne.
-Jag är så ledsen Zayn jag gick vidare precis som du gjorde(Bella)
-Jag älskar dig(Jag)
-Jag önskar jag kunde säga det samma(Bella)"
 
Jag vaknar med ett ryck och kollar klockan den är 9 så jag bestämmer mig att gå upp.
-ZAYN NU SKA VI SNACKA(Louis)
Jag går ut genom dörren jag bryr mig inte i att fixa håret utan drar en mössa över håret.
sen går jag snabbt ut jag tar den striden när jag ränsant tankarna lite.
Jag går genom en park och längre fram ser jag BELLA och en annan tjej ska inte dom va i skolan.
Jag går snabbt fram till dom och den ena tjejen bara tittar på mig med stora ögon.
-Ska inte ni va i skolan(Jag)
-Vår lärare är sjukt och vi har ingen vikare så vi har ledigt i 1 timme om du måste veta det och varför skulle du igentligen bry dig(Bella)
Hennes röst är kylig och jag rycker till av att hon kan använda den rösten till mig fast det förstås jag andvände den till henne i går.
-Jag bara undra(Jag)
-Okej ska du gå och leka med din lilla tjej nu eller(Bella)
-Hon är med sin bästis(Jag)
-Jaha det såg ut som dom va mer än vänner när vi gick förbi dom eller vad säger du Malin(Bella)
-Du sa ju att du inte skulle säga något till han(Malin)
 
Ur Bellas perspektiv.
 
-Jag sa att jag inte skulle säga något om vad dom gjorde(Jag)
-Bella sluta ljug för mig nu(Zayn)
-Om du inte tror Bella kan du ju allt gå och titta bakom kiosken där borta(Malin)
Jag ler mot henne och hon ler tillbaka hon är en bra vän och hon va med på samma plan som mig och har också legat i koma fast bara i 4 år efter som hon bara är 17.
 

Kapitel 9 Hope

Ur Bellas perspektiv.
 
Jag är sjukt besviken på mig själv hur kunde jag någonsin tro att det skulle bli något mellan mig och Zayn han har ju den där tjejen som sitter och hånglar med han hela tiden inte för att jag tror att han gillar det för han ser bara ut att lida men då skulle han väl knuffa bort henne liksom han får väl hångla med vem han vill vi är ju inte tillsammans.Vi kanske inte gjort slut på riktigt men vi är inte tillsammans för liksom jag kunde lika gärna vart död just nu och då skulle säkert Zayn va så mycket lyckligare.Jag reser mig snabb upp och alla tittar på mig och hon den där jävla tjejen ler sitt överlägsna leende.
-Jag drar hem nu vi hörs killar(Jag)
Jag kramar om alla förutom Zayn för han har den där tjejens armar om sig.
Jag går bort till hallen och tar på mig mina skor innan jag går ut ur huset.
 
Ur Zayns perspektiv.
 
Hon kramade alla förutom mig det gjorde ont men vad ska jag säga jag hade Linda över hela mig hon kysste mig typ hela tiden och det eda jag tänkte på va hur Bella och Harry satt och tittaade på varandra det ska vart jag och Bella som titta på varandra så där inte Harry och Bella.
-Jag måste hem nu gullet men vi kanske kan ses i morgon(Linda)
-Ja(Jag)
Hon kysser mig och försöker med något med tungan som värkligen är sjukt obehagligt sen ler hon mot dom andra och skuttar ut i hallen.
När vi hör dörren slå igen vänder sig alla till mig och jag tittar frågande på dom.
-Du gillar Bella(Liam)
-NEJ(Jag)
-Det syns att du gillar henne så ge upp med att försöka dölja det(Louis)
-Men jag är tillsammans med Linda(Jag)
-Jag trodde du sa att i va på G (Harry)
-Nej vi är tillsammans(Jag)
-Bra då är Bella ledig för mig(Harry)
Jag känner svartsjukan stiga men jag valde själv att göma för dom att jag är kär i Bella även fast det kanske inte gick så bra.
-Mm(Jag)
-Föresten hon har fått vårt rum hemma hos Paul(Harry)
-Bor hon vid Paul(Jag)
-Ja hennes mamma och Paul har visste ett förhållande(Harry)
-Okej berätta vad du såg jag ser på dig att det är något smarigt(Louis)
-Jag gick in i rummet och hon stog utan tröja jag såg henne i BH hon har grym kropp(Harry)
Jag känner ännu mer svartsjuka stigga i mig.
 
Ur Harrys perspektiv.
 
Jag säger det bara för att reta upp Zayn jag vet att han är kär i Bella och det vet dom andra killarna också det är bara det att han intevågar erkänna det själv att han är kär i Bella eller han kanske har erkännt det men han vill inte såra Linda vilket är konstigt så som hon tittar på Louis.
-Jag är hungrig(Niall)
-Jag med(Zayn)
-Vi drar hem till Paul och äter för vi har ingen mat här(Liam)
Vi går tilsammans bort till Pauls hus och går bara in och där hittar vi Bella sittande med ett stort leende och mobilen i handen hon snackar med någon i telefon.
-HALLÅ(Jag)
-Jag ser er du behöver inte skrika(Bella)
-SORRY(Jag)
-Sluta då(Bella)
-Killar vad gör ni här(Paul)
-Niall är hungrig och vi har ingen mat(Liam)
-Är jag förvånad NEJ(Paul)
-Bella din mamma vill snacka med dig(Paul)
-Okej(Bella)
Hon säger något i telefonen och och går sedan in i vardags rummet.
 
Ur Zayns perspektiv.
 
Hon är värkligen vacker...nej jag går inte tänka så jag har Linda och är lycklig med henne.
Vi går ut i vardags rummet och Bella sitter där med sin mamma.
-Gumman gå och lägg dig nu du ska tittapå skolan i morgon(Tina(Bellas mamma om ni mins))
-Vart ska du gå i skola(Harry)
-Jag vet inte jag ska gå i 6an(Bella)
-Du är 19 och ska gå i 6an vågat(Niall)
Hon skrattar innan hon kramar om alla mig med men när hon kommer till Harry pussar hon han på kinden sen går hon ut ur rummet.
Vad var det där för vill jag bara fråga men då fattar dom att jag gllar henne och det får dom inte veta.
 

Kapitel 8 Hope

Ur Zayns perspektiv.
 
När vi landar i London känner jag en lättnad att vara tillvaka men också en saknad av att inte veta var Bella är.
När vi sätter oss i bilen lutar jag mitt huvud mot Liam och somnar
 
"Det underbara leendet flygger förbi och hör hennes skratt.
-Zayn jag har saknat dig såå mycket(Bella)
-Bella jag har saknat dig också(Jag)
Hon kommer fram och lägger armarna om mig och jag ler stort mot henne och hon ler ungefär lika stort mot mig.Jag lutar mig fram och är bara några centimeter från hennes läppar...."
 
Jag vaknar av att Liam puttar på mig och jag tittar mig yrvaket om kring vi är hemma i London och utanför vårt hus.
-Sovit gott Zayn(Liam)
-Mm(Jag)
Jag släppar mig sakta ur bilen och ska just säga hej då till Paul när jag ser att det är en annan än Paul som kör oss.
-Var är Paul(Jag)
-Hans flickvän flytta hem till han i dag och skulle visst va med henne(Liam)
-Kan vi inte gå och hälsa på(Niall)
-Niall vi kan inte komma o inbjudna till Pauls hus(Liam)
-Men det gör vi ju alltid(Niall)
-Äh jag vill se på Toy story(Liam)
-Ja men den är hos Paul(Harry)
-Då får DU gå och hämta den(Liam)
-Jaja jag gör det väl(Harry)
 
Ur Harrys perspektiv.
 
Jag börjar gå bort mot Pauls hus och knackar inte som vanligt.
-PAUL!(Jag)
-HARRY VAD GÖR DU HÄR(Paul)
-LIAM VILL SE TOY STORY OCH DEN ÄR HÄR(Jag)
-Den ligger nog i bokhyllan vid tven där ni killar brukar sova när ni sover här(Paul)
Jag går upp för trappan och in i rummet som vi brukar ha och just när jag går in hör jag en tjej skrika jag tittar och ser en tjej stå uta tröja.
Jag går snabbt ut och blir helt röd i ansiktet.
Det va något bekant med den där tjejen jag  vet bara inte vad.
-Jävla pedo(Tjejen)
Hon går förbi mig med en tröja p sig den här gången och jag går in och hämtar filmen.
-Paul jag drar tillbaka hem till killarna(Jag)
-Men då kan du ju ta med dig Isabella(Paul)
-BELLA JAG HETER BELLA(Bella)
Då slår det mig vem det är det är ju Bella BELLA tjejen som vi va och hälsa på.
-Kom då Bella du får ju träffa din älskade ZAYN(Jag)
Hon kommer ut och jag ler mot henne men hon ler inte tillbaka och ger mig en sur blick innan hon tar på sig sina skor och följer med mig.
 
Ur Zayns perspektiv.
 
Linda kom hem till oss för att se på Toy story med oss och det känns bra att ha henne här men jag kan inte sluta önska att det var Bella.
-Jag är tilbaka(Harry)
Han kommer in med dvd och bakom han kommer BELLA.
-Hej(Bella)
-Bella hej(Liam)
Just när jag ska resa mig och krama henne så kysser Linda mig och jag ser hur hon ler elakt mot Bella efter kyssen.
-Så Bella hur gammal är du 14?(Linda)
-19(Bella)
-Nej seriöst du kan inte vara 19 du måste sluta ljuga(Linda)
-Hon ljuger inte hon  är 19 ja har kännt henne sen jag va 3(Jag)
-Hur förklarar du då att hon ser ut som hon gör(Linda)
-Jag har legat i koma i 6 år(Bella)
Hon ler ett överlägset leende innan hon sätter sig bredvid Harry i soffaan och jag känner ett stygn av svart sjuka.

Kapitel 7 Hope

Ur Zayns perspektiv.
 
Jag och killarna går hem till mig och jävlar vad lycklig jag är även fast det typ är en vägg mellan mig och Bella har jag saknat att se henne le och skratta.
-Zayn du hade rätt Bella är SJUKT snygg(Harry)
-Dröm vidare grabben hon är min(Jag)
-Man vet aldrig du har ju Linda om du glömt det(Harry)
Juste fan jag va ju på G  med en tjej i London efter att Perrie dumpa mig.
-Äh vi är inte tillsammans(Jag)
-Man vet aldrig hon kanske tror det(Harry)
 
Ur Harrys perspektiv.
 
Jga är igentligen inte intresserad av Bella jag håller med hon är snygg men jag gillar hon Maria mer jag vet inte varför.
Den ända anledningen jag gör så här mot Zayn är för att ha blir så sur.
 
Ur Bellas perspektiv.
 
-Gumman kom ner hit ett tag snälla(Mamma)
Jag skuttar glatt ner för trappanoch in i köket där mamma sitter.
-Jag har något viktigt att berätta(Mamma)
-Berätta på(Jag)
-Jag har hittat en kille(Mamma)
-Gud vad rolig jag är så glad för din skull mamma(Jag)
-Problemet är att han bor i London och vi har funderat på att flytta i hop(Mamma)
-I London(Jag)
-Ja(Mamma)
-AAH JAG ÄLSKAR DIG(Jag)
-Jag som trode att du inte ville(Mamma)
-Mamma Mira,Zayn och killarna bor ju i London då betyder det att jag kan träffa dom oftare så jaa(Jag)
-Det är ju underbart att du tycker så jag va så orolig att du inte skulle tycka så(Mamma)
-När åker vi(Jag)
-Jag vet inte det tar ju lite tid att paka och så(Mamma)
-Vi säger om en vecka okej(Jag)
-Du är underbar gumman det vet du väl och föresten du har skola att gå i(Mamma)
-Jag börjar i London i stället jag kan börja gå i 6an där och lära mig allt som jag borde lärt mig under dom är 6 åren snälla mamma(Jag)
-Jaja duy får börja i 6an om du tycker så(Mamma)
-Bra då kan jag få en utbildning som är bra(Jag)
-Gumman då(Mamma)
-Jag är en 19 årig tjej som ska börja 6an det är inget konstigt med det(Jag)
Jag kan erkänna jag såg värkligen inte ut som en 19 åring jag såg kanske ut som en som är runt 14-15 men det har jag alltid gjort jag har ju inte förändrats så mycket när jag legat i koma så ingen märker väl hur gammal jag är.
-Mamma jag vill färga håret(Jag)
-Vilken färg(Mamma)
-ORANGE(Jag)
-Orange(Mamma)
-Ja(Jag)
-Okej vi fixar det i London då(Mamma)
-Tack så mycket(Jag)
 
En vecka senare!!!
 
Jag sitter på ett plan till London och till min förvåning så är jag inte rädd alls jag älskar London och det ska inte få förstöras av en flygtur som jag säkert kommer åka många gånger det gick fel en gång och jag förlorade min pappa men det betyder inte att det ska gå fel gämt.
 
När vi landar så springer mamma fram till en man som ser väldigt snäll ut enligt mig men det förstås jag tycker alla ser snälla ut.
-Hej jag heter Paul och du är?(Paul)
-Jag heter Isabella men kalla mig Bella det gör alla andra(Jag)
-Okej hur gammal är du då(Paul)
-19(Jag)
-Nej men seriöst hur gammal är du(Paul)
-Jag är 19 bara så du vet om du inte tror mig fråga mamma(Jag)
-Hon är 19 det är Bella jag snacka så mycket om ho du aldrig fick träffa för att hon låg i koma(Mamma)
-Jaha okej förlåt det va i te meningen(Paul)
-Det gör inget(Jag)
 
Ur Zayns perspektiv.
 
Hon hade dragit uta att säga något till mig det gjorde ont i hjärtat att inte veta var hon är jag skulle hem till henne i morse och det ståg en till salu skyllt på tomten jag fattar inte hon har flyttat men vart.
-Killar Bella har dragit(Jag)
-Vi hinner inte leta efter henne vi ska til flyget nu(Liam)
-Jag nickar och vi går ut till bilen som kör oss till flyget och jag kan fortfarande inte fatta att hon har dragit.
-----------------------------------------------------------------
skriv vad ni vill ska hända i berättelsen.
följ mig på twitter om du vill  @anestedt

Kapitel 6 Hope

Ur Bellas perspektiv.
 
Jag ler stort mot Maria min bästa vän jag har saknat henne så sjukt mycket.
-Du Bells jag har saknat dig sjukt mycket (Maria)
-Jag har saknat dig med(Jag)
Jag känner tårarna rinna ner för mina kinder jag har saknat personen  som vart med mig varje lov och varje Jul.
-Bells gråt inte jag måste vissa dig en sak(Maria)
Hon går fram till sterion och slår i gång en låt som är sjukt bra.
-Det är Bruno Mars Granade(Maria)
Hon vissar mig några danssteg som jag väl känner igen det va dom vi gjorde den gången jag va med henne i London.
-Du hittade en låt som passa till dansen(Jag)
Jag börjar dansa jag med och vi skrattar sen hör vi hur någon busvisslar och Maria bara står och glor där står killarna.
-Maria sluta glo du skrämer dom(Jag)
-Juste Bells det på minner mig om vad jag har med mig till dig.
Hon går bort till sin väska och tar upp ett kuvär som får mig att skina upp.
-Det är brevet du glömde som du skulle skicka(Maria)
Jag tar i mot brevet innan jag går fram till Zayn.
-Här jag skulle skickat det för 6 år sen men det kanske inte är försent(Jag)
 
Ur Zayns perspektiv.
 
Jag öppnar det lilla kuväret och i det ligger det ett brev där det står:
 
Hej Zayn!
Jag saknar dig jätte mycket jag har det bra i London och det äär inte långt kvar tills jag ska åka hem då jag får se dig igen och dina underbara ögon.
Jag har vart mycket med en tjej som heter Maria men det nämnde jag ju i det andra brevet vi har gjor en dans som jag ska vissa dig någon dag. Jag ska åka hem med pappa och det ska bli kul efter som pappa är min pappa och han förstår mig och han gillar dig och har alltid gjort han tycker du är en bra kille.
Jag önskar dig all lycka medans jag är borta och när jag kommer tillbaka så hoppas jag att du kan klättra in genom mitt fönster och sjunga för mig nr jag inte kan sova precis som innan.
Jag har föresten köpt en jätte fin sommar kläning som jag ska ha på mig på vår skolavslutning den kommer vara 1000 gånger snyggare än vad Miranda kommer ha på sig bara så du vet.
Jag har föresten lärt mig flytande svenska eller kanske inte riktigt men nästan jag kan säga vissa ord och vissa meningar Maria lärde mig hon kommer från sverige och är en väldigt snäll tjej jag älskar henne som vän hon är nog en av mina bästa vänner henne ska du få träffa när du och jag åker till London i hop.
Jag älskar och saknar dig och kommer snart vara vid dig igen och då får jag krama om det precis som innan jag åkte kram din Bella!♥
 

Det ligger ett foto i också det föresteller Bella och Maria nedanför Big Ben jag ler lite inan jag tittar upp på Bella som ler.
-När får jag se den där dansen då(Jag)
Hon tittar på Maria som ler stort och slår på cd-spelarn och dom börjar dansa och jävlar vad bra dom är.

Kapitel 5 Hope

Ur Zayns perspektiv.
 
-Hej Zayn vad kul att se dig igen(Tina)
-Jag va på sjukhuset tidigare(Jag)
-Ja juste Bella vänta två sekunder(Tina)
-BELLA DU HAR BESÖK(Tina)
Mitt hjärta stannar när jag hör henne ropa det.
-JAG KOMMER (Bella)
Jag tror jag dör hennes röst det är värkligen hon.
Jag hör steg i trappan och några sekunder senare tittar jag in i dom choklad bruna ögonen jag saknat så.
-Zayn..(Bella)
-Hej är det du som är Bella jag heter Louis vi har hört så mycket om dig(Louis)
Hon sliter blicken från mig och ler mot dom andra och jag ser att hon fortfarande har tandstälning.
-Kom in vet jag(Bella)
Vi följer med henne upp på hennes rum och jag känner hur mitt hjärta slår snabbt jag ser tjejen jag saknat i 6 år 6 hela år.
-Min bästis Maria kommer snart(Bella)
-Tjejen du träffa i London(Jag)
-Ja du minns det(Bella)
-Klart jag gjorde(Jag)
-Det förvånar mig lite faktist du har ju så mycket fast det förstås är man med i ett känt band som One Direction är det väl så(Bella)
-Du har pluggat eller?(Jag)
-Nej jag har bara vart väldigt uppmärksam under dom här 6 åren(Bella)
-Menar du att du hörde allt jag sa(Jag)
-Varenda litet ord och det förvånar mig att du aldrig nämnde något om Perrie(Bella)
Jag känner ett stygn av skuld i mig.
-Hur fick du veta på det(Niall)
-Jag hr väl lyssnat på era intevjuer(Bella)
Just då plingar det på dörren och Bella skiner upp i det där underbara leendet som hon inte gav mig.
-MARIA(Bella)
Hon springer ner för trappan och jag känner mig som en skit seriöst vad trodde jag att jag skulle kunna komma hitt och få tillbaka henne men det förstås jag visste ju inte att hon va vaken jag trodde hon fortfarande var i koma men hopades varje dag att hon skulle vakna.

Kapitel 4 Hope

Ur Zayns perspektiv.
 
Dagarna går och jag tänker bara på hur Bella ser ut och om hon någonsin kommer vakna igen jag klarar inte av att stå och tänka på att hon kanska inte vaknar så jag går ut ur studion som vi är i för att möta fansen som står utanför dom gör mig alltid så glada.
-HEJ(Jag)
Fansen skriker högt och jag skrattar lite innan jag skriver några autografer och tar några bilder med fansen och dom blir alldeles till sig precis som jag och Bella va den där gången vi var och såg michael jackson då Bella va så himla lycklig samma kväll som jag kysste Bella för förta och kanske sista gången.
Jag skuter snabbt bort tanken men den kommer tillbaka hela tiden.
 
Ur Bellas perspektiv.
 
Jag årkar inte ligga kvar längre jag har fått nog jag pressar upp ögonen och till min förvåning så funkar det jag lyckades.Utan att tänka mig för reser jag mig upp och går ner från sängen och just då kommer en sköterska in i rummet som tappar allt hon har i händerna.
-Herre gud du är vaken(Sköterskan)
-Ja(Jag)
Jag går bort mot toaleten ni annar inte hur kissnödig man blir under 6 år.
-DOKTOR KOM FORT(Sköterskan)
En doktor kommer in i rummet och tappar allt han har i händerna precis som sköterskan.
-Får jag gå på toa i fred nu eller?(Jag)
-Du är vaken(Doktorn)
 
Två veckor senare
 
Ur Zayns perspektiv.
 
Vi sitter i en taxi på väg till sjukhuset från Flygplatsen ja vi valde att åka hitt det första vi gjorde.
Så fort vi kommer fram springer jag in i reseptionen.
-Hej jag söker Isabella Lund(Jag)
-Jag är ledsen men hon skrevs ut för 1 vecka sen(Tjejen i reseptionen)
VA? Jag fattar inte skrevs hon  ut ligger hon inte i koma eller är hon  död.
Jga nickar och går ut till killarna.
-Vilket rum(Louis)
-Hon har skrivits ut(Jag)
-Det betyder att antingen har ho vaknat eller så har hon dött(Liam)
-Vi måste åka hem till hennes mamma(Jag)
 
När vi kommer hem till Bellas hus går vi upp och plingar på.
Dörren öppnas och där står Tina.

Kapitel 3 Hope

Ur Zayns perspektiv.
 
Jag lovade mig själv att inte gråta när jag berättade det för killarna men det är omöjligt jag vil bara se in i dom där underbart choklad bruna ögonen jag älskar så.
-Zayn du ska se att hon vaknar(Liam)
-Men tänk om hon inte gör det då(Jag)
-Zayn hon kommer att vakna jag lovar dig det(Liam)
Jag kramar om Liam och helt plötsligt har vi en stor grupp kram konstigt...eller inte.
-Zayn det kommer bli bra(Harry)
 
Ur Bellas perspektiv.
 
Det var längesen jag hörde Zayns röst det var längesen han va här han brukade sitta bredvid min säng varje dag och snacka med mig om vad som hänt och hur mycket han sakna mig och allt jag ville va att öppna ögonen eller i alla fall röra på mig och vissa att jag hörde han men inte kude jag det.
Jag tänker tillbaka på den dagen Zayn va här första gången.
 
-Jag vet inte om du kan höra mig men jag tänker prata med dig endå det känns mindre värkligt om jag fortfarande snackar med dig även fast jag inte får något svar(Zayn)
-Jo jag saknar din röst,ditt skratt,dina ögon och ditt underbara leende jag saknar hella dig jag vet inte vad jag gör om du inte vaknar upp du är mitt liv Bella jag älskar dig och ska alltid finnas här vid din sida och den dagen du vaknar upp ska jag sitta här och le mot dig(Zayn)
 

Jag tänker på den gången han berätta att han va med i X Faktor och nu är med i ett Band som är känt över hela världen jag mins att jag va så himla stolt över han just då och skulle göra vad som hälst för att få krama om han och sägaa grattis men inte gick det.
Nu har det gått 6 år sen jag hamnade i den här jävla koman och jag vet inte hur jävla långtid det tar innan jag vaknar upp från den för jag vet säkert att jag kommer vakna upp från den för sköterskorna snackar med varandra om att dom tror inte jag ska vakna efter som dom inte vet om jag hör vad dom säger för om jag gör det så kommer jag troligen vakna.Jag har hört varenda litet ord dom har sakt om mig.
Min mamma brukar alltid slå på tven åt mig för hon tror fortfarande att jag hör vilket jag gör och oftast när hon slår på den så är det One Direction som har intevju och jag blir lika glad när jag hör ayns röst och det tror jag mamma vet.
-Hej Gumman jag är här för att One Direction har en intevju och jag tänkte att du kanske ville höra den(Mamma)
Hon slår på tven och det första jag hör är Zayn säga"Perrie och jag gjorde slut för ett tag se hon va väl inte den rätta för mig" Jag skulle vilja gråta jag känner sorgen inom mig av att han haft en annan tjej men han måste ju gå vidare han kan ju inte vänta på mig för evigt jag kanske inte vaknar på flera år han förtjänar någon bättre än mig jag som är halvt död.
 
Ur Zayns perspektiv.
 
-Så när hälsade på henne sist(Niall)
-Före Jul typ(Jag)
-Okej så hon vet inte om att du och perrie va tillsammans(Niall)
-Nej(Jag)
-Kan vi inte åka och hälsa på henne(Louis)
-Vi får inte ledigt fören om 2 veckor(Liam)
-Men vi kan åka dåå SNÄÄLLA jag vill träffa tjejen i dina drömar Zayn(Louis)
-Jag ska i alla fall åka ner då(Jag)
-Då följer jag med(Louis)
-Jag med(Niall)
-Jag med(Harry)
-Jag med (Liam)
 

Kapitel 2 Hope

Ur Nialls perspektiv.
 
Zayn sackar ofta om den här tjejen Bella som han är kär i och har vart det sen han va 13.
-Zayn varför får vi aldrig träffa Bella?(Jag)
Hans blick som va så glad försvinner snabbt in i sorg när jag frågar det.
-Jag berättar i kväll vi kan ha film kväll(Zayn)
-Hemma hoss Mig och Hazza(Louis)
Det är något med Bella som Zayn inte berättar han har vissat bilder på henne och det han har sakt är att hon flytta det är därför han inte har några nya bilder på henne men jag tror inte det är saningen för då skulle dom smsa och ringa jag känner Zayn.
 
När vi kommer hem till Louis och Harry senare på kvällen är jag fortfarande nyfiken på vad som igentligen hände med Bella.
 
Ur Liam perspektiv.
 
Vi alla sitter och väntar på Zayn som kommer in med en kartong som kanske inte är jätte stor men den är inte jätte liten häler.
-Okej efter som ni är mina bästa vänner tänker jag berätta det här för er jag ha inte berättat det för någon annan.(Zayn)
Han tar upp ett brev och jag läser igenom det:
 
Hej Zayn!
Jag har det bra i London men jag saknar ju dig jag har ju inte sett dig på snart 1 vecka det gör ont att vara utan dig och jag är lycklig att det bara är några dagar kvar tills vi ses igen.
Jag har sett Big Ben och London Eye och någon dag ska jag ta med dig till London och vissa dig alla dom här sakerna så att du också får uppleva dom.
Jag har träffat en kompis här hon heter Maria och är väldigt snäll men hon kan ändå inte få bort tankarna från dig och alla dom gångerna du klättrat in genom mitt fönster mitt i natten och sjungit för mig bara för att jag inte kan somna det kan ingen slå.
Jag saknar dig jätte mycket.Älskar dig ses snart din Bella!♥
 

-Det här är ju underbart hon älskar dig(Jag)
-Det är sskrivet för 6 år sen(Zayn)
-Men varför har du kvar det(Jag)
Han tar fram en bild på en flicka som ser ut att vara runt 16 hon ligger i en säng det ser ut som om hon sover.
-Är det Bella(Jag)
-Ja jag tog det när jag va 15 då hon också va det(Zayn)
-Men du sa ju att ni tappa kontakteten(Jag)
Zayn tar upp ett till brev där det stårt:
 
Zayn Malik 
Det här måste komma som en chock för dig men när Bella och hennes Far va påväg hem från London störtade deras plan Bellas Far dog omedelbart men Bella ligger i Koma och jag vet hur mycket hon gillade dig och det är därför jag ville berätta för dig först.Jag skriver ett brev för jag vill inte lämna sjukhuset dom vet inte när hon vaknar och jag vill va vid hennes sida när hon vaknar hur lång tid det än tar så tappar jag aldrig hoppet fören hon slutat andas helt men för hoppnings vis överlever hon.
Kram Tara!
 

Jag läser brevet om och om igen vad hände igentligen med Bella.
Jag ger det vidare till dom andra som ser lika förvirade ut som jag.
-Så vad hände med Bella(Louis)
-Hon låg i koma(Zayn)
-Men vad hände sen(Niall)
En tår rinner ner för Zayns kin och jag kramar om han.
-Hon ligger fortfarande i koma(Zayn)
-Men då finns det hop(Jag)
Zayn nickar svagt och tårarna rinner ner för hans kind det måste vara hemskt att missta den man älskar och inte veta om man någonsin kommer få se henne mer.

Kapitel 1 Hope

Ur Zayns perspektiv.
 
Ja springer runt med Bella ute på ängen hon är så underbart vacker hennes mörkbruna hår flygger i vinden och hennes choklad bruna ögon lysser av lycka aldrig har jag känt den  här känslan förut men jag är säker på att det är kärlek.
Jag springer efter Bella och kramar om henne när vi når fram til trädet där vi har ristat in Z ♥ B.
Vi sätter oss bredvid trädet och jag känner mig lycklig av att ha henne bredvid mig jag tar hennes hand och hon ler det där underbara leendet så man kan se hennes tänder och hennes tandstälning.
-Zayn jag är så lycklig när jag är med dig(Bella)
-Jag är lycklig när jag är med dig Bella(Zayn)
 

Jag vaknar med ett ryck som jag gjort avrje gång jag drömt om Bella hennes,leende hennes ögon och hennes skratt allt det där jag saknar med henne som jag kanske aldrig mer får se mer än i mina drömmar.
Jag lägger mig ner och försöker somna om men det är nästintill omöjligt så jag tar upp brevet hon skicka några dagar innan hon hamna i koma då hon va i London och skrev hur bra hon hade det.
 
Hej Zayn!
Jag har det bra i London men jag saknar ju dig jag har ju inte sett dig på snart 1 vecka det gör ont att vara utan dig och jag är lycklig att det bara är några dagar kvar tills vi ses igen.
Jag har sett Big Ben och London Eye och någon dag ska jag ta med dig till London och vissa dig alla dom här sakerna så att du också får uppleva dom.
Jag har träffat en kompis här hon heter Maria och är väldigt snäll men hon kan ändå inte få bort tankarna från dig och alla dom gångerna du klättrat in genom mitt fönster mitt i natten och sjungit för mig bara för att jag inte kan somna det kan ingen slå.
Jag saknar dig jätte mycket.Älskar dig ses snart din Bella!♥
 
Det gjorde ont att läsa det hon hade saknat mig så mycket så det gjore ont men saknaden hon lämna hos mig när jag fick veta att planet störta i havet och att hon låg i koma gjorde så sjukt ont.
Jag fick i alla fall lite hop om att hon skulle överleva när dom sa att hon kunde vakna när som hälst då var jag glad att hon i alla fall överlevt.
Jag gick till sjukhuset varje dag och hälsade på henne men efter 1 år blev det allt mer sällan hon vaknade inte upp och ligger fortfarande i koma det har gått flera år och det kan inte gå en dag utan tankarna på henne kommer tillbaka.
 

Kapitel 32 Just one dream (Slutet)

Ur Fridas perspektiv.
 
Lovisa har åkte hem och jag ska snart tillbaka till Mullingar men inte själv för Harry ska åka med mig det kommer bli så kul att ha med han ditt.
-Ha så kul i Mullingar nu Frida jag och Niall kommer ner om några dagar (Mathilda)
-Då får vi hitta på något allihopa tillsammans(Harry)
-Ja vi kan ju gå ut och äta(Niall)
-Du och mat Nialler(Harry)
-Hallå jag menade det inte så jag menade som något vanligt(Niall)
-Det är vanligt att du vill äta Niall(Mathilda)
-Jaja jag ska vara tyst(Niall)
-Nej det behövver du inte för att gå ut och äta va ett ganska bra förslag(Harry)
-JAA VI SKA UT OCH ÄTA(Niall)
-Men alla fans då(Harry)
-VI SKA ÄTA HEMMA HOS MIG(Niall)
Alla börjar skratta.Jag och Harry går bort mot incheckningen.
 
 
Ur Mathildas perspektiv.
 
Jag kommer sakna dom jag vet nre varför men dom sprider glädje.
-Niall kan vi gå och äta snälla(Jag)
-NANDOS(Niall)
Jag skrattar samtidigt som jag nickar.
-Okej bara för att jag är hungrig och du vill ditt(Jag)
Han lutar sig fram och kysser mig snabbt och jag ler stort efteråt Niall är värkligen som i en dröm fast bättre.
 
Ur Fridas perspektiv.
 
Jag slår vad om att flera miljooner tjejer skulle vilja byta plats med mig just nu.
Jag lever värkligen i en dröm och en av mina drömmar nu är att vara med Harry  så länge jag lever.

Kapitel 31 Just one dream

Ur Fridas perspektiv.
 
Jag tittar på Harry lite i smyg när vi ser New Moon han snyftar lite då och då men det är inget mot vad jag gör jag sitter och stor gråter jag tycker så himla synd om Bella i den här filmen det är så hemskt att Edward bara kan lämna henne så där.
-Frida gråter du(Harry)
-Ja(Jag)
Kom hitt(Harry)
Han lägger  armen om mig och strycker mig över ryggen och jag gråter ut jag vet att det bara är en film men jag är känslig.
-Harry vet du en sak Mathilda gav mig en svensk film i Julklapp kan vi se den den är sjukt bra det går att ha engelsk text(Jag)
-Okej(Harry)
Jag tar fram "Jag saknar dig" en hemsk historia om att förlora sin tvillingsyster i en bil olycka sen måste klara sig utan henne det är så hemskt.
 
När filmen är slut sitter jag och Harry och stor gråter.
-Varför bölar ni för era små skitar(Lovisa)
Jag stelnar till när jag hör hennes röst och det hörs lång väg att hon är full och hon kan knappt stå upp.
-Vad gör  du här Lovisa(Harry)
-Jag bor här om du inte minns det(Lovisa)
-Inte så länge till Lovisa du ska hem till sverige i kväll paka dina grejer(Mathilda)
Hon står bakom och ser hrlt förstörd ut och bakom henne står Niall och tröstar henne och jag är glad att hon har Niall dom är som gjorda för varandra.
 
Ur Lovisas perspektiv.
 
Jag vet att jag är full men fan heller att jag ska hem till sverige utan att fått Harry han ska bli min.
Jag går tillbaka in till vardags rummet och ler ett av mina profsiga fake leenden.
-Harry om du ångrar dig efter som både du och jag vet att vi hör i hop så finns jag i sverige det är bara att ringa(Jag)
-Jag tvivlar på att jag ringer(Harry)
-Jag vet att du gör det för du älskar mig du vågar bara inte säga det nu när din tjej är i närheten och jag förstår dig vår kärek måste inte komma ut just nu vänta i någon vecka så kan du vissa det för hela världen och säga att du älskar mig och bara mig(Jag)
-Det skulle aldrig hända(Mathilda)
-Jag snacka inte med dig jag snacka med Hazza(Jag)
-Jag säger som Mathilda det kommer aldrig att hända(Harry)
-Vi får väl se Harry Styles vi får väl se(Jag)

Kapitel 30 Just one dream

Ur Harrys perspektiv
 
Hon trycker sina läppar mot mina och det första jag gör är att putta bort henne jag har en flickvän som jag älskar och ja jag lovar er jag älskar henne.
-Varför gjorde du så där du vet att du vill ha mig mer än den där tjejen du har(Lovisa)
-Nej det vill jag inte jag älskar henne över hela mitt hjärta och du ska fan heller komma och förstöra allt(Jag)
Jag går bort till Frida som står och glor på mig med stora ögon.
-Hon kysste dig(Frida)
-Jag vet ska vi gå hem vi behöver inte stanna(Jag)
-Jag vill inte vara kvar så länge hon är här(Frida)
-Inte jag heller(Jag)
Jag tar hennes hand och vi går tillsammans ut ur klubben och in i en dygnet runt öppen affär där vi köper godis och dricka vi ska se på film och det är Frida som ska välja så det är twilight vi ska se hennes favorit filmer.
-Harry du är jätte söt när du har svårt och välja mellan cola eller fanta men om jag ska vara ärlig ta cola(Frida)
Jag skrattar när jag tar ner colan och vi går och betalar.
-D-D-DU ÄR HARRY STYLES(Tjejen i kassan)
-Senast jag kolla va jag det(Jag)
Hon tittar storögt på mig innan hon ger Frida en bitch blick som hon tror att jag inte ser.
-Sluta ge min tjej dom där blickarna(Jag)
Jag lägger armen om Frida och tjejen glor på mig.
 
Ur Mathildas perspektiv.
 
Jag såg precis vad Lovisa gjorde hur fan kan man göra så hon sa ju att hon tyckte tjejer som gjorde så va vidriga så gör hon det själv.
Jag pussar Niall på kinden innan  jag går bort mot Lovisa.
-Kom med mig NU(Jag)
-Okej fröken bossig(Lovisa)
 
Vi går ut ur klubben och hon ler ett fake leende mot mig.
-Vad fan tror du håller på med(Jag)
-Vad jag har inte gjort något(Lovisa)
-Du kyste Harry(Jag)
-Nej(Lovisa)
-Jag såg dig och du säger att folk är äckliga när dom gör det vill du veta vad du är en HORA(Jag)
Niall kommer ut ur klubben och tittar på mig med frågande min innan han ser Lovisa som höjer sin hand och han måste reagera snabbt för han är snabb med att dra bort mig från henne innan hennes hand nuddar min kind.
-Jag va bara vän med dig för att komma åt Harry att du inte fatta det i första ögonblicket förvånar mig inte så dum i huvet du är(Lovisa)

Kapitel 29 Just one dream

Ur Fridas perspektiv.
 
Jag kommer ut från planet och in i ankomst hallen där jag ser Louis hoppa upp och ner med Harry som står och tittar ner i sin mobil.
Jag går fram mot dom och ler stort mot Louis som genast springer bort till mig och Harry är inte sen han springer också efter och ler typ lika stort som Louis.
-Frida jag har saknat dig sååå(Louis)
-Louis det har gått två dagar(Jag)
-Jag har saknat Harry också han är inte sig själv när du inte är med han(Louis)
-Harry..(En tjej)
-Hej jag heter Frida(Jag)
-Lovisa(Lovisa)
Hennes röst är så kyllig att jag ryggar tillbaka det är läskigt hur en mänsika kan låta så kall.
 
När vi kommer tillbaka till Harrys lägenhet drar han med mig in på hans rum och kysser mig det första han gör efter att han stänkt dörren.
-Jag har saknat dig såå Frida(Harry)
-Jag har saknat dig mer Harry jag va så orolig för att du skulle hitta någon mcyket bättre än mig(Jag)
-Det skulle inte gå Frida du är underbar(Harry)
Hans händer letar sig innanför min tröja och just när han fått av mig min tröja rycks dörren upp och där står den där tjejen Lovisa.
-Oj stör jag jag bara undra om ni vill med på klubben med oss andra(Lovisa)
Hon låter road av att hon störde oss och med NI vet jag att hon menar Harry hon hatar mig.
 
Senare står vi i mitten av en stor klubb och jag tittar mig omkring jag får igentligen inte vara här och inte Lovisa heller men ingen bryde sig om våran ålder så.
-Frida jag är så glad att du är här mina två bästa vänner på samma ställe detär sju underbart(Mathilda)
Jag ler mot henne och hon drar med sin Niall till dansgolvet.
-Harry ska vi dansa(Lovisa)
 
Ur Lovisas perspektiv.
 
Jag visste att om han dansa med mig skulle han lugnt gilla mig och bara han får i sig lite alkohål så släpper han nog loss med MIG.
-Nej jag tror inte det(Harry)
Jag försöker se ledsen ut efter som då får han skuld känslor.
-Okej en dans sen kommer jag tillbaka till dig Frida lovar(Harry)
Som på beställning så blir det en långsam låt jag läger armarna om Harrys nacke och han lägger sina lite löst på mina höfter han ser inte särskilt gillande ut men det vet jag hur jag ska ändra på.
Jag försäkrar mig om att Frida tittar på oss så jag lutar mig snabt fram och kysser Harry...

Kapitel 28 Just one dream

Ur Lovisas perspektiv.
 
Jag är påväg till Mathilda min "goda vän" som jag redan från början utnytjade jag skulle snacka med henne om vart ett klassrum låg när jag hörde henne säga i telefonen"Frida Niall har inte ringt jag saknar han"
Jag visste inte vilken Niall det va men jag va tvungen att få reda på mer så jag fakade vara hennes vänt tills jag fick veta det och nu ska Harry bli min hur många jag måste såra på kuppen.
 
-Mathilda jag har saknat dig så sjukt mycket tänk hur lång tid tre veckor är du har blivit längre(Jag)
-Du är för söt Lovisa du kommer älska att va med mig och killarna i London(Mathilda)
-Ja det kommer jag säkert göra(Jag)
-Du ska föresten bo i Louis och Harrys gäst rum för jag gjorde typ om Nialls till en garderob(Mathilda)
-Det är klart det går bra(Jag)
Det går mer än bra jag kan ju alltid stöta på Harry och få han på fall för mig.
 
Ur Harrys perspektiv.
 
Jag väntar på Mathilda och hennes kompis Lovisa jag vet inte vem hon är men jag tror säkert hon är trevlig eller jag hoppas på att hon är trevlig.
Min mobil ringer och det står FRIDA<3 på skärmen så jag svarar så fort jag ka.
-Hej Frida(Jag)
-Harry hur är läget(Frida)
Louis kommer in i rummet och rycker i från mig mobilen.
-Hej Frida(Louis)
-GE TILLBAKA DEN(Jag)
-Kommer du hit(Louis)
-GEEE MIG DEN(Jag)
Jag rycker telefonen från Louis och ber han gå ut och till min förvåning lyssnar han.
-Hej Harry jag tänkte berätta att jag tänkte komma över några dagar jag årkar inte med min familj och jag hoppas värkligen att det är okej för dig att jag bor hos dig(Frida)
-Det beror på sover du med mig för vi har inget ledigt gäst rum  vi har lånat ut det till Mathilda som har en kompis från sverige som kommer på besök(Jag)
-Klart jag sover hos dig jag är i London om 2 timmar kan du hämta mig på flygplatsen eller ska jag ta taxi(Frida)
-Klart jag hämtar dig hjärtat(Jag)
 
Ur Lovisas perspektiv.
 
Då står man utanför deras dörr och nu börjar operation Harry Styles på fall.
-HALLÅ(Jag)
Louis kommer ut från köket och jag tror jag ska dö jag bor hos one direction jag har alltid älskat dom men Mathilda vet inget om det.
-Jag heter Lovisa(Jag)
Harry kommer från vardagsrummet med ett stort leende på läpparna och jag känner på mig att det här blir lättare än vad jag väntat mig.
-Louis kan jag låna bilen SNÄÄÄÄLLA(Harry)
Oj ska han ta mig på en dejt innan hans tjej får reda på något.
-Vad ska du ha dom till(Louis)
-Frida kommer hitt från Mullingar hon saknade mig för mycket och jag ska hämta henne på flygplatsen(Harry)
-JAG VILL FÖLJA MED (Louis)
-Får jag låna bilen om du följer med(Harry)
Mitt hjärta sjunker till botten när han nämner den där Frida hon ska inte vara här och förstöra min plan.

RSS 2.0